- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.861
kız doğurdun zannettikGünaydın sevgili anneler henüz dogurmadım
Nisan sonu işten ayrılıcam ya inş yerime biri geldi onu eğitiyorum eğitim şart
Hafta sonuda ailemin yanına geldim hasret gideriyoruz
Sizler de ne var ne yok
Burcu sen krem sürmeye başla canım yavaş yavaş
Kız doğurdun sandık bi kayboldun bi kayboldun yani :)Günaydın sevgili anneler henüz dogurmadım
Nisan sonu işten ayrılıcam ya inş yerime biri geldi onu eğitiyorum eğitim şart
Hafta sonuda ailemin yanına geldim hasret gideriyoruz
Sizler de ne var ne yok
Burcu sen krem sürmeye başla canım yavaş yavaş
günaydın tatlım ♡♡♡♡günaydın kızlaarr
iyiyiz tatlım bi sıkıntımız yok çok şükür ♡♡♡♡♡♡♡♡♡sizler nasılsınız?nasılsın iyi msn, bebiş nasıl
iyiyiz tatlım bi sıkıntımız yok çok şükür ♡♡♡♡♡♡♡♡♡sizler nasılsınız?
olabilir tatlım :) canını sakın sıkma bebiş bak herşeyi hissediyorbiz de iyiyiz, cuma kontrolümüz vardı. her şey iyi gidiyomşama dün geceden beri az hareket ediyo yaa normal mi ki böyle olması. kesik kesik oldu hareketleri
olabilir tatlım :) canını sakın sıkma bebiş bak herşeyi hissediyorolmazsa bir daha kontrole gidersin
kız sen kesin iş yerinden gidecem doğuma yeter artık evde uzan yatminik minik hareket ediyo gerçi ama işte ben minik hareketlerne pek alşk omadğmdan tuhaf geldi2hafta sonra yine gidicem çalışabilir raporu almak için. ondan sonra da kontroller sıklaşır heralde artık
kız sen kesin iş yerinden gidecem doğuma yeter artık evde uzan yat
iyi baklaım tatlım bi sıkıntın yoksa çalış ♡♡♡♡♡♡♡♡♡yasla sınıra kadar gelicem37. haftaya kadar yani, izinlerim doğum sonrasına kalsın. bi sıkntım oldğnda eve gdiyorm nasılsa iznimden gitmeisn boşuna bari
iyi baklaım tatlım bi sıkıntın yoksa çalış ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
benim kızda pek hareketli değil uykucu galibayok yok. kendimi de çok iyi hissediyorum, işim de sıkıntılı değil. o yüzden rahatımdoğum sonrası ihtiyacı olucak miniğin bana şimdi izin alsam da sklırm zaten evde
sizde hareketer falan nasıl ya isim konusunu ne yaptınız. bi burcuyla bizim kesin heralde. diğerlerinden ses seda yok
kendisi uyumaktan girmiyor artıkgünaydınnaa burda konştk mu hiç hatrlamıyorum senin nasıl gidiyo bu arada
kendisi uyumaktan girmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?