- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.061
sıkıntı yola devam aynen az kaldı 1 haftacıkGünaydın kızlar
ilkinilkin nasıl oldun canım?
Frzee neyse ayın 15 ine birşey kalmadı azcık daha dayan :)
gecmiş olsun canım hareketlerine takılma sabah sabah uyuyordur benim öğlene kadar hissetmediğim zamanlar oluyor yanigünaydınn..
bok gibiyim vallaburnum falan tıkalydı o geçmiş, kuru öksürük başlamş gece. boğazm çok kuru öksürüyorm bebişin de hareketleri azaldı çok gerildim yaa üfff
ah ah o sıkıntı bendede var sürekli uyanıyorum ve dönüyrm sağa sola sürekli hiç rahat uyuyamıyorum ,ilerleyen haftalarda nasıl olcak bilmemBen geceleri artık çok ağrı çekiyorum yaa
Çok fenayım. Uyku zaten yok. Yarım saatte bir uyanma hali ağrıdan.
Sen halsizsin ondan azalmıştır canım merak etme. Büyüdükçe de azalacak iyice. Benimki çok sakin son 1 haftadır. Akşamları hareketleniyor yarım saat gün içinde bir iki kıvrılma o kadar. Takma kafana
Oh iyi iyi maşallah :)) hazırlıklar tamamlanmış iyi olmuş.günaydınnn
evetbeni çok korkuttu ama demek gerçekten hastalğmla alakalı o da hareketsizmiş yazık cuma akşamı annemler kuzenlerm falan geldiler bizim miniğin eşyalarnı ütüleyip yerleştirdiler, pek bişey yapmadm ama aşırı terledm ve yorldm. gece baya bi çıkardım o beni rahatlattı sanırm. hala tam geçmedi ama ctesiden beri ben de iyiyim, bebiş de yine ben burdayım diyo bana sürekli
sen nasılsın
Oh iyi iyi maşallah :)) hazırlıklar tamamlanmış iyi olmuş.
Ben de iyiyim. Yalancı sancılar kramplar kasılmalar başladı. Geceleri pek uyutmuyo. Hareketleri de iyi. Özellikle sabahtan beri hiç durmadı. Bugün doktora gidicem nst ye giricem. Bakalım sancı durumları nedir? Artık doğurmak istiyorum yaa vallahi yoruldum artık. Kendimi ev işine vurdum. Hem hareket olsun diye de sabah akşam ev siliyorum balkon yıkıyorumhergün kendimi sokağa atıyorum mutlaka. Çıkamadıklarımın acısını çıkartıyorum :)) Annem de kocam da sokakta doğuracan diyolar şimdi de öyle kolay doğum nerdeeee
yok kız şimdi kk da değil doğumhanede olurduBurcu gittin mi doktora sancı cıktımı nstde ?
Hahaha bi alemsin sen yahuuu doktora gidecekti ya sonucu merak ettim sen napıyon bakalım kk nin gülüyok kız şimdi kk da değil doğumhanede olurdu
hahahaHahaha bi alemsin sen yahuuu doktora gidecekti ya sonucu merak ettim sen napıyon bakalım kk nin gülü
Dövcem senii haaaa Zaten korkuyrm erken dogururum falan diye iyice korkutma sende benihahahavalla iyiyim tatlım akşam 11-12 gibi uyuyorum sabah 6da aykatayım ay neden böyle oldum ya sen nasılsın? doğurmadın demi kız
vet bel ağrılarım arttı kasık ağrıları da var ama benim kızın çıkası yok dahaDövcem senii haaaa Zaten korkuyrm erken dogururum falan diye iyice korkutma sende benivalla benimde gece uykularım bölünüyr sürekli dönüp duruyrm yatakta hiç iyi uyuyamıyrm agırlaştık iyice artık ondan ötürü sanırsam agrılarım oluyor arada sizinde oluyodur artıl degilmi
Cıkası olmasın tabi zamanında gelsin hepsi inşşşvet bel ağrılarım arttı kasık ağrıları da var ama benim kızın çıkası yok dahaneyse dursun bakalım ♡♡♡♡
amin tatlım ♡♡♡♡ ağda sorunu var yaCıkası olmasın tabi zamanında gelsin hepsi inşşş
tatlım dikiş durursa bi sıkıntı olmaz ise 3 derim :)) ama sıkıntı olabiliyorsa 1 :)Ya kızlat işler karıştı biraz. Biraz değil baya karıştı hatta. Benim serklaj yöntemim en çok uygulanan yöntem değilmiş. En çok kullanılan yöntemde muayene esnasında çatalda alınabiliyordu. Meğer benimki daha derin daha içerden olan bir yöntemle yapılmış. O yüzden alınması için de tekrar ameliyathaneye girip, tekrar narkoz alıp alınması gerekiyormuş.
Doktor, serklaj dursun 2.gebelik için tekrar yapmayız diyor. Bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapayım? Seçeneklerimiz şunlar özetleyeyim :)
1- Serklaj tekrar ameliyatla alınacak ve normal beklenecek,
2- Sezaryen olacak ve dikiş sonraki gebelik için alınmayacak
3- Sezaryen olacak ama istemiyorsam dikiş de o esnada alınacak, böylece tek sefer ameliyat olmuş olucam.
Aynen ağda işi sıkıntıamin tatlım ♡♡♡♡ ağda sorunu var ya
Bu durumda sezeryan ve dikiş sonrası sağlıgınıda düşünmk lazım eger dikişin sana zararı yoksa ise kalsın hem sezaryan hem dikiş alma işi seni zorlayabilir benceYa kızlat işler karıştı biraz. Biraz değil baya karıştı hatta. Benim serklaj yöntemim en çok uygulanan yöntem değilmiş. En çok kullanılan yöntemde muayene esnasında çatalda alınabiliyordu. Meğer benimki daha derin daha içerden olan bir yöntemle yapılmış. O yüzden alınması için de tekrar ameliyathaneye girip, tekrar narkoz alıp alınması gerekiyormuş.
Doktor, serklaj dursun 2.gebelik için tekrar yapmayız diyor. Bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapayım? Seçeneklerimiz şunlar özetleyeyim :)
1- Serklaj tekrar ameliyatla alınacak ve normal beklenecek,
2- Sezaryen olacak ve dikiş sonraki gebelik için alınmayacak
3- Sezaryen olacak ama istemiyorsam dikiş de o esnada alınacak, böylece tek sefer ameliyat olmuş olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?