- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.041
Frzee nin yerine geçecekler hep ya gitmiş ya işi çıkmış hep yerileri gelmiş onlara işleri öğretiyormuş o yüzden
tatlım öylede yerine geçecek kişiyi eğitiyormuş işte o bitmeden çıkamıyor galibao tamam da doğum iznini kullansın öyle çıkış istesin. Hakkı sonuçta o doğum izni.
Bu arada bende doktora gttm bugun minnak oğlum biraz daha büyümüş başı aşağıda , son günlerde sık sık lavobaya gidiyordm meğer bundanmış baskı yapıyor çok
Siz de ne var ne yok
Değiştirir mi tekrar pozisyonu sormadım acıkcasıAyy maşallah ona. Bu kadar erken mi dönüyolarmş baş aşağı. Son zamanlarda oluyo diye biliyodum ben.
Ben çok kötü hasta oldumüğff
Değiştirir mi tekrar pozisyonu sormadım acıkcasıgeçmiş olsun neyin var grip mi oldun yoksa
Günaydın kızlar
ilkinilkin nasıl oldun canım?
Frzee neyse ayın 15 ine birşey kalmadı azcık daha dayan :)
günaydın tatlım sakin ol öncelikle artık eskisi gibi yer bulamıyorlar hareket etme yerleri azaldı sonuçta. o yüzden canını sıkma ♡♡♡günaydınn..
bok gibiyim vallaburnum falan tıkalydı o geçmiş, kuru öksürük başlamş gece. boğazm çok kuru öksürüyorm bebişin de hareketleri azaldı çok gerildim yaa üfff
günaydın tatlım sakin ol öncelikle artık eskisi gibi yer bulamıyorlar hareket etme yerleri azaldı sonuçta. o yüzden canını sıkma ♡♡♡
iyiyim tatlım kasık ağrım var işte biraz :) bi sıkıntımız yok çok şükür ♡♡♡ya ne bileyim yaa çok huzursuz oldum şimdi de bak bgn hiç hareket etmediinşallah eder de bari gün içinde rahatlarım ben de. sen napıyosun
iyiyim tatlım kasık ağrım var işte biraz :) bi sıkıntımız yok çok şükür ♡♡♡
Sen halsizsin ondan azalmıştır canım merak etme. Büyüdükçe de azalacak iyice. Benimki çok sakin son 1 haftadır. Akşamları hareketleniyor yarım saat gün içinde bir iki kıvrılma o kadar. Takma kafanagünaydınn..
bok gibiyim vallaburnum falan tıkalydı o geçmiş, kuru öksürük başlamş gece. boğazm çok kuru öksürüyorm bebişin de hareketleri azaldı çok gerildim yaa üfff
Etmiştir sen anlamamışsındır. Bazen karnımı açıp izliyorum. Bazı hateketlerini görüyorum ama hissetmiyorum. Öyle de oluyorya ne bileyim yaa çok huzursuz oldum şimdi de bak bgn hiç hareket etmediinşallah eder de bari gün içinde rahatlarım ben de. sen napıyosun
Ben geceleri artık çok ağrı çekiyorum yaaiyiyim tatlım kasık ağrım var işte biraz :) bi sıkıntımız yok çok şükür ♡♡♡
ben uyuyorum gündüzleri çok oluyor :) neyse az kaldıBen geceleri artık çok ağrı çekiyorum yaa
Çok fenayım. Uyku zaten yok. Yarım saatte bir uyanma hali ağrıdan.
Bi doğursam da rahatlasam bu nedir ya??ben uyuyorum gündüzleri çok oluyor :) neyse az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?