- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.561
kız herifi görsem kavga edecem deadamla karşılaşmıyoruz hiç bu ara
haha kız ne biliyim böyle hiç aksiyon yokNiye sana ne oldu ki kavga ediceksin
haha kız ne biliyim böyle hiç aksiyon yok
günaydın canım❤♡❥ღ❣günaaaaaaaaaaaydınnn
Abowww kız dur :)) sank in ol derin derin nefes al ver al ver :))Değişik değişik agrılarım oluyor korkuyorummm yahuu dogurcam diyeee
Değişik değişik agrılarım oluyor korkuyorummm yahuu dogurcam diyeee
selam kızlar ❤♡❥ღ❣
bebiş emzirdim tatlım❤♡❥ღ❣ sen napıyorsun? :)napıyosunn
bebiş emzirdim tatlım❤♡❥ღ❣ sen napıyorsun? :)
kız ben de evdesin yarın doğuruyorsun sandım. sen çıkmamışdın daha işten :)işteyim ben de napaym, yaırn son günüm. toparlıyorm kalan şeyleri falan. ayrıca heyecanlıyım, meraktayım
kız ben de evdesin yarın doğuruyorsun sandım. sen çıkmamışdın daha işten :)
sezeryan mı olacaktı :)yokyarın iş son. doğum da büyük ihtimalle haftaya çarşamba perşembe cuma üçünden birinde yaırn kontrol var yine, tarih yarın netleşir heralde
sezeryan mı olacaktı :)
ay doğruyesssptesi gittik ya doktora, kordonu dolamış boynuna. 7.aydan beri boynundaymş hatta ama doktor söylememş bize panik falan olmayalım diye. cuma yine bakarız dedi ama sezaryen yani
ay doğruüüfff benim hafıza işte :/ inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınız tatlım❤♡❥ღ❣ özellikle doğumdan önce çok uyu ben 2 gün hiç uyumadım öldüm uykusuzluktan
kız uyu diyorum sana bak :) kesinlikle uyu yani. bide hastaneden çok rahat uyuyamıyorsun. sonra zombi gibi dolaşırsındoğumdan önce de aksi gibi uyuyamam ben heyecandan kesininş uyuyabilirim. dinlenmş olurum bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?