- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.461
↑
Neler koydun sana zahmet yaz çanta hazırlayacaklara örnek olsun :)) zaten doğumuna çok az kalmış senin ya
Hatırladıklarımı yazayım tabi
Kendim için
2 adet pijama takımı (1 tanesi sabahlıklı)
1 adet sabahlıklı gecelik
4 5 adet büyük boy pamuklu iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
Çoraplar
Terlik
Havlu
Diş fırçası macunu
Göğüs pedi
Meme ucu kremi
Normal pedler
Lohusa pedleri
Pompa (hemen sütüm gelmedipi için kullanamadım tabii)
Bebek için
1 adet hastane çıkışı
5 adet alttan çıt çıtlı iç tulum
2 takım yeni doğan kıyafeti
Çoraplar
Şapkalar
Eldivenler
Ek battaniye 2 adet (daha fazla alın, benimki bez değişimi sırasında fışkırtmıştı)
Pişik kremi
Bebek bezi
Islak mendil
Biberon
Emzik
Eksik birşey yoktu ek birşeye ihtiyacım olmadı.
Kullandım cnmPompa haricindekileri kullandn mı hepsini emzik biberon falan. Ben onlardan hiç koymayı düşnmüyodm mesela. Zorunlu ihtiyaçları koydktan sonra yer kalırsa ben de buldğmu koyaym bari her ihtimale karşı
Çok tşk ederiz
Kullandım cnm
Süt hemen gelmeyince mecbur mama verdik az az
Günaydınnngünaydın kızlarrr
Uuuu hadi bakalımkızlar doktordan geldim hafif sancı çıktı nst de :) hanımefendi yavaştan çıkmak istiyor❤♡❥ღ❣
1cm dedi doktorum . bekliyoruz annem yarın gelecek heyecan bastıUuuu hadi bakalım
Açıklık falan var mı?
kızlar doktordan geldim hafif sancı çıktı nst de :) hanımefendi yavaştan çıkmak istiyor❤♡❥ღ❣
sağol tatlımdarısı başınıza artık
yok tatlım ama 1 hafta için de olacak gibi. belki yarın belki yarından da yakın olabilirhayırlısıtahmini bi tarih verdi mi doktor
yok tatlım ama 1 hafta için de olacak gibi. belki yarın belki yarından da yakın olabilir
tatlım erken bende dursun diyordum ama işte hanımefendi isterse yapacak bir şey yok :))allah allah erken dğeil mi daha ama
tatlım erken bende dursun diyordum ama işte hanımefendi isterse yapacak bir şey yok :))
''duru'' canım son kararımızismi kesinleştirdiniz mi siz, en son muallaktaydınız
''duru'' canım son kararımızsiz ne koyacaktınız :))
ay çok tatlı ❤♡❥ღ❣ oğlum olursa koymak isterim❤♡❥ღ❣heh tmm değişmemişbizim yağız
ay çok tatlı ❤♡❥ღ❣ oğlum olursa koymak isterim❤♡❥ღ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?