- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.781
Saymicam artık ben ahada şuraya yazdım
Bizde manyak gibi gün sayalım daha hahahahaha:)))))
Bu yazıda bize panzehir olsun o zaman:)))bu şekilde bence d eolumsuz etkiliyodur ya akışına bırakmak en güzeli aslında ama işte o zehir girdi bi kere kanımıza
Anammm bi anda 5 çocuk hahaahaha delirmelik:)))) ama valla bak doğru psikoloji çok önemli bence bu olaylarda. Bak ben hala adet olmadım ama idrar testlerim negatif çıkıyo ve bence ben psikolojik yapıyorum bunu. Rahat bıraksam kendimi hastalanıcam benceDoğru demiş doktor. Bizim komşumuz vardı ben küçükken hatırlıyorum hatta iğnelerini annem yapıyordu. Bikaç aylık evliyken tüp bebek tedavisine başlamışlardı. Çünkü adam çocuğu olmadığını düşünüyordu ve telaşlıydı komşu abla hamile kaldı üçüzleri oldu. Sonra bikaç yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ikizleri oldu.
Bencedeee akışına bırakalımÇocuklar sitenin azılı belalarıydılar ya :) Bundan sonra gün saymayalamı Allah ne verdyse çalışalım bence de
Çocuklar sitenin azılı belalarıydılar ya :) Bundan sonra gün saymayalamı Allah ne verdyse çalışalım bence de
Böle konuşuyoruzda bize hiç güvenmiyorum hahahahvalla öyle yapmak laızm yaa. ilk bi de ben kocama şu günler yumurtlama günüm diye söylediğmde ya söyleme bana demiştistrese girdi söyledim diye. söylemiycem bi daha ona. kendim de takmıycam. inşallah yani
Aynen valla benimki de söyleme dedi :))valla öyle yapmak laızm yaa. ilk bi de ben kocama şu günler yumurtlama günüm diye söylediğmde ya söyleme bana demiştistrese girdi söyledim diye. söylemiycem bi daha ona. kendim de takmıycam. inşallah yani
Ah kıyamam benimki hiç tepki vermedi garibim demek adamda stres oluyosa hahahahahAynen valla benimki de söyleme dedi :))
Görev gibi oluyo ben ben değilim sanki diyo adam
Aynen valla benimki de söyleme dedi :))
Görev gibi oluyo ben ben değilim sanki diyo adam
kış geldi kışş :)Kız bu havalar ne böyle sabah dondum
Bende öleyim canım banada olucakmışım gibi geliyo inanılmaz akıntı ve kasığımın sağ tarafında bi ağrı oluyo ara araKızlar benim acayip bi akıntım var ve karnıma kasıklarıma iğne batıyo gibi. İstermisiniz adet olayım :)))
Benim de özellikle sol kasığıma keskin bi ağrı saplanıyo. Ama akıntı ne alaka anlamadım. Adet öncesi akıntı olurmuydu böyle ya valla hatırlayamadımBende öleyim canım banada olucakmışım gibi geliyo inanılmaz akıntı ve kasığımın sağ tarafında bi ağrı oluyo ara ara
valla dün de bende vardı sag ve sol kasıkta bacakta belde :) gögüslerim çok hassaslaştı ama suan iyiyim :)Kızlar benim acayip bi akıntım var ve karnıma kasıklarıma iğne batıyo gibi. İstermisiniz adet olayım :)))
istemeyiz tabiki deKızlar benim acayip bi akıntım var ve karnıma kasıklarıma iğne batıyo gibi. İstermisiniz adet olayım :)))
Benim de 2 gün önce senin gibiydi. Dün iyiydim ara ara sancım oldu. Bu sabah yine başladıvalla dün de bende vardı sag ve sol kasıkta bacakta belde :) gögüslerim çok hassaslaştı ama suan iyiyim :)
Kız sabah dusa girecektim yataktan cikamadimkış geldi kışş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?