Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kızlar bunlar deli.
Bildiğin yemiş kafayı bunlar.
Beyin yok bunlarda. İftardan sonra 10 da falan gelip gece yarısına kadar oturuyorlar ya. Yani kafayı yicem. Zaten zombi gibiyim, uyku yok. Kaynanam olacak karı toplayıp toplayıp getiriyor. Bir kere daha yapsın büyük olay var.

dur tatlım sakin ol . benim kaynana Allahtan öyle değil hem vakti de yok zaten dün geldiler sabah gittiler mecbur ya annen eşin felan bir şey demiyor mu? :/

Ya arkadaş bu dogumdan bir kaç gün bir kaç hafta snra bebek görmeye gelenlere illet oluyorum yaaa biraz anlayış, hani cok cok yakınların gelir anlarım ama bu nedir yaa, önce anne bi kendini toparlasın bebek dış dünyaya bi adapte olsun, en azından lohusa süreci gecene kdr biraz sabır yahu, burda eşimin akrabası yok , benim akrabalarm var ki lohusa sürecim gecene kdr kimseyi kabul etmeyi düşünmüyrm acıkcası

katılıyorum valla. anne zaten bi ameliyat geçirmiş yani bebişte var. sonra gelinir yine sanki anneyle bebek kaçıyor :)

dur tatlım sakin ol . benim kaynana Allahtan öyle değil hem vakti de yok zaten dün geldiler sabah gittiler mecbur ya annen eşin felan bir şey demiyor mu? :/
Eşim olayın farkında değil. Boşuna sinir olmuyomuşum ben buna hamileliğimde. Annem derse fena der o yüzden şimdilik sessiz kalıyor o da ben de. Ama böyle devam ederse durumlar karışacak bende. Ben de onları karıştırıcam sonra

Allah kimine beyin veriyo kimine de vermiyo işte. O beyinsizlerin tümü de bana rastlamış ne hikmetse

tatlım bence yüzde yüz haklısın. her gün misafir getirilir mi ya neden böyle yapıyor ki kaynanalar

Kız diyom ya kafa yok.
Ben onun hakkından gelirim ama benim de ayarım yok. Bir başladım mı olay büyüyecek biliyorum. Sonuna kadar sabır ama bakalım neresi o son?
tatlım sen çok şey yapmadan anlatmaya çalış durumu. mesela yorgun olduğunu ve her gün misafir ağırlayamacağını felan anlat. şimdi çokta büyümesin :)

E söylesene sen de yaa nedne katlanıyosun ki. Ya da kapat kendni odana çıkma dşarı hiç, anlarlar heralde tavrından. Nr manyaklarmş he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…