- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.601
Uzun bir aradan snra hoşgeldinn :)Ee kizlar doğuraniniz yok mu yahu :) fotolarina bakip azcik masallah cekelim
kız ne yaptın sen bi haber yok mu :)Ee kizlar doğuraniniz yok mu yahu :) fotolarina bakip azcik masallah cekelim
Ooo teyze olmuşum :) maşallah guzelliklere :) insallah sizde kolay bi doğum yaparsiniz ama banada foto atin he :)Uzun bir aradan snra hoşgeldinn :)
Olmaz mı burcu ile nisankraliçesi dogurdu, ilkin ve ben beklemedeyiz
Canim benim sizi ne cok özlemişim. Kusura bakmayin vallahi ben pek kendimde degildim yeni yeni toparlaniyorum. Gitmedigim doktor kalmadi bu sekilde hamile kalman imkansiz sayilir tup bebekle bile sansin %10 olur ki o da yasin erken diye dediler.. Kisaca benim ordugum battaniyeler aldigim biberonlar oyunlar falan hikaye oldu. Bakalim tup bebekte nasil olur ne olur bilemiyorum bakiyoruz...kız ne yaptın sen bi haber yok mu :)
Canim benim sizi ne cok özlemişim. Kusura bakmayin vallahi ben pek kendimde degildim yeni yeni toparlaniyorum. Gitmedigim doktor kalmadi bu sekilde hamile kalman imkansiz sayilir tup bebekle bile sansin %10 olur ki o da yasin erken diye dediler.. Kisaca benim ordugum battaniyeler aldigim biberonlar oyunlar falan hikaye oldu. Bakalim tup bebekte nasil olur ne olur bilemiyorum bakiyoruz...
Polikistikover ve sol tupum tikali. Klomenle de 13 mm ye kadar gelisti ama devam etmiyo gelismesi yumurtanin. Birsuru sey denedim ya ilkin artik pes. Belli tup bebek. Butun gittigim doktorlar tedaviye basladi ama sonuc alamadik sonrasi hepsi tup bebege yonlendirdi. Simdi asilama yaptirmak istiyorum tup bebege gereken raporu almak icin. Malum fiyatlar ucuk!Neden böyle saçma sapan şeyler söylediler sana yaa allah allah iyicr saçmaladılar doktorlar da. Senebi neymiş
Canim benim sizi ne cok özlemişim. Kusura bakmayin vallahi ben pek kendimde degildim yeni yeni toparlaniyorum. Gitmedigim doktor kalmadi bu sekilde hamile kalman imkansiz sayilir tup bebekle bile sansin %10 olur ki o da yasin erken diye dediler.. Kisaca benim ordugum battaniyeler aldigim biberonlar oyunlar falan hikaye oldu. Bakalim tup bebekte nasil olur ne olur bilemiyorum bakiyoruz...
Yavrum ben biraz bi vucudu dinlendirme taraftariyim. Bir kac hem kafa hem vucut dinlensin dedim. Sonrada bi hastaneye gidicem tavsiye uzerine bunlari soyliycem ve asilama kismini yapalim diycem. Raporu kesinlikle almam lazim. Bu sekilde de rapor verirler sana derlerse direk tup bebek yaptiririm. Fiyatlari dehset yani. He yaptirmasina yaptiririm ama sonra olurda hamile kalirsam zavallim zorda kalmasin 2-3 bin degil yani fiyatlarO zmn başla hemen aşılama falan neyse, en kısa zamanda olur inş. Pko lup da doğuran bir sürü insan var sen içini karartma. Güzel düşün, güzel şeyler olsun
ne doğumu kız :)
Bugün doğuruyor bizim kızne doğumu kız :)
aaaaa kız bugün müydü ?Bugün doğuruyor bizim kız
Yağız bebek geliyor bugün :))
İyi bayramlat canımİyi bayramlar kızlarr
Evet herkes bi anda bi sessizliğe büründü :) dün gece rüyamda dogurmuştumm cok guzel bi rüyaydı, zaman gecsinde bi an önce dogurayım istyrm cok zorlanıyrmm artık ne yatabiliyrm ne oturabiliyorumİyi bayramlat canım
İyice sustuk herkes bebişlerin derdine düştü sanırım :))
Sen ne zaman doğuruyosun bi sen kaldın :)
Gün belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?