- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.401
e tabi tatlımhayırlısı bakalım doktor ne derse o
iyiyim tatlım uykucu hatunHahah ivet biraz öle oldu ceeee dedim uyuyakalmışım 2 gündür cok yorgundumda kızlar bugun dinlendim biraz :))) siz naparsınız bakalım
Valla hamileliğim boyunca hiç uykucu olmadım, bunu söyleyebilecegin en son kişiyimiyiyim tatlım uykucu hatunuyku depola şididen :) sen nasılsın?❤♡❤♡❤♡
haha ❤♡❤♡❤♡ evet ya can sıkıntısı herif geldi öyleValla hamileliğim boyunca hiç uykucu olmadım, bunu söyleyebilecegin en son insanımsen napıyosun buralarda takılmaya devam senin büyük kız napıyor bahar mutlu mu kardeşi olacak diye
Arada bir yerlerdehmm yaramaz mı değil mi yani kız❤♡❤♡❤♡
Pompam en yakın arkadaşım olduNasıl gidiyor burcu annelik
Pompam en yakın arkadaşım oldu
benm bi sorum olucaktı size hocamuykusuz kalıyosun, şöyle yoruluyosun, böyle yoruluyosun ama bi güldü mü bi sana baktı mı bütün yorgnlğn gidiyo diyolar ya gerçek mi yoksa fukara avuntusu mu tırsmalı mıyız
Günaydınnn
Günaydınnnhiç bi bilgm yok valla hakikaten nerelerde bu kız
Ahahahhaabenm bi sorum olucaktı size hocamuykusuz kalıyosun, şöyle yoruluyosun, böyle yoruluyosun ama bi güldü mü bi sana baktı mı bütün yorgnlğn gidiyo diyolar ya gerçek mi yoksa fukara avuntusu mu tırsmalı mıyız
Yatakta bi saga bi sola dönüp kendimi zorla uyatmaya calışıyrm ama uyuyamıyorummiyidir inşallah. sen napıyosun
Yatakta bi saga bi sola dönüp kendimi zorla uyatmaya calışıyrm ama uyuyamıyorumm
Vay arkadaş iyi ki uyuyoruz dedik adımız uykucu olduu hahahahne kaaa uykucusun
iki miVay arkadaş iyi ki uyuyoruz dedik adımız uykucu olduu hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?