- 31 Ocak 2014
- 213
- 155
- 53
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.681
Teşekkür ederim sen nasılsın:) çalışmalarınız başladımı:)Hoşbulduk canım :) Nasılsınn
Ay kız arife günü benim yumurtlama günümdü eşimin arkadaşları kahvaltıya gelmişti. Bi tanesi kalkmak bilmedi akşama kadar oturdu sinir boğdu resmen beniAhahah öyle olur mu bazen gelirler kalkmak bilmiyorlar. Yani normalde olsa oturma lar ama o gün neden de kalmıyorlar
Kız oda kötü kalk diyemiyonAy kız arife günü benim yumurtlama günümdü eşimin arkadaşları kahvaltıya gelmişti. Bi tanesi kalkmak bilmedi akşama kadar oturdu sinir boğdu resmen beni
İyiyim canım bende . Evet başladı bakalım Allahım ne zaman nasip etcek. 11 aylık evliyiim inşallah çok beklemeyiz yavrumuzu:)Teşekkür ederim sen nasılsın:) çalışmalarınız başladımı:)
Yaa adam akşam yemeğini de yedi de öyle gitti kafayı yememek elde diilKız oda kötü kalk diyemiyonYa biz çocuk yapıyoruz rahatsız etmeyin diye kapıya yazı yazacam
Hoşgeldin canım :)Kızlar Merhaba
Bende geldim aranıza
Sancı ne alaka kızYaa adam akşam yemeğini de yedi de öyle gitti kafayı yememek elde diil
Allahtan pazar gecesi sancılarım falan başladı yetiştik yani yine de
yumurtlama sancısı kız. Akşam çatladı yani. Sabah çatlayaydı zaten bi gıdım ömrü var yetişemeyebilirdik yaniSancı ne alaka kız
Koşmadık mı zannediyosunHa . dek gelmemiş kız o zaman . akşam yemek bitince koşsaydiniz
AhahahahKoşmadık mı zannediyosun
Hoşgeldin :)Kızlar Merhaba
Bende geldim aranıza
Ben varım Can'ım öyle programlı olmuyor malesef bekletiyor bemişler.benimki denk geldi.Kimse yok muu mayıs 2017 annesi olmak isteyen
Almadım canım ya yapmıyacagımKiz alsana
Canini sıkma canim . her şey olacağına varır çalışmalara devam durmak yok :)
Almadım canım ya yapmıyacagımbelime agrılar giriyor oldum olacam yani o derece
Tabi canım orası öyle, şuan çalışma falan yok bizde beklemedeyizCanini sıkma canim . her şey olacağına varır çalışmalara devam durmak yok :)
Olsun kız ne beklemesiTabi canım orası öyle, şuan çalışma falan yok bizde beklemedeyiznetleşince artık önümüzdeki maçlara bakacazz
Cok sagol canim inş size güzel haberler veririm :)sizlerden de guzel haberler duyariz:)Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bu sefer bişey olmicak korkma kendinide üzme... endişeni anlıyorm ama bol bol dua et. Kendine dikkat et. Hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?