- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.801
ahaha aynen adama da kızamıyor ben alıştırdırttım adamao kötü işteben de hafta sonları ya da izinliyken hep öyle oluyorum yataktan çkmazsan geri uyuyabilrsin ama
herkes uyuyo heralde kızların da sesi çkmıyo
günaydın kaçak nerdesinGünaydın
Ben uyumuyom
Yine başım ağrıyo öfffff
Koparsam ancak rahat ederim arkadaş bıktım vallahi. Sadece başla da kalmıyor ki. Mide bağırsak birbirine giriyor ya.ne çektin bu baş ağrısından sen
ay bende öyleydim şimdi daha iyiyimValla kizlar havalardan mi hamilelikten mi nedir hic bisey yapasim yok sadece yatiyorum. Sizlerde durumlar nasıl
Valla kizlar havalardan mi hamilelikten mi nedir hic bisey yapasim yok sadece yatiyorum. Sizlerde durumlar nasıl
hala çalışıyor musun kız senbenm de 2-3 gündür gündüzleri çok aşırıı uykum geliyo. dün hatta işyerinde kapımı kapattım 2 saat uyumuşmhamilelikten midir, yorgunluktan mıdır, havalardan mıdır bilemedim
Koparsam ancak rahat ederim arkadaş bıktım vallahi. Sadece başla da kalmıyor ki. Mide bağırsak birbirine giriyor ya.
Aynen buldugum yerde uyuyasim varbenm de 2-3 gündür gündüzleri çok aşırıı uykum geliyo. dün hatta işyerinde kapımı kapattım 2 saat uyumuşmhamilelikten midir, yorgunluktan mıdır, havalardan mıdır bilemedim
hala çalışıyor musun kız sen
iyi bakalım çalış canımheee evet yüzüme vurmayaydın iyiydi37. haftaya kadar çalışıcam ben, hepsi kalsın doğm sonrasına nasılsa işim de rahat, eve de çok yakınım. bu ay sonunda işten ayrılacak olan @Frdzkn onunla karıştırdın heraldaayysa ben köle gibi devam
iyi bakalım çalış canımaman iş yerinden doğuma gitmede
Yok canım tansiyon değil. Migren belası, senelerdir çekerim zaten. Hamilelikte baya azalmıştı ama son 1 aydır falan başladı yine.burcu1888 canim geçmiş olsun bi tansiyonuna baktir onunla alakali olabilir
Gün sayıyorum artık napalımaz kaldı, az daha sabır. zor oldu senin baya gerçekten ya
Allah yardimcin olsun canim sabret az kaldiYok canım tansiyon değil. Migren belası, senelerdir çekerim zaten. Hamilelikte baya azalmıştı ama son 1 aydır falan başladı yine.
özellikle duşa girip dışarı çıkma bende de var geçen gün duşa girip dışarı çıktım akşam baş ağrısından duramadımYok canım tansiyon değil. Migren belası, senelerdir çekerim zaten. Hamilelikte baya azalmıştı ama son 1 aydır falan başladı yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?