Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Bizde manyak gibi gün sayalım daha hahahahaha:)))))

Doğru demiş doktor. Bizim komşumuz vardı ben küçükken hatırlıyorum hatta iğnelerini annem yapıyordu. Bikaç aylık evliyken tüp bebek tedavisine başlamışlardı. Çünkü adam çocuğu olmadığını düşünüyordu ve telaşlıydı komşu abla hamile kaldı üçüzleri oldu. Sonra bikaç yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ikizleri oldu.

Anammm bi anda 5 çocuk hahaahaha delirmelik:)))) ama valla bak doğru psikoloji çok önemli bence bu olaylarda. Bak ben hala adet olmadım ama idrar testlerim negatif çıkıyo ve bence ben psikolojik yapıyorum bunu. Rahat bıraksam kendimi hastalanıcam bence

Çocuklar sitenin azılı belalarıydılar ya :) Bundan sonra gün saymayalamı Allah ne verdyse çalışalım bence de

valla öyle yapmak laızm yaa. ilk bi de ben kocama şu günler yumurtlama günüm diye söylediğmde ya söyleme bana demişti strese girdi söyledim diye. söylemiycem bi daha ona. kendim de takmıycam. inşallah yani

valla öyle yapmak laızm yaa. ilk bi de ben kocama şu günler yumurtlama günüm diye söylediğmde ya söyleme bana demişti strese girdi söyledim diye. söylemiycem bi daha ona. kendim de takmıycam. inşallah yani
Aynen valla benimki de söyleme dedi :))
Görev gibi oluyo ben ben değilim sanki diyo adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…