- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.701
Olmadım diye güzel haber bekliyoruz bizi habersiz komaTabi canım orası öyle, şuan çalışma falan yok bizde beklemedeyiznetleşince artık önümüzdeki maçlara bakacazz
İnş canımm inşş Henüz olmadım hahahahOlmadım diye güzel haber bekliyoruz bizi habersiz koma
Ah ahh o heyecanlı bekleyişler yok mu yedi bitirdi hepimizi ama olsun beklemek te güzel sabırlaAdetime 10 gün kaldı kızlaaaar :) çok merakla bekliyoruuum
Önce çift çiZgiyi bir görelim hayalet çizgide olurKizlar nasil dayaniyorsunuz ya ben adetime nerdeyse 8 gun kala baktirdim 10 cikti cunku gunler ilerledikce insan umutlaniyoryarin kanda baktirin artik
Ben varım Can'ım öyle programlı olmuyor malesef bekletiyor bemişler.benimki denk geldi.
Adetime 10 gün kaldı kızlaaaar :) çok merakla bekliyoruuum
Amin canım amin inş isteyen herkese nasip etsin RabbimBenimde bata bugunde bitti sayarsak 8 gün kalıyor Rabbim hepimize müjdeli haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin inşallah
Benimde bata bugunde bitti sayarsak 8 gün kalıyor Rabbim hepimize müjdeli haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin inşallah
4 kaldı 4 4 4 kafama huni geçirecemBenim de 5 kaldı. Aşırı meraklanıyorum
Ben hayatımda bu kadar hesaplama kombinasyon olasılık hesabı yapmamıştım yahu :)) ben de aynı programı kullanıyorumBenimde bu takvime göre 3Eki Görüntüle 1887889
Tamam ozaman. Ben de acaba bende mi bi sorun var diyordum. Bu ilac ovulasyon sagliyormu yoksa bu ay umit yokmu ovulasyonsuz mu adet tetikleniyor? Hala hamile kalma sansim varmi adete kadar onu merak ediyorum yani.Canım ben kullanmıştım. 10 12 gün sonra gelmişti adetimAfitab_
Tutturamıyor genelde ama benim ovulasyonu ve batıBen hayatımda bu kadar hesaplama kombinasyon olasılık hesabı yapmamıştım yahu :)) ben de aynı programı kullanıyorum
Hadi bakalim insallah guzel haberler aliriz :)Benim de 5 kaldı. Aşırı meraklanıyorum
Benim de tutturamıyor ama program yüzünden değil tamamen benden kaynaklıTutturamıyor genelde ama benim ovulasyonu ve batı
Aynen canım yumurtlamadan adet olunyor ... Bu ayı geç benceTamam ozaman. Ben de acaba bende mi bi sorun var diyordum. Bu ilac ovulasyon sagliyormu yoksa bu ay umit yokmu ovulasyonsuz mu adet tetikleniyor? Hala hamile kalma sansim varmi adete kadar onu merak ediyorum yani.
4 kaldı 4 4 4 kafama huni geçirecem
Benimde bu takvime göre 3Eki Görüntüle 1887889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?