- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.521
3. Bebisimiz geliyor ❤❤❤❤Günaaaydınn kızlarrr
Benm de dün çatı muayenem vardı, doktor bebek iri çatı yapısı olarak da uygunsun dedi. Daha kanala girmemiş ama bi de kordonu dolamış boynuna
Bu şartlar altında bana sorarsan mantıken sezaryen daha uygun dedi, dolanan kordon uzun mu kısa mı ayrıntısını göremiyoruz, eğer kısaysa normal doğumda problem yaratablr acil sezaryene alırız dedi. Yani eğer ben normal doğum diye tutturursam ihtimaline karşı söyledi.
Zorlamadm ama ben, cuma yine gidicez bi daha bakıcak bakalım ama büyük ihtimalle önmzdeki hafta perşembe cuma alıcak sezaryene
Hayırlı olsun canım demek son 1 hafta 10 gün
Yeni bebiş geliyo
Grubun ilk erkek bebişi :)))
fiziksel mi manevi mi yoksa maddi mi?beni neler bekliyo acabasıı
fiziksel mi manevi mi yoksa maddi mi?❤♡❥ღ❣
valla ben dün 4-5 saat uyudum çok mutluyum bugünsadece fizikseluykusuz mu kalıcam napıcam onun derdindeyim
valla ben dün 4-5 saat uyudum çok mutluyum bugün
Çok mutluyum diyorum ya o yüzden4-5 saat uyku heralde mumla aranan bi şey olucak
Çok mutluyum diyorum ya o yüzden2 gündür gözüm kapanıyordu
fırsat buldukça yatağa atlıyorum haha :))bol bol uyu dinlen o zmn fırsatını buldkça
Bol miktarda uykusuz gecebeni neler bekliyo acabasıı
inek gibi hahahaBol miktarda uykusuz gece
Gaz sancıları
Anlayışsız saçma sapan saatlerde bebek görmeye gelen aptal akrabalar (az kaldı birini gırtlaklayacam artık)
Pompaya sarılıp uyumaya çalışmak (benimki emmiyor, memeyi şiddetle reddetti sağolsun, inek gibi 3 saatte bir sağılıyorum)
Daha da sayarım ama neyse
Bol miktarda uykusuz gece
Gaz sancıları
Anlayışsız saçma sapan saatlerde bebek görmeye gelen aptal akrabalar (az kaldı birini gırtlaklayacam artık)
Pompaya sarılıp uyumaya çalışmak (benimki emmiyor, memeyi şiddetle reddetti sağolsun, inek gibi 3 saatte bir sağılıyorum)
Daha da sayarım ama neyse
uyku depola tatlımbağır çağır kov o akrabaları, lohusasın sen darılmazlarben ptesi itibaryle iznlym uyuyaym bari 2-3 gün sürekli
uyku depola tatlımtabi bebişe de bağlı biraz
inşallah canım❤♡❥ღ❣ benim kızda iyi ama işte acıktığı zaman gözü dönüyorinş kolay bi bebiş olur
inşallah canım❤♡❥ღ❣ benim kızda iyi ama işte acıktığı zaman gözü dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?