- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.841
ÇÖKTÜM RESMEN
Skma canını bu ay olmadysa bi dahakine olur byle konmak kolay biliyorm ama demek bu ay zamanı degilmisTIK TIK TIK
KİM OOOOOOO
TABİ Kİİ
KIRMIZIIIIIIIIIII
Hadi yaaa, galiba ben de peşinden gelicem canım karın ağrım hiç iyi değilTIK TIK TIK
KİM OOOOOOO
TABİ Kİİ
KIRMIZIIIIIIIIIII
Canim enerjimi topla bitince son sürat çalışmalara devam :)
Hadi yaaa, galiba ben de peşinden gelicem canım karın ağrım hiç iyi değil
çok kaptırmamak gerek gercekten bunu bir kez daha anladım,%99 umudum yoktu %1 umudum vardı işte %1 daha agır basıyor,akışına bırakıyorum artıkTüh yaaasıkma canını ama. Sıkmamaya çalış en azından
Hiç üzülme prolaktinin yüksek çıkmasıda öle kafaya takılıcak bişey değil. Önümüzdeki aya inşallah alırız güzel haberiniMerhaba kızlar kan testlerimi aldım sağlık ocağından gebelik yok yinebi de prolaktin 27 olması gerekirken 45 çıktı. Jinekoloğa gitcem ama moralim çok bozuldu
akışına bıraktım artık :)Canim enerjimi topla bitince son sürat çalışmalara devam :)
hayırlısı olsun canım hakkında çok kaptırma sonra büyük hayal kırıklıgı oluyorHadi yaaa, galiba ben de peşinden gelicem canım karın ağrım hiç iyi değil
hayırlısı artık evet zamanı diilmiş diip avutucaz kendimizi hayırlısı olsun inşSkma canını bu ay olmadysa bi dahakine olur byle konmak kolay biliyorm ama demek bu ay zamanı degilmis
Bende bi boş bi dolu yapmayı planlıyorumakışına bıraktım artık :)
Bir dahaki ay bomba gbi beklyoruz ve anne oluyorum diycgn gnlerihayırlısı artık evet zamanı diilmiş diip avutucaz kendimizi hayırlısı olsun inş
Aaaaaa vallamı yaaaaTIK TIK TIK
KİM OOOOOOO
TABİ Kİİ
KIRMIZIIIIIIIIIII
Hayır çökmek falan yokkkk önümüzdeki ay kaldığınız yerden devam. Bende 2 gün geciktim ama olucam biliyorum. Napalım kısmet değilmiş demekki bu ay. Kaç gün gecikti senin canım?ÇÖKTÜM RESMEN
çok kaptırmamak gerek gercekten bunu bir kez daha anladım,%99 umudum yoktu %1 umudum vardı işte %1 daha agır basıyor,akışına bırakıyorum artık
toparlarım akşama ama şuan morallerim sıfır sıfır :) canım gecen aya göre 2 gün geciktiHayır çökmek falan yokkkk önümüzdeki ay kaldığınız yerden devam. Bende 2 gün geciktim ama olucam biliyorum. Napalım kısmet değilmiş demekki bu ay. Kaç gün gecikti senin canım?
amin hayırlısıHayırlısı olsun
bi dahaki ayı bilmem ama şuan patlamaya hazır bomba gibiyim adeteBir dahaki ay bomba gbi beklyoruz ve anne oluyorum diycgn gnleri
bende bi dolu bi boş yapayım bari sıyırdım birazBende bi boş bi dolu yapmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?