- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.841
Ay kıyamamöğlen uykusu da nasıl güzel oluyo
Ay kıyamamkiz bırak işi
Kız ben özel de çalışıyorsun zannediyorum devletteysen çalış o zaman657liyim ben manyak mıyım bırakaymzaten öyle olmasam çalşmazdım baaaaaaane
Kız ben özel de çalışıyorsun zannediyorum devletteysen çalış o zaman
Özelde olsan 40 kere ayrılmıştın benceyok özelde değilim. o zmn bu kadar rahat olabilir miydm
Özelde olsan 40 kere ayrılmıştın bence
Evet çok güzellermiş gerçekten :)) ama artık almamalıyım çocuk giyemeyecek bile dolaptakileriyaaaaaanisankralicesi burcu1888 şunlara baksanızaaaa çok güzellerrrr
https://www.joker.com.tr/urun/carters-layette-kiz-bebek-5li-kolsuz-body-86526
ay çok tatlılaryaaaaaanisankralicesi burcu1888 şunlara baksanızaaaa çok güzellerrrr
https://www.joker.com.tr/urun/carters-layette-kiz-bebek-5li-kolsuz-body-86526
aynen doğurdu mu ne yaptı yoksa@Frdzkn niye katılmıyorsunuz acaba artık ?
ay çok tatlılarneyse sende 2. kız olursa ona alırsın
aynen doğurdu mu ne yaptı yoksa
kız sen napıyorsun günaydın diyip kaçıyorsunGünaydın kizlar
Yoo kacmiyorum burdayim da dün benim gunaydin dan sonra bi konu olmadı konusacak bugün de siz erkenciler konusmussunuz bize Günaydın demek kaliyo :)kız sen napıyorsun günaydın diyip kaçıyorsun
ee nasıl gidiyor bakalım bebiş? :)Yoo kacmiyorum burdayim da dün benim gunaydin dan sonra bi konu olmadı konusacak bugün de siz erkenciler konusmussunuz bize Günaydın demek kaliyo :)
Iyi valla ne olsun standart yat kalk geciyo gün :) siz napiyosunuzee nasıl gidiyor bakalım bebiş? :)
valla iyiyim kendi açımdanIyi valla ne olsun standart yat kalk geciyo gün :) siz napiyosunuz
Uyu uyu iki ay sonra arayacaz bu günleri :)valla iyiyim kendi açımdanama çok uykum var gece geç yattım birazdan uyuyacağım
aynenUyu uyu iki ay sonra arayacaz bu günleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?