- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.021
hahaha :) :) :) bizim hanımefendi annesine pek şiddet uygulamıyoriyi heralde ki performansından bi şey kaybetmediartk yeri baya daralmış hissedebiliyorum ben de hareketlerini. bazen karnım yırtılıcak falan diye korkuyorm
hahaha :) :) :) bizim hanımefendi annesine pek şiddet uygulamıyor
bitti sayılır tatlım zaten ilk kızımdan hazırlıklıydım biraz o yüzden pek masraf olmadı :)hazırlıklar bitti mi senin
bitti sayılır tatlım zaten ilk kızımdan hazırlıklıydım biraz o yüzden pek masraf olmadı :)
tatlım hazırla bence seniyi ne güzel. çantayı ne zaman hazırlasak ki acaba
tatlım hazırla bence sençünkü ne zaman isteyecek bebiş bilmiyoruz belki sıkılır felan
ay hadi inşallah ♡♡♡♡♡♡♡♡Kızlar. Herşey kontrol altında, 2 hafta sonra dikişler alınıp normal doğum beklenecek. Problem yok
Çantam hazır artık doğarsa da doğsun diyor doktorum :)) hadi bakalım beklemedeyiz
kız sen doğuma oradan geç benceslm kızlar ohh ne güzel sizin herşeyler hazır benim daha eksikler tamamlanmadı mayıs sonuna inş yıkama ütüleme dahil biter herşey diye düşünmekteyimmayıs 15 e kadar çalışıcam bırakmıyorlar beni
Hahahah töbe töbe öle diye diye burada dogurtacaksınız beni Allah korusun zamanı geldiğinde doğsun yavrucaklarkız sen doğuma oradan geç bencedönüşte bebişle devam edersin
iyiyim tatlım hafif kasık ağrım var o kadarHahahah töbe töbe öle diye diye burada dogurtacaksınız beni Allah korusun zamanı geldiğinde doğsun yavrucaklaraslında gec ayrılmıyorum ki normal bi zmn ayrıldgm zmn ,nasılsın bakalım görüşmeyeli ?
aman iyi olun benimde oluyor kasık agrım normal galiba dimiiyiyim tatlım hafif kasık ağrım var o kadar
ben deliksiz uyuyorum ya sabah eşim kaldırıyoraman iyi olun benimde oluyor kasık agrım normal galiba dimigeceleri dön dön hiç uyuyamıyorum ben ya sürekli uykum bölünüyor
maşallah arkadaş ne uykuymuş sendeki deben deliksiz uyuyorum ya sabah eşim kaldırıyor
ay kıyamammaşallah arkadaş ne uykuymuş sendeki deahh ahh keşke bende öle uyuyabilsem
başa gelen cekilir napalımay kıyamaminşallah seni de kocişin öperek uyandırır
Kızlar. Herşey kontrol altında, 2 hafta sonra dikişler alınıp normal doğum beklenecek. Problem yok
Çantam hazır artık doğarsa da doğsun diyor doktorum :)) hadi bakalım beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?