Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Frzee sen niye ayrılıyosun ki o zaman canım? 32.haftayı geçmiş oluyosun doğum iznine ayrıl 2 hafta sonra. Doğum izni bitince ayrılırsın. Olmuyor mu öyle?

Ayın 15 inde ayrılıyrm inş kızlar, yurdışına gidicekler ofis ahalisi , o süreçte devam edicem yeni arkadaşla,
anlaşmalı olarak ayrılıcm oyuzden yasal izni beklemeyeceğim gibi gözüküyor

Bu arada bende doktora gttm bugun minnak oğlum biraz daha büyümüş başı aşağıda , son günlerde sık sık lavobaya gidiyordm meğer bundanmış baskı yapıyor çok
Siz de ne var ne yok

Bu arada bende doktora gttm bugun minnak oğlum biraz daha büyümüş başı aşağıda , son günlerde sık sık lavobaya gidiyordm meğer bundanmış baskı yapıyor çok
Siz de ne var ne yok

Ayy maşallah ona. Bu kadar erken mi dönüyolarmş baş aşağı. Son zamanlarda oluyo diye biliyodum ben.
Ben çok kötü hasta oldum üğff

Günaydın kızlar
ilkinilkin nasıl oldun canım?
Frzee neyse ayın 15 ine birşey kalmadı azcık daha dayan :)

günaydınn..
bok gibiyim valla burnum falan tıkalydı o geçmiş, kuru öksürük başlamş gece. boğazm çok kuru öksürüyorm bebişin de hareketleri azaldı çok gerildim yaa üfff

günaydınn..
bok gibiyim valla burnum falan tıkalydı o geçmiş, kuru öksürük başlamş gece. boğazm çok kuru öksürüyorm bebişin de hareketleri azaldı çok gerildim yaa üfff
günaydın tatlım sakin ol öncelikle artık eskisi gibi yer bulamıyorlar hareket etme yerleri azaldı sonuçta. o yüzden canını sıkma ♡♡♡

günaydın tatlım sakin ol öncelikle artık eskisi gibi yer bulamıyorlar hareket etme yerleri azaldı sonuçta. o yüzden canını sıkma ♡♡♡

ya ne bileyim yaa çok huzursuz oldum şimdi de bak bgn hiç hareket etmedi inşallah eder de bari gün içinde rahatlarım ben de. sen napıyosun

iyiyim tatlım kasık ağrım var işte biraz :) bi sıkıntımız yok çok şükür ♡♡♡

he bi de şlu kasık ağrıları başlıyo şimdi tabi demi. sen tecrübelisin onu da biliyosun da ben korkyrm bi şey oldğnda
yatar kalkarken falan mı ağrıyo normal zamanda da ağrı oluyo mu sende

günaydınn..
Sen halsizsin ondan azalmıştır canım merak etme. Büyüdükçe de azalacak iyice. Benimki çok sakin son 1 haftadır. Akşamları hareketleniyor yarım saat gün içinde bir iki kıvrılma o kadar. Takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…