- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.621
Baya bekleyeceksiniz :) o zamana kadar kendi geliverir belki :)) az kalmış tüm hazırlıklar tamam mıEvet herkes bi anda bi sessizliğe büründü :) dün gece rüyamda dogurmuştumm cok guzel bi rüyaydı, zaman gecsinde bi an önce dogurayım istyrm cok zorlanıyrmm artık ne yatabiliyrm ne oturabiliyorum
Doktorcum 07.07.2017 tarih verdi bakalım hayırlısı inş saglıkla gelsin
İnşallah kolayca doğurursun canim ❤❤Evet herkes bi anda bi sessizliğe büründü :) dün gece rüyamda dogurmuştumm cok guzel bi rüyaydı, zaman gecsinde bi an önce dogurayım istyrm cok zorlanıyrmm artık ne yatabiliyrm ne oturabiliyorum
Doktorcum 07.07.2017 tarih verdi bakalım hayırlısı inş saglıkla gelsin
Bekleyeceğiz mecbur :) kendi gelmesin azcık daha büyüsün :) bitti şükür hazırlıklarımızBaya bekleyeceksiniz :) o zamana kadar kendi geliverir belki :)) az kalmış tüm hazırlıklar tamam mı
Amin inş :)İnşallah kolayca doğurursun canim ❤❤
Bikaç gündür iştahsızlık söz konusuBekleyeceğiz mecbur :) kendi gelmesin azcık daha büyüsün :) bitti şükür hazırlıklarımız
Sen napıyosun nasıl gidiyor herşey yolundamı ?
Düzelir inş havalar sıcak ya ondandır saglığı yerindeyse sıkıntı yok :) evet ben kaldım gec olsun güc olmasın sabırsızlıkla ve büyük bir heyecanla bekliyoruz, hepimiz için herşey güzel olsunBikaç gündür iştahsızlık söz konusu
Onun dışında idare ediyoruz. Son sen kaldın doğuracak olan. Hadi bakalım herşey güzel olsun inşallah:)
iyiyiz canım memleketten geldik anca girebilirdim sen nasılsın?❤♡❥ღ❣Amin inş :)
Sen napıyosun bakalım nasıl gidiyor ?
İyi olmaya calışıyrm valla bekliyoruz heyecanla :)iyiyiz canım memleketten geldik anca girebilirdim sen nasılsın?❤♡❥ღ❣
Haha bekle bekle canim :)) bence şuan full uyku depolaİyi olmaya calışıyrm valla bekliyoruz heyecanla :)
Valla öle bi lüksüm yok yani uyuyamıyrm hiçHaha bekle bekle canim :)) bence şuan full uyku depola
neyse inşallah uslu bir bebiş olur o zaman :)Valla öle bi lüksüm yok yani uyuyamıyrm hiç
Bünye şimdiden alışsın zaten daha iyi canım boşver. Hayırlısıyla gelsin de bundan sonraki sıkıntılar tatlı sıkıntılar olacak inşallah :)Valla öle bi lüksüm yok yani uyuyamıyrm hiç
Ya bizim ilkitin nerdeBünye şimdiden alışsın zaten daha iyi canım boşver. Hayırlısıyla gelsin de bundan sonraki sıkıntılar tatlı sıkıntılar olacak inşallah :)
Doğurdu ilk günlerin acemiliği ile uğraşıyodur :)Ya bizim ilkitin nerde
İnşallah en kısa sürede gelir :))Doğurdu ilk günlerin acemiliği ile uğraşıyodur :)
Ya psikolojim hiç iyi degil ne oturabiliyrm ne yatabiliyorum , ağırlaştım ya artıkBünye şimdiden alışsın zaten daha iyi canım boşver. Hayırlısıyla gelsin de bundan sonraki sıkıntılar tatlı sıkıntılar olacak inşallah :)
hahah normal canım normal merak etme ❤♡❥ღ❣Ya psikolojim hiç iyi degil ne oturabiliyrm ne yatabiliyorum , ağırlaştım ya artık
sürekli sağa sola dönüyorum yatakta ,dönerken ve sağa sola yatarken acaba bi zarar mı veriyorum bebeğe diye kafayı yiyorum, yoksa sıkıntım uykusuz kalmak degil razıyım ben dpgdugunda uykusuz kalmaya :) bende mi bi sıkıntı var sizde de oluyormuydu böyle düşünceler
Haha bi alemsin ya sen nisankraliçesi :)hahah normal canım normal merak etme ❤♡❥ღ❣
niye kız :):) ama yanlış düşünüyorsun biraz alanları daraldı ama 40 haftalık olanlar var öyle düşün yaniHaha bi alemsin ya sen nisankraliçesi :)
O düşünceleri at bi kere kafandan canım yaa. Ben de döne döne bi hal oluyordum son zamanlar. Herkes öyle oluyor merak etme :)Ya psikolojim hiç iyi degil ne oturabiliyrm ne yatabiliyorum , ağırlaştım ya artık
sürekli sağa sola dönüyorum yatakta ,dönerken ve sağa sola yatarken acaba bi zarar mı veriyorum bebeğe diye kafayı yiyorum, yoksa sıkıntım uykusuz kalmak degil razıyım ben dpgdugunda uykusuz kalmaya :) bende mi bi sıkıntı var sizde de oluyormuydu böyle düşünceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?