Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Allah allah üstüne görme diye bi şey varml ya o mu oldu qcaba? Biz de bu ay korunmayı bıraktk ama daha regl olmadık çoğmz. Bekliyorız işte 3 5 günümz kaldı
Bi test mi yapsan sen acaba

Kızlarrr bi okuyum bunu

Hamileliğin ilk 4 haftasında hamile olup olmadığınızı anlamanız mümkün olmasa da, vücudunuzda yükselen hormonlar nedeniyle bazı erken hamilelik belirtileri gösteriyor olabilirsiniz. Peki bu erken gebelik belirtilerini nasıl ayırt edeceksiniz?

Yumurta sağlıklı bir şekilde döllendiğinde ve gebelik oluştuğunda, vücutta hCG adı verilen bir hormon salgılanmaya başlanır.

hCG hormonu normalde kanımızda ve idrarımızda az miktarda bulunur. Gebelik döneminde artış gösterdiği, kan ve idrar tahlilleri ile anlaşılır ve gebe olduğumuzdan bu hormonun miktarına bakarak emin olabiliriz.

Eczanelerden alabileceğiniz gebelik testlerinin güvenilirlik ve doğruluk oranının %99 olduğu söylenir. Yapılan çalışmalar gösteriyor ki, adetiniz 10 günden az gecikmişse ve bir gebelik testi yaptıysanız, sonucun doğru olma olasığı %50'dir. Hamile olup olmadığınızı öğrenmenin en güvenilir yolu, adetinizin gecikmesinden 10 gün sonra bir gebelik testi yapmanızdır. Sonucu teyit ettirmek için yine de bir kan testi yaptırmanız uygun olur.

Biz de manyak gibi daha adet tarihi bile gelmeden yaptık testleri he

Allah allah üstüne görme diye bi şey varml ya o mu oldu qcaba? Biz de bu ay korunmayı bıraktk ama daha regl olmadık çoğmz. Bekliyorız işte 3 5 günümz kaldı
Bi test mi yapsan sen acaba
İşte ben de ona şaşırdım daha önce hiç böyle bisey olmamıştı hep düzenli gidiyordu 5.gün biterdi :/ Allah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alırız sizin de

İşte ben de ona şaşırdım daha önce hiç böyle bisey olmamıştı hep düzenli gidiyordu 5.gün biterdi :/ Allah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alırız sizin de

İnşallah hepimizin.. ne güzel heyecanlarmış bunlar. Sabırsız sabırsız beklemek de güzelmiş

İnşallah hepimizin.. ne güzel heyecanlarmış bunlar. Sabırsız sabırsız beklemek de güzelmiş
Aynen ya ben de düşünmeye başladığımdan beri heyecanliyim ciddi ciddi başlıcam bu ay dedim böyle bisey oldu bakalım olmaz inşallah bi daha yoksa doktora gideyim diyorum Bu arada siz öncesinde doktora falan gittiniz mi yoksa direk yumurtlama doneminde mi yaptiniz

Hahahah benim esim yprulduda geceleri hemen kacp uyuyo sabah yakalayablyorum ancak ama zaten yumurtlama gnüm gecti ve olmadı galba artk dinlenyoruz biz artk ekim topignde olurum herhalde
Kız benim adam bayramdan önce aktifti şimdi bilmiyorum

Biz karar verdğimzde doktora gittik genel bi kontrol için. Tahliller, smear testi falan yapıldı. Bence sen de git doktora bi genel kontrol yaplsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…