- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.501
Bugün 1-2 saat anca uyuyabildimİyiyseniz sıkıntı yok varsın uykular olmasın
İyi iyi maşallahh çok sevindim sen nasılsın iyimisin peki ? Ne zmn cıkıcaksın hastaneden ?İyiyiz tatlım 3200 gr doğdu :)
Gezme buralarda belli ki uyuyor şimdi fırsatı degerlendir sendeBugün 1-2 saat anca uyuyabildimçok uykum var
İyiyim tatlım tabi biraz ağrım var ama normal artik :) yarın sabah çıkacağım büyük ihtimal tatlım bana kalsa durmam da işte mecbur :))İyi iyi maşallahh çok sevindim sen nasılsın iyimisin peki ? Ne zmn cıkıcaksın hastaneden ?
Ah tatlım uyuyabilsem :) yatagim dışında çok zor uyurum :)Gezme buralarda belli ki uyuyor şimdi fırsatı degerlendir sende
Ah tatlım uyuyabilsem :) yatagim dışında çok zor uyurum :)
öyle tabiİyiyseniz sıkıntı yok varsın uykular olmasın
Öyle bakalım şimdilik çok huysuz değil gibi ama bakalım tabi ki:))Hadi bakalım hayırlısı ozmn teomandan uykusuzzz her gece bu sıcak kk da sabahlarsın günlerceŞarkısı sana gelsinn
Ne kadar olmuştu tatlım sen dogurali ?öyle tabi
Gözün aydınnKızlar sabah normal doğumla kızım dünyaya geldi ❤❤❤❤
Sağol tatlım bakalım 3. Kim olacak :)) bu sırada devam edersen sen olacaksınGözün aydınn
Öyle bakalım şimdilik çok huysuz değil gibi ama bakalım tabi ki:))
Ne kadar olmuştu tatlım sen dogurali ?
58 cm :) babasına benziyor ya yine :)) ama üzülmüyorum tabiki sağlıklı olsunda görüntü önemli degil :)3200 iyi doğmş maşallah, boyu kaç. Bi de kime benziyo
16 gün oldu canımÖyle bakalım şimdilik çok huysuz değil gibi ama bakalım tabi ki:))
Ne kadar olmuştu tatlım sen dogurali ?
Maşallah nerdeyse 40iniz çıkacak :))hahah uyku depolamis demek ki :)16 gün oldu canım
İlk 4 gün hiç gözünü açmadan uyuyodu 24 saat. Uyandırıp yedirmek için ölüyodum. Şimdi geceleri adeta bir çılgın :))
Anammmaşallab o kadar uzun muydu sizinli ultrasonlarda58 cm :) babasına benziyor ya yine :)) ama üzülmüyorum tabiki sağlıklı olsunda görüntü önemli degil :)
PööfffSevgili anneler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor
Hayırlı olsun canım demek son 1 hafta 10 günGünaaaydınn kızlarrr
Benm de dün çatı muayenem vardı, doktor bebek iri çatı yapısı olarak da uygunsun dedi. Daha kanala girmemiş ama bi de kordonu dolamış boynuna
Bu şartlar altında bana sorarsan mantıken sezaryen daha uygun dedi, dolanan kordon uzun mu kısa mı ayrıntısını göremiyoruz, eğer kısaysa normal doğumda problem yaratablr acil sezaryene alırız dedi. Yani eğer ben normal doğum diye tutturursam ihtimaline karşı söyledi.
Zorlamadm ama ben, cuma yine gidicez bi daha bakıcak bakalım ama büyük ihtimalle önmzdeki hafta perşembe cuma alıcak sezaryene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?