Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Benim de özellikle sol kasığıma keskin bi ağrı saplanıyo. Ama akıntı ne alaka anlamadım. Adet öncesi akıntı olurmuydu böyle ya valla hatırlayamadım
Ya sanki adet öncesindede oluyodu ama bu sefer fazla gibi 10 dkda bir tuvalete depar atıyorum resmen ayyyy oldum diye:)))))) önceden dikkat etmiyoduk şimdi dikkat ettiğimiz için akıntılarda dikkatimizi çekiyo bence. Ay bende umut yapıp sonradan üzülmeyelim diye herşeye bi bahane buluyorum ne bet karıyım yaaaa hahaahahaa

ama doğru söylüyosun öyle oluyo bence de. dikkat ettğimiz için bi de her şeyi belirtiden saymak istiyoruz galiba

bence cok belirti aramamak lazım,biz en ufak bir belirti aradıgımız için şuan yaşadıgımız belki psikolojiktir,akışına bırakalım yahu olacaksak olacaz zaten olmayacaksak olmayacagız
Eveet bence de. Ben de kendime aynı şeyleri söylüyorum hep ama 5 dakka sonra başlıyorum yine yok oram ağrıyo yok buram sancıyo :))
Kendime bile laf dinletemiyorum ya

Eveet bence de. Ben de kendime aynı şeyleri söylüyorum hep ama 5 dakka sonra başlıyorum yine yok oram ağrıyo yok buram sancıyo :))
Kendime bile laf dinletemiyorum ya
ama ben kendimde şunu farkettim,2-3 aya kadar bende bu denli kasık agrısı batmalar olmazdı,mensime yakın belim bacaklarım agrırdı gögüslerimde de hassasiyet olurdu,şimdi kafamı kurcalıyor acaba kist falan mı oldu oyuzden mi bu kasık agrıları,doktorada gitmedim bir seneden beri,kafamda deli sorular

Doğrı söylüyosun. Ben sabah uyanıp tuvalete gittim mi adet olurdum. Adetim başladıktan 2 saat kadar sonra karın ağrılarım başlardı. Adet öncesi sadece göğüs şişliği ve ağrısı çekerdim. Ama son 2 aydır adet öncesi sancı çekiyorum. Kafaya takmaktan heralde

çok düşünmekten çokkkk,bir akışına bırakabilsek keşke ahh

bir de ben 1 yıl öncesine kadar hep sabah olurdum artık genelde akşamları oluyorum,saracoglu bir programda eger akşam 6 dan sonra regl oluyorsanız mensinizin ilk günü 1 sonra ki gündür demişti.

Kızlar benim 3 gndr cok fazla akntm var ilk defa byle oluyorun ve bugun karnm agryo hafif hafif ama adetime en az 15 gn var :-( o kadar kafaya takmaktan belirtimi aryorum acaba

Kızlar benim 3 gndr cok fazla akntm var ilk defa byle oluyorun ve bugun karnm agryo hafif hafif ama adetime en az 15 gn var :-( o kadar kafaya takmaktan belirtimi aryorum acaba
belirtiler için çok erken canım belki ovulasyon zamanındır degerlendir bu günleri

Adetine 15 gün varsa yumurtlama zamanındır canım bugünleri değerlendirmen lazım

Kızlar adet günüm 10 eylül 15 eylülde az sekilse lekelenmem oldu ve bitti ertesi gün ayın 16'sı esimle birlikte olduk ve o günden sonra karnımda agrılar olmaya başladı bianda giren kramplar bıçak saplanması gibi aynı adet günümden ortalama 1 hafta öncesinden yaşardım bu agrıları ve hasta olacağımı anlardim bu sefer adet sonrası da yaşadım bunları ilk defa oldu ve içimde bi kıpırtı var içimden bi ses hamilesin diyor ama psikolojikse olabilir inşallah kızlar dua edin bu şekilde belirti yasayan varmı aranızda ayrıca beyaz akıntımda oluyo 3 senelik evliyim bu arada ilk olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…