Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ya bu arada benm hala huzurszlğm dvm ediyo yaaa doğruı düzgün tekmelemiyo bu çocuk yaa. çok gerildim hee
Aynen canım. Ayyyynen
2 gündür mıymıymıy sinir etti beni
Çrş günü de böyle yapmıştı gitmiştim soktora nst ye falan da girmiştim doktor bir haltın yok git evine yat dedi. Sonra 2 gün çok hareketliydi. Gece de uyutmuyodu. Dün ve bugünse yine hareket etmekle etmemek arasında takılıyor.

akşamı bi bekliyim bakalm gece pek bi coşuyolar ya akşam da hareketsiz kalırsa ki inş kalmaz, gidferim doktora o zmn

Eki Görüntüle 1986686

zamanında bunu ss almışm. bilgda buldum ayakların falan şişerse bunu dene bak iyi geliyomuş. ellerini mi soksan acaba böyle yapıp da bi dene aslnda ne olucak sanki
Ellerin şişmesi sıkıntı aslında gebelik zehirlenmesi riski olabilir ama tansiyonla beraber olursaymış. Benim tansiyonum hep düşüktür ama bilemedim ki

Ellerin şişmesi sıkıntı aslında gebelik zehirlenmesi riski olabilir ama tansiyonla beraber olursaymış. Benim tansiyonum hep düşüktür ama bilemedim ki

aman bakma interntte yazanlara yaaa benm de bi ara hani diyodum önce kaburgam ağrıyodu sonra etim acıyıp ağrmaya başladı falan diye onda da gebelik zehrlenmesi olablr bilmemne diyodu. doktora da söyledm kütfen bi daha interntten bi şey okuma dedi

dolduruyosun kendini öyle boşuna dedi ki haklılar da. sen de okuma bi şey yoktur. daha dün annem söyledi zamanında bi komşuları varmş taaa annemn genç kızlğnda kadın deli gibi şişmiş ellerini açamıyodu dedi annem banyosunu annem yaptırıyomş kadının. daha dün bahsetti valla billa. kadınla geçen konşmşlar da üstmde hakkın çok falan filan demiş anneme. bi şey olmaz yani sen yedğine içtğine dikkat et sadece

canım bi baş ağrısından tümöre kadar götürür interntten hiç bakma boşver :)

canım bi baş ağrısından tümöre kadar götürür interntten hiç bakma boşver :)

Evet internetin bu konuda maşallahı var biliyorum. Çok da takmıyorum zaten. Cmt gidicem doktora doğum falan net konuşcaz. Benim anam da sağolsun sezaryen de sezaryen diye beynimi yedi diren burcu modundayım şuanda
Ben sancı çekerken nasıl dayanacakmış da bilmem ne

yaa benm annem de geçen kontrole geldi bizimle, benm doktor da diyorm ya sezryene karşı bi adam dğeil. hatta sezaryenci biraz. onu anladı ya bana sürekli subliminal msj veriyo sezaryen şöyle kötü böyle bilmemne diye. artk sinir oldm kızdm tmm dedm açma artk şu konuyu diye gerildim

Hiç mi etmiyor. Belki aksiyon sebebiyle pozisyon değiştirmiştir o yüzden çok hissetmiyorsundur
hahah
heh iyi bari. doktora git deynce tırstım
yok kız netten araştır o işle hiç alakası yok yani. ama korunun tabi kız spremler erken doğumu tetikliyor bak
yok ediyo, etmiyo değil de hunharca etmiyo eve gideym bi yataym da o zmn coşuyodu bakalm ne yapıcak
yat bakalım :)

yok ediyo, etmiyo değil de hunharca etmiyo eve gideym bi yataym da o zmn coşuyodu bakalm ne yapıcak
Ben dışardaydım birkaç saattir. Geldim uzandım yarım saat falan oldu bir iki acımasız tekme yedim ama durdu yine :)) normalde bir başladımı 1 saat hiç durmuyordu. Şimdi 2 tane vuruyo sonra dönüp kıçını uyuyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…