- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.481
şimdi için değil ama bir süre sonrası için evet3. için kapı açık mı
şimdi için değil ama bir süre sonrası için evet❤♡❥ღ❣
Ayyy hadi bakalım1cm dedi doktorum . bekliyoruz annem yarın gelecek heyecan bastı
olabilir :))Ayyy hadi bakalım
1 haftaya doğurcan sen sanırım :))
çok sağol tatlım❤♡❥ღ❣siz ne isim koyacaktınız tatlım❤♡❥ღ❣
İsim konusunda cok kararsız kaldık, umut olacak büyük ihtimal son dakika golü atmazsakçok sağol tatlım❤♡❥ღ❣siz ne isim koyacaktınız tatlım❤♡❥ღ❣
çok güzel tatlım❤♡❥ღ❣ kız kararlaştırın son anda şey yapamazsınız bakİsim konusunda cok kararsız kaldık, umut olacak büyük ihtimal son dakika golü atmazsak
Niye kız :))Kızlar
Ağzım burnum kaydı vallahi bu neymiş böyle
Ayyyy ne diyosunnn :)))Kızlar sabah normal doğumla kızım dünyaya geldi ❤❤❤❤
Geceleri hiç uyumuyo zilli de ondanNiye kız :))
Çok iyiyiz tatlım hastanedeyiz işte sabah çıkacağız :)Ayyyy ne diyosunnn :)))
Yerim onu yaaa prenses
Nasılsınız peki?
Hızlı çıktın
Hahah yerim onu ben :) benim kız da uyuyor ama :)) geceye uyku mu depoluyor ki :))Geceleri hiç uyumuyo zilli de ondan
Çok sevindim canım 1 hafta dedik ama beklemedi o kadar demekki :)Çok iyiyiz tatlım hastanedeyiz işte sabah çıkacağız :)
Hahah yerim onu ben :) benim kız da uyuyor ama :)) geceye uyku mu depoluyor ki :))
Aynen tatlım :) bakalım 3. Kim olacak :)))Çok sevindim canım 1 hafta dedik ama beklemedi o kadar demekki :)
Aaa gerçekten mi Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın :) iyisiniz inşalla senin kız duramadı valla :)) kaç kg dogdu ?Kızlar sabah normal doğumla kızım dünyaya geldi ❤❤❤❤
İyiyiz tatlım 3200 gr doğdu :)Aaa gerçekten mi Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın :) iyisiniz inşalla senin kız duramadı valla :)) kaç kg dogdu ?
İyiyseniz sıkıntı yok varsın uykular olmasınGeceleri hiç uyumuyo zilli de ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?