Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Günaydın sevgili anneler henüz dogurmadım
Nisan sonu işten ayrılıcam ya inş yerime biri geldi onu eğitiyorum eğitim şart
Hafta sonuda ailemin yanına geldim hasret gideriyoruz
Sizler de ne var ne yok
Burcu sen krem sürmeye başla canım yavaş yavaş

kız doğurdun zannettik arada gel merakta bırakma bizi

Kız doğurdun sandık bi kayboldun bi kayboldun yani :)
Günaydıınn

biz de iyiyiz, cuma kontrolümüz vardı. her şey iyi gidiyomş ama dün geceden beri az hareket ediyo yaa normal mi ki böyle olması. kesik kesik oldu hareketleri
olabilir tatlım :) canını sakın sıkma bebiş bak herşeyi hissediyor olmazsa bir daha kontrole gidersin

olabilir tatlım :) canını sakın sıkma bebiş bak herşeyi hissediyor olmazsa bir daha kontrole gidersin

minik minik hareket ediyo gerçi ama işte ben minik hareketlerne pek alşk omadğmdan tuhaf geldi 2hafta sonra yine gidicem çalışabilir raporu almak için. ondan sonra da kontroller sıklaşır heralde artık

minik minik hareket ediyo gerçi ama işte ben minik hareketlerne pek alşk omadğmdan tuhaf geldi 2hafta sonra yine gidicem çalışabilir raporu almak için. ondan sonra da kontroller sıklaşır heralde artık
kız sen kesin iş yerinden gidecem doğuma yeter artık evde uzan yat

iyi baklaım tatlım bi sıkıntın yoksa çalış ♡♡♡♡♡♡♡♡♡

yok yok. kendimi de çok iyi hissediyorum, işim de sıkıntılı değil. o yüzden rahatım doğum sonrası ihtiyacı olucak miniğin bana şimdi izin alsam da sklırm zaten evde

sizde hareketer falan nasıl ya isim konusunu ne yaptınız. bi burcuyla bizim kesin heralde. diğerlerinden ses seda yok

benim kızda pek hareketli değil uykucu galiba isimde işte ''duru''da karar kıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…