Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kız ne yaptın sen bi haber yok mu :)
Canim benim sizi ne cok özlemişim. Kusura bakmayin vallahi ben pek kendimde degildim yeni yeni toparlaniyorum. Gitmedigim doktor kalmadi bu sekilde hamile kalman imkansiz sayilir tup bebekle bile sansin %10 olur ki o da yasin erken diye dediler.. Kisaca benim ordugum battaniyeler aldigim biberonlar oyunlar falan hikaye oldu. Bakalim tup bebekte nasil olur ne olur bilemiyorum bakiyoruz...

Neden böyle saçma sapan şeyler söylediler sana yaa allah allah iyicr saçmaladılar doktorlar da. Senebi neymiş

Neden böyle saçma sapan şeyler söylediler sana yaa allah allah iyicr saçmaladılar doktorlar da. Senebi neymiş
Polikistikover ve sol tupum tikali. Klomenle de 13 mm ye kadar gelisti ama devam etmiyo gelismesi yumurtanin. Birsuru sey denedim ya ilkin artik pes. Belli tup bebek. Butun gittigim doktorlar tedaviye basladi ama sonuc alamadik sonrasi hepsi tup bebege yonlendirdi. Simdi asilama yaptirmak istiyorum tup bebege gereken raporu almak icin. Malum fiyatlar ucuk!

O zmn başla hemen aşılama falan neyse, en kısa zamanda olur inş. Pko lup da doğuran bir sürü insan var sen içini karartma. Güzel düşün, güzel şeyler olsun

O zmn başla hemen aşılama falan neyse, en kısa zamanda olur inş. Pko lup da doğuran bir sürü insan var sen içini karartma. Güzel düşün, güzel şeyler olsun
Yavrum ben biraz bi vucudu dinlendirme taraftariyim. Bir kac hem kafa hem vucut dinlensin dedim. Sonrada bi hastaneye gidicem tavsiye uzerine bunlari soyliycem ve asilama kismini yapalim diycem. Raporu kesinlikle almam lazim. Bu sekilde de rapor verirler sana derlerse direk tup bebek yaptiririm. Fiyatlari dehset yani. He yaptirmasina yaptiririm ama sonra olurda hamile kalirsam zavallim zorda kalmasin 2-3 bin degil yani fiyatlar

İyi bayramlat canım
İyice sustuk herkes bebişlerin derdine düştü sanırım :))
Sen ne zaman doğuruyosun bi sen kaldın :)
Gün belli mi
Evet herkes bi anda bi sessizliğe büründü :) dün gece rüyamda dogurmuştumm cok guzel bi rüyaydı, zaman gecsinde bi an önce dogurayım istyrm cok zorlanıyrmm artık ne yatabiliyrm ne oturabiliyorum
Doktorcum 07.07.2017 tarih verdi bakalım hayırlısı inş saglıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…