Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

canım inş hamilesindir,inş hislerin dogru çıkar,zaman zaman bu agrılarımız hava degişiminden üşüttügümüzden kaynaklı da olabiliyor,belirti aradıgımız için psikolojikte olabiliyor,hayırlısı olsun hakkında,Rabbim en kısa sürede isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

valla öyle yapmak laızm yaa. ilk bi de ben kocama şu günler yumurtlama günüm diye söylediğmde ya söyleme bana demişti strese girdi söyledim diye. söylemiycem bi daha ona. kendim de takmıycam. inşallah yani

Nedense bu konuda şuan formda olan ben dahil kimseye güvenemiyorum :):):):):):)

Merhaba kızlar kan testlerimi aldım sağlık ocağından gebelik yok yine bi de prolaktin 27 olması gerekirken 45 çıktı. Jinekoloğa gitcem ama moralim çok bozuldu

Sancılarım sık sık ve şiddetlenmeye başladı adetim biteli daha 10 gün oldu eşimle 5 ay'ın üzerine adet bitimi ertesi günü birliktelik yasadık daha önce 2 sene kadar dogum kontrol hapı ile korundum 5 ay kadar kullanmadım ve adet sonrası hamile kalma şansım nedir acaba bu şekilde hamile kalan varmı aranızda ne Zaman test yapsam çıkar yoksa adetimi beklemelimiyim kafam cok karıştı kızlaarrr

bizx çoğumuz sabırszlk yaptık adetten 6 7 gün önce erken testlerden yaptk hep negatif çıktı dayanabilrsen eğer bekle bence adet tarihini. benim 4gün kaldı hala gidip test alasım var gerçi de tutuyoırum kendimi :) ki senin adetin daha yeni bitmiş. bekle bence

Evet daha cok var adetime ama baska da bir belirtim yok suanda hep umudum bu yonde yoğun akıntım ve karın agrılarım dışında hiçbir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…