- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.541
var tatlım zaten doğurmadan önce belliydi zatensütün varsa sorun yok dönsün gözü
Benim akrabalarım olsa kovalayacam da kocam olacak herifin akrabaları olunca zor oluyor biraz. Ama artık katlanamıyorum gerçekten.bağır çağır kov o akrabaları, lohusasın sen darılmazlarben ptesi itibaryle iznlym uyuyaym bari 2-3 gün sürekli
bizim Allahtan çok akrabamız yok burdaBenim akrabalarım olsa kovalayacam da kocam olacak herifin akrabaları olunca zor oluyor biraz. Ama artık katlanamıyorum gerçekten.
Benim akrabalarım olsa kovalayacam da kocam olacak herifin akrabaları olunca zor oluyor biraz. Ama artık katlanamıyorum gerçekten.
Çok şanslısınbizim Allahtan çok akrabamız yok burda
Ateşe vericem hepsiniaman zaten şu kocaların akrabaları bitmek bilmiiii
Çok şanslısın
Ateşe vericem hepsini
Allah bildiği gibi yapsın onları
canım üzme bak kendini stres yapma sütünde azalırÇok şanslısın
Ateşe vericem hepsini
Allah bildiği gibi yapsın onları
dur tatlım sakin ol . benim kaynana Allahtan öyle değil hem vakti de yok zaten dün geldiler sabah gittiler mecburKızlar bunlar deli.
Bildiğin yemiş kafayı bunlar.
Beyin yok bunlarda. İftardan sonra 10 da falan gelip gece yarısına kadar oturuyorlar ya. Yani kafayı yicem. Zaten zombi gibiyim, uyku yok. Kaynanam olacak karı toplayıp toplayıp getiriyor. Bir kere daha yapsın büyük olay var.
katılıyorum valla. anne zaten bi ameliyat geçirmiş yani bebişte var. sonra gelinir yine sanki anneyle bebek kaçıyor :)Ya arkadaş bu dogumdan bir kaç gün bir kaç hafta snra bebek görmeye gelenlere illet oluyorum yaaa biraz anlayış, hani cok cok yakınların gelir anlarım ama bu nedir yaa, önce anne bi kendini toparlasın bebek dış dünyaya bi adapte olsun, en azından lohusa süreci gecene kdr biraz sabır yahu, burda eşimin akrabası yok , benim akrabalarm var ki lohusa sürecim gecene kdr kimseyi kabul etmeyi düşünmüyrm acıkcası
Eşim olayın farkında değil. Boşuna sinir olmuyomuşum ben buna hamileliğimde. Annem derse fena der o yüzden şimdilik sessiz kalıyor o da ben de. Ama böyle devam ederse durumlar karışacak bende. Ben de onları karıştırıcam sonradur tatlım sakin ol . benim kaynana Allahtan öyle değil hem vakti de yok zaten dün geldiler sabah gittiler mecburya annen eşin felan bir şey demiyor mu? :/
Allah kimine beyin veriyo kimine de vermiyo işte. O beyinsizlerin tümü de bana rastlamış ne hikmetseYa arkadaş bu dogumdan bir kaç gün bir kaç hafta snra bebek görmeye gelenlere illet oluyorum yaaa biraz anlayış, hani cok cok yakınların gelir anlarım ama bu nedir yaa, önce anne bi kendini toparlasın bebek dış dünyaya bi adapte olsun, en azından lohusa süreci gecene kdr biraz sabır yahu, burda eşimin akrabası yok , benim akrabalarm var ki lohusa sürecim gecene kdr kimseyi kabul etmeyi düşünmüyrm acıkcası
tatlım bence yüzde yüz haklısın. her gün misafir getirilir mi yaEşim olayın farkında değil. Boşuna sinir olmuyomuşum ben buna hamileliğimde. Annem derse fena der o yüzden şimdilik sessiz kalıyor o da ben de. Ama böyle devam ederse durumlar karışacak bende. Ben de onları karıştırıcam sonra
Kız diyom ya kafa yok.tatlım bence yüzde yüz haklısın. her gün misafir getirilir mi yaneden böyle yapıyor ki kaynanalar
tatlım sen çok şey yapmadan anlatmaya çalış durumu. mesela yorgun olduğunu ve her gün misafir ağırlayamacağını felan anlat. şimdi çokta büyümesin :)Kız diyom ya kafa yok.
Ben onun hakkından gelirim ama benim de ayarım yok. Bir başladım mı olay büyüyecek biliyorum. Sonuna kadar sabır ama bakalım neresi o son?
Kızlar bunlar deli.
Bildiğin yemiş kafayı bunlar.
Beyin yok bunlarda. İftardan sonra 10 da falan gelip gece yarısına kadar oturuyorlar ya. Yani kafayı yicem. Zaten zombi gibiyim, uyku yok. Kaynanam olacak karı toplayıp toplayıp getiriyor. Bir kere daha yapsın büyük olay var.
Eşim olayın farkında değil. Boşuna sinir olmuyomuşum ben buna hamileliğimde. Annem derse fena der o yüzden şimdilik sessiz kalıyor o da ben de. Ama böyle devam ederse durumlar karışacak bende. Ben de onları karıştırıcam sonra
Uygun bir dille söyle bence , yada eşin söylesin , en kötü odandan cıkma anlarlar heralde yaa, bu kadarda olmaz yaniAllah kimine beyin veriyo kimine de vermiyo işte. O beyinsizlerin tümü de bana rastlamış ne hikmetse
kız herifi görsem kavga edecem deUcu kocaya dokundu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?