Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

günaydınn..
bok gibiyim valla burnum falan tıkalydı o geçmiş, kuru öksürük başlamş gece. boğazm çok kuru öksürüyorm bebişin de hareketleri azaldı çok gerildim yaa üfff
gecmiş olsun canım hareketlerine takılma sabah sabah uyuyordur benim öğlene kadar hissetmediğim zamanlar oluyor yani

Sen halsizsin ondan azalmıştır canım merak etme. Büyüdükçe de azalacak iyice. Benimki çok sakin son 1 haftadır. Akşamları hareketleniyor yarım saat gün içinde bir iki kıvrılma o kadar. Takma kafana

Benm de öyle şimdi sabah bi minik minik yokladı yarım saat falan önce. Şimdi yine beklemede.
Ben de bi iyileşseydim üff acayip enerjisizim

Günaydınlar
ilkinilkin nasıl oldun? Bebiş hareketlendi mi?

günaydınnn

evet beni çok korkuttu ama demek gerçekten hastalğmla alakalı o da hareketsizmiş yazık cuma akşamı annemler kuzenlerm falan geldiler bizim miniğin eşyalarnı ütüleyip yerleştirdiler, pek bişey yapmadm ama aşırı terledm ve yorldm. gece baya bi çıkardım o beni rahatlattı sanırm. hala tam geçmedi ama ctesiden beri ben de iyiyim, bebiş de yine ben burdayım diyo bana sürekli
sen nasılsın

Oh iyi iyi maşallah :)) hazırlıklar tamamlanmış iyi olmuş.
Ben de iyiyim. Yalancı sancılar kramplar kasılmalar başladı. Geceleri pek uyutmuyo. Hareketleri de iyi. Özellikle sabahtan beri hiç durmadı. Bugün doktora gidicem nst ye giricem. Bakalım sancı durumları nedir? Artık doğurmak istiyorum yaa vallahi yoruldum artık. Kendimi ev işine vurdum. Hem hareket olsun diye de sabah akşam ev siliyorum balkon yıkıyorum hergün kendimi sokağa atıyorum mutlaka. Çıkamadıklarımın acısını çıkartıyorum :)) Annem de kocam da sokakta doğuracan diyolar şimdi de öyle kolay doğum nerdeeee

ayy şaka maka doğurucaksın sen heee ne ara geçti zaman böyle anlamadm gitti. takviminde 26gün kaldı diyo 30 bile değil sen yine de çok da vurma kendini yollara. en azından bi 2 hafta daha geçsin de öyle yüklen. erken doğmasın çocuk

hahaha valla iyiyim tatlım akşam 11-12 gibi uyuyorum sabah 6da aykatayım ay neden böyle oldum ya sen nasılsın? doğurmadın demi kız
Dövcem senii haaaa Zaten korkuyrm erken dogururum falan diye iyice korkutma sende beni valla benimde gece uykularım bölünüyr sürekli dönüp duruyrm yatakta hiç iyi uyuyamıyrm agırlaştık iyice artık ondan ötürü sanırsam agrılarım oluyor arada sizinde oluyodur artıl degilmi

vet bel ağrılarım arttı kasık ağrıları da var ama benim kızın çıkası yok daha neyse dursun bakalım ♡♡♡♡

Ya kızlat işler karıştı biraz. Biraz değil baya karıştı hatta. Benim serklaj yöntemim en çok uygulanan yöntem değilmiş. En çok kullanılan yöntemde muayene esnasında çatalda alınabiliyordu. Meğer benimki daha derin daha içerden olan bir yöntemle yapılmış. O yüzden alınması için de tekrar ameliyathaneye girip, tekrar narkoz alıp alınması gerekiyormuş.

Doktor, serklaj dursun 2.gebelik için tekrar yapmayız diyor. Bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapayım? Seçeneklerimiz şunlar özetleyeyim :)
1- Serklaj tekrar ameliyatla alınacak ve normal beklenecek,
2- Sezaryen olacak ve dikiş sonraki gebelik için alınmayacak
3- Sezaryen olacak ama istemiyorsam dikiş de o esnada alınacak, böylece tek sefer ameliyat olmuş olucam.

tatlım dikiş durursa bi sıkıntı olmaz ise 3 derim :)) ama sıkıntı olabiliyorsa 1 :)

Bu durumda sezeryan ve dikiş sonrası sağlıgınıda düşünmk lazım eger dikişin sana zararı yoksa ise kalsın hem sezaryan hem dikiş alma işi seni zorlayabilir bence
Tabi en dogru kararı sen ve doktorun vereceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…