- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.801
Benim de4 gün var ama adet ılucakmşm gibi.hisswdiyorumBenim de 2 gün önce senin gibiydi. Dün iyiydim ara ara sancım oldu. Bu sabah yine başladı
Ya sanki adet öncesindede oluyodu ama bu sefer fazla gibi 10 dkda bir tuvalete depar atıyorum resmen ayyyy oldum diye:)))))) önceden dikkat etmiyoduk şimdi dikkat ettiğimiz için akıntılarda dikkatimizi çekiyo bence. Ay bende umut yapıp sonradan üzülmeyelim diye herşeye bi bahane buluyorum ne bet karıyım yaaaa hahaahahaaBenim de özellikle sol kasığıma keskin bi ağrı saplanıyo. Ama akıntı ne alaka anlamadım. Adet öncesi akıntı olurmuydu böyle ya valla hatırlayamadım
Hayır olmicaksınBenim de4 gün var ama adet ılucakmşm gibi.hisswdiyorum
Ya sanki adet öncesindede oluyodu ama bu sefer fazla gibi 10 dkda bir tuvalete depar atıyorum resmen ayyyy oldum diye:)))))) önceden dikkat etmiyoduk şimdi dikkat ettiğimiz için akıntılarda dikkatimizi çekiyo bence. Ay bende umut yapıp sonradan üzülmeyelim diye herşeye bi bahane buluyorum ne bet karıyım yaaaa hahaahahaa
hahah ilahi senKız sabah dusa girecektim yataktan cikamadim
Eveet bence de. Ben de kendime aynı şeyleri söylüyorum hep ama 5 dakka sonra başlıyorum yine yok oram ağrıyo yok buram sancıyo :))bence cok belirti aramamak lazım,biz en ufak bir belirti aradıgımız için şuan yaşadıgımız belki psikolojiktir,akışına bırakalım yahu olacaksak olacaz zaten olmayacaksak olmayacagız
ama ben kendimde şunu farkettim,2-3 aya kadar bende bu denli kasık agrısı batmalar olmazdı,mensime yakın belim bacaklarım agrırdı gögüslerimde de hassasiyet olurdu,şimdi kafamı kurcalıyor acaba kist falan mı oldu oyuzden mi bu kasık agrıları,doktorada gitmedim bir seneden beri,kafamda deli sorularEveet bence de. Ben de kendime aynı şeyleri söylüyorum hep ama 5 dakka sonra başlıyorum yine yok oram ağrıyo yok buram sancıyo :))
Kendime bile laf dinletemiyorum ya
Doğrı söylüyosun. Ben sabah uyanıp tuvalete gittim mi adet olurdum. Adetim başladıktan 2 saat kadar sonra karın ağrılarım başlardı. Adet öncesi sadece göğüs şişliği ve ağrısı çekerdim. Ama son 2 aydır adet öncesi sancı çekiyorum. Kafaya takmaktan heraldeama ben kendimde şunu farkettim,2-3 aya kadar bende bu denli kasık agrısı batmalar olmazdı,mensime yakın belim bacaklarım agrırdı gögüslerimde de hassasiyet olurdu,şimdi kafamı kurcalıyor acaba kist falan mı oldu oyuzden mi bu kasık agrıları,doktorada gitmedim bir seneden beri,kafamda deli sorular
çok düşünmekten çokkkk,bir akışına bırakabilsek keşke ahhDoğrı söylüyosun. Ben sabah uyanıp tuvalete gittim mi adet olurdum. Adetim başladıktan 2 saat kadar sonra karın ağrılarım başlardı. Adet öncesi sadece göğüs şişliği ve ağrısı çekerdim. Ama son 2 aydır adet öncesi sancı çekiyorum. Kafaya takmaktan heralde
Benim kafam rahat şimdiçok düşünmekten çokkkk,bir akışına bırakabilsek keşke ahh
bir de ben 1 yıl öncesine kadar hep sabah olurdum artık genelde akşamları oluyorum,saracoglu bir programda eger akşam 6 dan sonra regl oluyorsanız mensinizin ilk günü 1 sonra ki gündür demişti.Doğrı söylüyosun. Ben sabah uyanıp tuvalete gittim mi adet olurdum. Adetim başladıktan 2 saat kadar sonra karın ağrılarım başlardı. Adet öncesi sadece göğüs şişliği ve ağrısı çekerdim. Ama son 2 aydır adet öncesi sancı çekiyorum. Kafaya takmaktan heralde
aynen senin rahat valla gecmiyorrr günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBenim kafam rahat şimdi
Kız durşimdi adam kizimi uyutuyor
Tünaydn canmGunaydin kizlar :)
belirtiler için çok erken canım belki ovulasyon zamanındır degerlendir bu günleriKızlar benim 3 gndr cok fazla akntm var ilk defa byle oluyorun ve bugun karnm agryo hafif hafif ama adetime en az 15 gn var :-( o kadar kafaya takmaktan belirtimi aryorum acaba
Adetine 15 gün varsa yumurtlama zamanındır canım bugünleri değerlendirmen lazımKızlar benim 3 gndr cok fazla akntm var ilk defa byle oluyorun ve bugun karnm agryo hafif hafif ama adetime en az 15 gn var :-( o kadar kafaya takmaktan belirtimi aryorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?