- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.881
Evet ama o zaman daha yeni belli olmuştu cinsiyeti hatirlamaman normal canim :) valla nasil gitsin bol bol yatiyorum gece sürekli uyaniyorum gündüz de bol bol yatistayim :) haftaya kontrole gidecem bakalim durumlar nasil. Benimkide son gunlerde hareketlendi geceleri bile tekmeleriyle uyandiriyo benigünaydınnaa burda konştk mu hiç hatrlamıyorum senin nasıl gidiyo bu arada
Günaydın kızlar. Ben de sabah kalktım kahvaltı ettim sonra tekrar uyudum ama hala uyuyabilirim.
ilkinilkin benim de 2 gündür pek nazlı hanımefendi o sert hareketleri gitti. Kibar kibar bişeler yapıyor içerde. Dengesiz bunlar bi gözümüzün önüne gelseler de anlasak ne dertleri var
hahahha kız devam mı sizde ?heh iyi bari ben dün geceki aksiyondan mı kaynaklı diye tırstım da biraz söylemesi ayıpdenk gelmiş demek ki içim rahatladı
Evet ama o zaman daha yeni belli olmuştu cinsiyeti hatirlamaman normal canim :) valla nasil gitsin bol bol yatiyorum gece sürekli uyaniyorum gündüz de bol bol yatistayim :) haftaya kontrole gidecem bakalim durumlar nasil. Benimkide son gunlerde hareketlendi geceleri bile tekmeleriyle uyandiriyo beni
hahahha kız devam mı sizde ?(diyene bak )
hahha ay bu kocalar niye böyleki benimkene 40 dk çene döküyorumhee hakkaten de diyene bak heeevt ama dün geceden sonra heralde yaklaşmaz bana artık. gece kabuslar görmüş hep o stresle karnıma bile dokunmaya korkuyo zarar vericem diye, sabah dedi zaten bi daha öyle bi halt yemem diye
hahha ay bu kocalar niye böyleki benimkene 40 dk çene döküyorum
Az kaldi sabret 37 olunca sende yatarsin bol bol :) olabilir uykum da hafiftir zaten ama su son 3 gündür beyefendi baya sert vuruyo bi siniri mi var bana ne anlamadim :)))ne güzel yaaa, ben de sürekli uyumak istiyorum. masada uyumaktan boynum sakatlanıcak artıkbenm hiç tekmeyle uyandrmadı çok sert olmasına rağmen. acaba uykun mu çok çok hafif
Az kaldi sabret 37 olunca sende yatarsin bol bol :) olabilir uykum da hafiftir zaten ama su son 3 gündür beyefendi baya sert vuruyo bi siniri mi var bana ne anlamadim :)))
Öyle olacak büyük ihtimalle :) son 2 aya da bişey kalmadi valla ne zaman hissedecez tekmeleri derken baya doğuma yaklaştıkson 2 ayda yerinden zıplatır artık
Öyle olacak büyük ihtimalle :) son 2 aya da bişey kalmadi valla ne zaman hissedecez tekmeleri derken baya doğuma yaklaştık
Artık doğurmak istiyoruuuummmmmm
Off ama ellerim bile ağrıyor yaa bildiğin gibi değil. Parmaklarım dolma gibi oldu. Ellerimi kapatıp açamıyorum ağrısından. Yaylana yaylana yürümemdense hiç bahsetmiyorum. 2 hafta sonra falan doğursam ne de iyi olurduaz kaldı azöyle söyleme zamanında doğsun hanım kızımız
Niye kız dışarıya çıkınca da rahat birakmiyorkiArtık doğurmak istiyoruuuummmmmm
Off ama ellerim bile ağrıyor yaa bildiğin gibi değil. Parmaklarım dolma gibi oldu. Ellerimi kapatıp açamıyorum ağrısından. Yaylana yaylana yürümemdense hiç bahsetmiyorum. 2 hafta sonra falan doğursam ne de iyi olurdu
ay kızlar bir yorgunluk var üzerimde hayırdır inşallah
Biliyom da hiç olmazsa göz görünce daha rahat eder insanNiye kız dışarıya çıkınca da rahat birakmiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?