- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.741
Kız 1 aydır yediriyorumKeci boynuzu pekmezi yedir canm aktif degilsede aktiflesr
Acaba gercekten göbegim mi düsms hic duydun mu canm byle bisey genelde ev isi cok yapan bayanlarn gbegi dsyo ve ebeler kaldryomus ve hamile kalnyomus. Adetimi beklyorum gdip gbegmi kaldrcam :-(Kız benim adam bayramdan önce aktiftişimdi bilmiyorum
Iyi bari yiyosa ne mutlu sana benim esim ben ksrmym bana bu tur seyleri yedryosn dyo yemyoKız 1 aydır yediriyorum
Bakalım şimdi çok bekliyorduIyi bari yiyosa ne mutlu sana benim esim ben ksrmym bana bu tur seyleri yedryosn dyo yemyo
Bence sen telefonu bilgisayarı kapat kos git yanna burda vakit kaybetmeBakalım şimdi çok bekliyordubakacaz :)
Kız durBence sen telefonu bilgisayarı kapat kos git yanna burda vakit kaybetme
Bence şimdiden yormasın adamcağızı. Kızın adeti daha yeni bitmiş ilerde lazım olcak enerjisiBence sen telefonu bilgisayarı kapat kos git yanna burda vakit kaybetme
Kız adam zaten 1 haftadır peşimdeBence şimdiden yormasın adamcağızı. Kızın adeti daha yeni bitmiş ilerde lazım olcak enerjisi
Kaçış yoksa yapacak bişey de yok artık oluruna bırakKız adam zaten 1 haftadır peşimde
Ahahah aynen :) kız benim ki çok öyle şey yapmaz :)Kaçış yoksa yapacak bişey de yok artık oluruna bırak
O değil de eşlerimiz burdaki muhabbeti duysalar sıkıntı çıkabilir yani
Benimki yapabilir valla. Ne manyak manyak konuşuyon ayıp yaa diye başlarAhahah aynen :) kız benim ki çok öyle şey yapmaz :)
Ya canim ne yapalım :/Benimki yapabilir valla. Ne manyak manyak konuşuyon ayıp yaa diye başlar
Valla benimki niye özelini paylasyosn der gecerAhahah aynen :) kız benim ki çok öyle şey yapmaz :)
Canim menapoza girenler bile hamile kalabiliyorYa bende cok merak ediyorum hamileyim degilmiyim yumurtalam günümde degildi 1 kere korunmasız yaptık 3 ay korunma sürem var diye bugun adet olmam lazım olayım da icim rahatlasın artık süphe kalksın uzerimden denemelere başlayım diye offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?