Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Baya bekleyeceksiniz :) o zamana kadar kendi geliverir belki :)) az kalmış tüm hazırlıklar tamam mı

İnşallah kolayca doğurursun canim ❤❤

Baya bekleyeceksiniz :) o zamana kadar kendi geliverir belki :)) az kalmış tüm hazırlıklar tamam mı
Bekleyeceğiz mecbur :) kendi gelmesin azcık daha büyüsün :) bitti şükür hazırlıklarımız
Sen napıyosun nasıl gidiyor herşey yolundamı ?

Bekleyeceğiz mecbur :) kendi gelmesin azcık daha büyüsün :) bitti şükür hazırlıklarımız
Sen napıyosun nasıl gidiyor herşey yolundamı ?
Bikaç gündür iştahsızlık söz konusu
Onun dışında idare ediyoruz. Son sen kaldın doğuracak olan. Hadi bakalım herşey güzel olsun inşallah:)

Bikaç gündür iştahsızlık söz konusu
Onun dışında idare ediyoruz. Son sen kaldın doğuracak olan. Hadi bakalım herşey güzel olsun inşallah:)
Düzelir inş havalar sıcak ya ondandır saglığı yerindeyse sıkıntı yok :) evet ben kaldım gec olsun güc olmasın sabırsızlıkla ve büyük bir heyecanla bekliyoruz, hepimiz için herşey güzel olsun

Bünye şimdiden alışsın zaten daha iyi canım boşver. Hayırlısıyla gelsin de bundan sonraki sıkıntılar tatlı sıkıntılar olacak inşallah :)
Ya psikolojim hiç iyi degil ne oturabiliyrm ne yatabiliyorum , ağırlaştım ya artık
sürekli sağa sola dönüyorum yatakta ,dönerken ve sağa sola yatarken acaba bi zarar mı veriyorum bebeğe diye kafayı yiyorum, yoksa sıkıntım uykusuz kalmak degil razıyım ben dpgdugunda uykusuz kalmaya :) bende mi bi sıkıntı var sizde de oluyormuydu böyle düşünceler

hahah normal canım normal merak etme ❤♡❥ღ❣

O düşünceleri at bi kere kafandan canım yaa. Ben de döne döne bi hal oluyordum son zamanlar. Herkes öyle oluyor merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…