- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.901
Çoktann bıraktım kız niye azarlıyontuzu kestin mi acaba senn
Ellerim ama sadece o ilginç. Genelde ayaklar şişer bende eller şişti. Biraz da burnumdikkat et diye
canım dünkü aksiyondan olmuş olabilir annemi çok yormuyum diyeya bu arada benm hala huzurszlğm dvm ediyo yaaa doğruı düzgün tekmelemiyo bu çocuk yaa. çok gerildim hee
Aynen canım. Ayyyynenya bu arada benm hala huzurszlğm dvm ediyo yaaa doğruı düzgün tekmelemiyo bu çocuk yaa. çok gerildim hee
canım dünkü aksiyondan olmuş olabilir annemi çok yormuyum diyeistersen bi yarın doktora git diyecem de
Aynen canım. Ayyyynen
2 gündür mıymıymıy sinir etti beni
Çrş günü de böyle yapmıştı gitmiştim soktora nst ye falan da girmiştim doktor bir haltın yok git evine yat dedi. Sonra 2 gün çok hareketliydi. Gece de uyutmuyodu. Dün ve bugünse yine hareket etmekle etmemek arasında takılıyor.
Ellerin şişmesi sıkıntı aslında gebelik zehirlenmesi riski olabilir ama tansiyonla beraber olursaymış. Benim tansiyonum hep düşüktür ama bilemedim kiEki Görüntüle 1986686
zamanında bunu ss almışm. bilgda buldumayakların falan şişerse bunu dene bak iyi geliyomuş. ellerini mi soksan acaba böyle yapıp da bi dene aslnda ne olucak sanki
yani tatlım o olayla bebişin hiç bir alakası yokyaaa bi şey olmamıştır demii
Hiç mi etmiyor. Belki aksiyon sebebiyle pozisyon değiştirmiştir o yüzden çok hissetmiyorsundurakşamı bi bekliyim bakalm gece pek bi coşuyolar ya akşam da hareketsiz kalırsa ki inş kalmaz, gidferim doktora o zmn
Ellerin şişmesi sıkıntı aslında gebelik zehirlenmesi riski olabilir ama tansiyonla beraber olursaymış. Benim tansiyonum hep düşüktür ama bilemedim ki
canım bi baş ağrısından tümöre kadar götürür interntten hiç bakma boşver :)aman bakma interntte yazanlara yaaa benm de bi ara hani diyodum önce kaburgam ağrıyodu sonra etim acıyıp ağrmaya başladı falan diye onda da gebelik zehrlenmesi olablr bilmemne diyodu. doktora da söyledm kütfen bi daha interntten bi şey okuma dedi
dolduruyosun kendini öyle boşuna dedi ki haklılar da. sen de okuma bi şey yoktur. daha dün annem söyledi zamanında bi komşuları varmş taaa annemn genç kızlğnda kadın deli gibi şişmiş ellerini açamıyodu dedi annem banyosunu annem yaptırıyomş kadının. daha dün bahsetti valla billa. kadınla geçen konşmşlar da üstmde hakkın çok falan filan demiş anneme. bi şey olmaz yani sen yedğine içtğine dikkat et sadece
yani tatlım o olayla bebişin hiç bir alakası yok
aman bakma interntte yazanlara yaaa benm de bi ara hani diyodum önce kaburgam ağrıyodu sonra etim acıyıp ağrmaya başladı falan diye onda da gebelik zehrlenmesi olablr bilmemne diyodu. doktora da söyledm kütfen bi daha interntten bi şey okuma dedi
dolduruyosun kendini öyle boşuna dedi ki haklılar da. sen de okuma bi şey yoktur. daha dün annem söyledi zamanında bi komşuları varmş taaa annemn genç kızlğnda kadın deli gibi şişmiş ellerini açamıyodu dedi annem banyosunu annem yaptırıyomş kadının. daha dün bahsetti valla billa. kadınla geçen konşmşlar da üstmde hakkın çok falan filan demiş anneme. bi şey olmaz yani sen yedğine içtğine dikkat et sadece
canım bi baş ağrısından tümöre kadar götürür interntten hiç bakma boşver :)
Hiç mi etmiyor. Belki aksiyon sebebiyle pozisyon değiştirmiştir o yüzden çok hissetmiyorsundur
Evet internetin bu konuda maşallahı var biliyorum. Çok da takmıyorum zaten. Cmt gidicem doktora doğum falan net konuşcaz. Benim anam da sağolsun sezaryen de sezaryen diye beynimi yedidiren burcu modundayım şuanda
Ben sancı çekerken nasıl dayanacakmış da bilmem ne
hahahHiç mi etmiyor. Belki aksiyon sebebiyle pozisyon değiştirmiştir o yüzden çok hissetmiyorsundur
yok kız netten araştır o işle hiç alakası yok yani.heh iyi bari. doktora git deynce tırstım
yat bakalım :)yok ediyo, etmiyo değil de hunharca etmiyoeve gideym bi yataym da o zmn coşuyodu bakalm ne yapıcak
Ben dışardaydım birkaç saattir. Geldim uzandım yarım saat falan oldu bir iki acımasız tekme yedim ama durdu yine :)) normalde bir başladımı 1 saat hiç durmuyordu. Şimdi 2 tane vuruyo sonra dönüp kıçını uyuyo heraldeyok ediyo, etmiyo değil de hunharca etmiyoeve gideym bi yataym da o zmn coşuyodu bakalm ne yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?