- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.641
ne oldu kız :):)
Çok hastayımm çokkkne oldu kız :):)
hayırdır canım ne olduÇok hastayımm çokkk
kıyamam kuzunGrip oldum fena her yerim kırılıyor agrıdan bir de okdr sıcak ki hiç çekilmiyor sıcakta ve bu halde hastalık
inşallah canım❤♡❥ღ❣ doğum ne zamandı :)saol canım inş dogmadan bebiş düzelirim
7 temmuza gün verdi :) 7-8 gün var işte , bebişle ilgileniyor sadece ilkin :)inşallah canım❤♡❥ღ❣ doğum ne zamandı :)ilkinilkin gelmedi daha nasıl ki acaba :/
inşallah güzelce geçer canım❤♡❥ღ❣ nerden biliyorsunn kız :)7 temmuza gün verdi :) 7-8 gün var işte , bebişle ilgileniyor sadece ilkin :)
İnşinşallah güzelce geçer canım❤♡❥ღ❣ nerden biliyorsunn kız :)
hahah iyi bakalım :) iyi olsunlar da ❤♡❥ღ❣İnş
Bilirim benn
Ben ilkitin merak ediyorum ya :/
İnş iyleşirim bugun kontrolumuz vardı c vitamini pastil falan verdi doktor, biraz iyi gibiyim ama geceleri fena oluyorum birde sıcaklarr Allahımmm inanılmaz sıcak
Ay ay çok sevindim kuzum ❤❤❤inşallah oda geçer canım:) aynen ya çok sıcak :/ bir daha çocuk yaparsam kısa dek getirecem doğumuİnş iyleşirim bugun kontrolumuz vardı c vitamini pastil falan verdi doktor, biraz iyi gibiyim ama geceleri fena oluyorum birde sıcaklarr Allahımmm inanılmaz sıcak
Sen nasılsın hayat hanım nasıllar ?
İyiler canımİnş iyleşirim bugun kontrolumuz vardı c vitamini pastil falan verdi doktor, biraz iyi gibiyim ama geceleri fena oluyorum birde sıcaklarr Allahımmm inanılmaz sıcak
Sen nasılsın hayat hanım nasıllar ?
Canım nasılsın ? :)İyiler canım
Ye, iç, ...
hayat onlara güzel zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?