- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.201
sen bıraktın mı kız işi?Hadi hayırlısı burcu gün almıssınız darısı vakti zamanı geldiğinde bize olsun
Bugun son canım inşallah :)sen bıraktın mı kız işi?
bir daha kapının önünden geçme kız. son dk ya kadar bırakmadılar seniBugun son canım inşallah :)
Gecilmez mi kızzzbir daha kapının önünden geçme kız. son dk ya kadar bırakmadılar seni
eee nasıl gidiyor ? ♡♡♡Gecilmez mi kızzz
Saol canım. Tek tek sağsalim kavuşacağız inşallahHadi hayırlısı burcu gün almıssınız darısı vakti zamanı geldiğinde bize olsun
Valla nasıl gitsin biraz sıkıntılıyım bir kaç gündür bebişin pozisyonundan ve büyüdügünden ötürü yemeklerden sonra az yememe ragmen çok şişiyorum karnım patlıcak gibi oluyoreee nasıl gidiyor ? ♡♡♡
Son 8 gün
Tabiki bana benzeyecek. Başka seçenek mi varne güzel iştenasıl olucak acaba kime benziycek sizinki bakalım. doğurduktan sonra hemen yaz bize he
Tabiki bana benzeyecek. Başka seçenek mi var
hahah kocalar valla iyi dayandı. kendi adıma konuşuyuminş sana benzer yoksa yazık kocanın çekeceği var elinden
hahah kocalar valla iyi dayandı. kendi adıma konuşuyumbeni boşamadı ya bundan sonra hiç boşamaz
benim arada çok acayip sinirli arada sakin geçti :)benim çok sakin geçti hamileliğim. kendim de şaşrdım
İkisi de elimden çeker o zmninş sana benzer yoksa yazık kocanın çekeceği var elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?