- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.721
İnşallah canim su hamile haberlerini alalım İnşallah hepimiz :)Offfff üat üste haberler gelicek hepimizden ya inş güzel olur hepimizinki
Iyi aksamlar canm bu defa yoruldum filan yok bak ona göre skı calsKızlar günaydın . bugün reglim bitti . akşam çalışmalara devam :) sizlerden hayırlı haberler bekliyorum :)
İnşallah canim su hamile haberlerini alalım İnşallah hepimiz :)
Yok kız bayramdan beri fındık ceviz çikolata felan yorulmak yokIyi aksamlar canm bu defa yoruldum filan yok bak ona göre skı cals
İnşallah canim :)Bu ay olur da kızım olursa adını eylül koyucam uleyynn
Kızlar meraba ben de geldim aranıza aslında ben eylülün başında korunmayı bıraktım ama 14 ünde regl oldum 19 unda bitmişti. Bugün böyle ara ara kanamam oldu çok panik oldum var mi bi fikriniz size de oldu mu daha önce
Biz de manyak gibi daha adet tarihi bile gelmeden yaptık testleri heKızlarrr bi okuyum bunu
Hamileliğin ilk 4 haftasında hamile olup olmadığınızı anlamanız mümkün olmasa da, vücudunuzda yükselen hormonlar nedeniyle bazı erken hamilelik belirtileri gösteriyor olabilirsiniz. Peki bu erken gebelik belirtilerini nasıl ayırt edeceksiniz?
Yumurta sağlıklı bir şekilde döllendiğinde ve gebelik oluştuğunda, vücutta hCG adı verilen bir hormon salgılanmaya başlanır.
hCG hormonu normalde kanımızda ve idrarımızda az miktarda bulunur. Gebelik döneminde artış gösterdiği, kan ve idrar tahlilleri ile anlaşılır ve gebe olduğumuzdan bu hormonun miktarına bakarak emin olabiliriz.
Eczanelerden alabileceğiniz gebelik testlerinin güvenilirlik ve doğruluk oranının %99 olduğu söylenir. Yapılan çalışmalar gösteriyor ki, adetiniz 10 günden az gecikmişse ve bir gebelik testi yaptıysanız, sonucun doğru olma olasığı %50'dir. Hamile olup olmadığınızı öğrenmenin en güvenilir yolu, adetinizin gecikmesinden 10 gün sonra bir gebelik testi yapmanızdır. Sonucu teyit ettirmek için yine de bir kan testi yaptırmanız uygun olur.
İşte ben de ona şaşırdım daha önce hiç böyle bisey olmamıştı hep düzenli gidiyordu 5.gün biterdi :/ Allah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alırız sizin deAllah allah üstüne görme diye bi şey varml ya o mu oldu qcaba? Biz de bu ay korunmayı bıraktk ama daha regl olmadık çoğmz. Bekliyorız işte 3 5 günümz kaldı
Bi test mi yapsan sen acaba
İşte ben de ona şaşırdım daha önce hiç böyle bisey olmamıştı hep düzenli gidiyordu 5.gün biterdi :/ Allah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alırız sizin de
Hahahah benim esim yprulduda geceleri hemen kacp uyuyo sabah yakalayablyorum ancakYok kız bayramdan beri fındık ceviz çikolata felan yorulmak yokbenim koca yorulmasin bu sefer de
Ama çıkanda çıkıyoooo:))) peki bana ne demeli? Adetten 6 gün önce, adetten 1 gün önce ve adet gecikmesinden 1 gün sonra yaptım o testleriBiz de manyak gibi daha adet tarihi bile gelmeden yaptık testleri he
Aynen ya ben de düşünmeye başladığımdan beri heyecanliyim ciddi ciddi başlıcam bu ay dedim böyle bisey oldu bakalım olmaz inşallah bi daha yoksa doktora gideyim diyorumİnşallah hepimizin.. ne güzel heyecanlarmış bunlar. Sabırsız sabırsız beklemek de güzelmiş
Kız benim adam bayramdan önce aktiftiHahahah benim esim yprulduda geceleri hemen kacp uyuyo sabah yakalayablyorum ancakama zaten yumurtlama gnüm gecti ve olmadı galba artk dinlenyoruz biz artk ekim topignde olurum herhalde
Aynen ya ben de düşünmeye başladığımdan beri heyecanliyim ciddi ciddi başlıcam bu ay dedim böyle bisey oldu bakalım olmaz inşallah bi daha yoksa doktora gideyim diyorumBu arada siz öncesinde doktora falan gittiniz mi yoksa direk yumurtlama doneminde mi yaptiniz
Ama çıkanda çıkıyoooo:))) peki bana ne demeli? Adetten 6 gün önce, adetten 1 gün önce ve adet gecikmesinden 1 gün sonra yaptım o testleri
Benim evde duruyo çok istikrarlıyım yapmicam. Bazen banyoya girince gözüm bi çarpıyo testlere hemen uzaklaşıyorum :))Ben de bugün işte eczaneye girdim geri çktm almamak için. Yoksa ben de senin gibi yaparm aklıma estikçe
Keci boynuzu pekmezi yedir canm aktif degilsede aktiflesrKız benim adam bayramdan önce aktiftişimdi bilmiyorum
Benim evde duruyo çok istikrarlıyım yapmicam. Bazen banyoya girince gözüm bi çarpıyo testlere hemen uzaklaşıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?