- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.821
Yumurtlama günm gecti canmAdetine 15 gün varsa yumurtlama zamanındır canım bugünleri değerlendirmen lazım
Yprulduk artkbelirtiler için çok erken canım belki ovulasyon zamanındır degerlendir bu günleri
Acaba iltahap filan mı ?Adetine 15 gün varsa yumurtlama zamanındır canım bugünleri değerlendirmen lazım
canım inş hamilesindir,inş hislerin dogru çıkar,zaman zaman bu agrılarımız hava degişiminden üşüttügümüzden kaynaklı da olabiliyor,belirti aradıgımız için psikolojikte olabiliyor,hayırlısı olsun hakkında,Rabbim en kısa sürede isteyen herkese tattırsın bu duyguyuKızlar adet günüm 10 eylül 15 eylülde az sekilse lekelenmem oldu ve bitti ertesi gün ayın 16'sı esimle birlikte olduk ve o günden sonra karnımda agrılar olmaya başladı bianda giren kramplar bıçak saplanması gibi aynı adet günümden ortalama 1 hafta öncesinden yaşardım bu agrıları ve hasta olacağımı anlardim bu sefer adet sonrası da yaşadım bunları ilk defa oldu ve içimde bi kıpırtı var içimden bi ses hamilesin diyor ama psikolojikse olabilir inşallah kızlar dua edin bu şekilde belirti yasayan varmı aranızda ayrıca beyaz akıntımda oluyo 3 senelik evliyim bu arada ilk olacak insallah
valla öyle yapmak laızm yaa. ilk bi de ben kocama şu günler yumurtlama günüm diye söylediğmde ya söyleme bana demiştistrese girdi söyledim diye. söylemiycem bi daha ona. kendim de takmıycam. inşallah yani
Hmmm duş derken :)Kız sabah dusa girecektim yataktan cikamadim
Nedense bu konuda şuan formda olan ben dahil kimseye güvenemiyorum :):):):):):)
Merhaba kızlar kan testlerimi aldım sağlık ocağından gebelik yok yinebi de prolaktin 27 olması gerekirken 45 çıktı. Jinekoloğa gitcem ama moralim çok bozuldu
Sancılarım sık sık ve şiddetlenmeye başladı adetim biteli daha 10 gün oldu eşimle 5 ay'ın üzerine adet bitimi ertesi günü birliktelik yasadık daha önce 2 sene kadar dogum kontrol hapı ile korundum 5 ay kadar kullanmadım ve adet sonrası hamile kalma şansım nedir acaba bu şekilde hamile kalan varmı aranızda ne Zaman test yapsam çıkar yoksa adetimi beklemelimiyim kafam cok karıştı kızlaarrr
Tedavi olmadan zor dedi doktor, hastane yolları göründü bana. Nasıl bişey , tedavisi uzun mu sürer, ya düşmezsehadi yaanapalım bozma moralini, strese sokma kendini. bi dahaki aya olur inşallah
bizx çoğumuz sabırszlk yaptık adetten 6 7 gün önce erken testlerden yaptk hep negatif çıktıdayanabilrsen eğer bekle bence adet tarihini. benim 4gün kaldı hala gidip test alasım var gerçi de tutuyoırum kendimi :) ki senin adetin daha yeni bitmiş. bekle bence
TIK TIK TIK
KİM OOOOOOO
TABİ Kİİ
KIRMIZIIIIIIIIIII
Evet daha cok var adetime ama baska da bir belirtim yok suanda hep umudum bu yonde yoğun akıntım ve karın agrılarım dışında hiçbir belirtim yok
ÇÖKTÜM RESMENA aaa noluyo bugün böyle. Kara perşembe oldu bugün
Tedavi olmadan zor dedi doktor, hastane yolları göründü bana. Nasıl bişey , tedavisi uzun mu sürer, ya düşmezsekafamda deli sorular
Canini sıkma canimTIK TIK TIK
KİM OOOOOOO
TABİ Kİİ
KIRMIZIIIIIIIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?