- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.441
Ben de çok emindim kendimden ama yemediZateb senin kız ters köşe yaptıben kesn sana benzer diyodum
haha öyle tatlım :) ❤♡❥❤♡❥İşin şakası tabiki önce sağlıklı olsunlar
Sonuçta o da kocam yani elin adamı değil
sezeryan mı nedenBugun kontrolumuz vardı kızlar doktor kesin bir tarih olmamakla birlikte temmuz 5-6 sı gibi alırım seni sezeryana dedi
Kan sulandırıcı iğne kullandgmdan ötürü zorlayamam seni normal dogum için dedisezeryan mı neden
ha anladım tatlım hayırlısı olur inşallah❤♡❥❤♡❥Kan sulandırıcı iğne kullandgmdan ötürü zorlayamam seni normal dogum için dedikendiliğinden gelir oğlan o ayrı tabi hiç kesmeye gerek kalmaz dedi ama baktık gelmeyecek sezeryan didi, bende saglık olsun didim
Amin inş hepimiz için hayırlısı olsunha anladım tatlım hayırlısı olur inşallah❤♡❥❤♡❥
amin canım❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥Amin inş hepimiz için hayırlısı olsun
Bugun kontrolumuz vardı kızlar doktor kesin bir tarih olmamakla birlikte temmuz 5-6 sı gibi alırım seni sezeryana dedi
Hadi doğurun bekliyom
Ben çıkarsa geri içeri itmeyi planlıyorumHadi doğurun bekliyom
Tünaydın tatlımgünaydın bu arada kızlar
Ben çıkarsa geri içeri itmeyi planlıyorum
haha yani şu aralar diyorum kıze dört dönüyodun ya ilk ben doğurucam sıra bende diye, ne oldu hayırdır
↑sonrası eğlenceli değilse biz tutalım daha içimizdeBurcu ya sen müsait oldğn bi zaman bize hastane çantası listesi yazar msn bilgilerin tazeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?