Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Günaydın kızlar. Ben de sabah kalktım kahvaltı ettim sonra tekrar uyudum ama hala uyuyabilirim.
ilkinilkin benim de 2 gündür pek nazlı hanımefendi o sert hareketleri gitti. Kibar kibar bişeler yapıyor içerde. Dengesiz bunlar bi gözümüzün önüne gelseler de anlasak ne dertleri var

günaydınn aa burda konştk mu hiç hatrlamıyorum senin nasıl gidiyo bu arada
Evet ama o zaman daha yeni belli olmuştu cinsiyeti hatirlamaman normal canim :) valla nasil gitsin bol bol yatiyorum gece sürekli uyaniyorum gündüz de bol bol yatistayim :) haftaya kontrole gidecem bakalim durumlar nasil. Benimkide son gunlerde hareketlendi geceleri bile tekmeleriyle uyandiriyo beni

heh iyi bari ben dün geceki aksiyondan mı kaynaklı diye tırstım da biraz söylemesi ayıp denk gelmiş demek ki içim rahatladı

ne güzel yaaa, ben de sürekli uyumak istiyorum. masada uyumaktan boynum sakatlanıcak artık benm hiç tekmeyle uyandrmadı çok sert olmasına rağmen. acaba uykun mu çok çok hafif

hee hakkaten de diyene bak hee evt ama dün geceden sonra heralde yaklaşmaz bana artık. gece kabuslar görmüş hep o stresle karnıma bile dokunmaya korkuyo zarar vericem diye, sabah dedi zaten bi daha öyle bi halt yemem diye
hahha ay bu kocalar niye böyleki benimkene 40 dk çene döküyorum

ne güzel yaaa, ben de sürekli uyumak istiyorum. masada uyumaktan boynum sakatlanıcak artık benm hiç tekmeyle uyandrmadı çok sert olmasına rağmen. acaba uykun mu çok çok hafif
Az kaldi sabret 37 olunca sende yatarsin bol bol :) olabilir uykum da hafiftir zaten ama su son 3 gündür beyefendi baya sert vuruyo bi siniri mi var bana ne anlamadim :)))

Öyle olacak büyük ihtimalle :) son 2 aya da bişey kalmadi valla ne zaman hissedecez tekmeleri derken baya doğuma yaklaştık

aynen demi ben de aynı şeyi düşünüyorm bu sıralar. zaman nasıl geçiyo diye zamanında sağlkla doğsunlar da zamanı da biraz çabuk gelse fena olmaz çok merak ediyorz biz artık baya arttı heyecan

ay kızlar bir yorgunluk var üzerimde hayırdır inşallah

havalardandır o yaa ügfff ben de az önce perde baktm odaya, ruhum skldı ya daraldm sıcaktan bunaldm. kendimi yatağa atasım geldi, çok çabuk yoruluyorm, çok çabuk uykum geliyo

hem bu havalar hem hamilelik ikisi üst üste gelince ondan bence bu hallerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…