- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.821
Dışarı çıktığım yok kiözellikle duşa girip dışarı çıkma bende de var geçen gün duşa girip dışarı çıktım akşam baş ağrısından duramadım
iyi ol canım yat dinlenDışarı çıktığım yok ki
Biraz daha iyiyim sanki
Günaydıınnn kızlar napıyonuz
Çok hafif var hala. Kan hafta üstüne gidiyorsun doktorasabırsızca bekliyorum ben yarın kontrolüm varsen napıyosun, baş ağrın geçti mi tamamen
Çok hafif var hala. Kan hafta üstüne gidiyorsun doktora
Nasıl duruyon kız 1 ay. Ben kafayı yerdim heralde :)))en son 1 ay önce gitmiştim. 24 martta. bu sefer söyler artık heralde daha sık gel diye. zaten 32. haftada da çalışabilir raporu almam lazım ya o zmn bi daha gidicem.
şu zamanlar bana çok uzak geliyodu zaman geçti gitti
Nasıl duruyon kız 1 ay. Ben kafayı yerdim heralde :)))
Günaydın canim :) ay çok uykum var yataktan cikasim yokgünaydın kızlarrriyi mi herkes
Hemen güzel bi kahvaltı yap tatlım :) bende uykuya ad for şekilde uyandımGünaydınlar. Çok açım acil kahvaltı etmem lazım :)
Gözüm dönmüş şekilde uyandım bu sabah :))
Günaydın canim :) ay çok uykum var yataktan cikasim yok
Günaydınlar. Çok açım acil kahvaltı etmem lazım :)
Gözüm dönmüş şekilde uyandım bu sabah :))
Evde 1 tane cadı var . kahvaltı felan ne olacak ya :) kalktım mecbur öğlene doğru beraber uyuruz :)o zmn çıkma ne güzel fırsatın var iştee uyu güzelce mis gibi ohhh
Evde 1 tane cadı var . kahvaltı felan ne olacak ya :) kalktım mecbur öğlene doğru beraber uyuruz :)
Yok canim uykusuz uykusuz duralımsenin kız yazık zaten zararsız, alışık snein uyumalarınaoturur o uslu uslu
Yok canim uykusuz uykusuz duralımöğlen uyuruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?