Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Rabim nasip eder hayırlısı ile inşallah valla benim çok farklı birşey olmuş ya kanda çıktı ama hiç bir belirti fln yok sadece kabızlık var bende bide rahimde kasılma lar var
Ne yapiyrsn kabizlik icin ilkinde bende tutundgnda kabiz olmstm smdide öyle oldm gene

Bende 26 yaşındayım daha genciz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bizim ilk deneme çok korkuyorum ama rabbime sığındım çünkü o ne isterse o olur dört dörtlük de geçse transfer her şey çok iyi de deseler negatif oluyor ama ümit yokken bile pozitif haber alan oluyor o yüzden tevekkül edin rabbimden hayırlısını isteyin Rabbimin her zaman var bi bildiği morelinğzi yüksek tutun sarılın ona kocaman konuşun onunla

Ay hadi inşallah yükselir canım birde hep aynı yerde yaptır testleri fatklı yerlerde yaptırma

Araştırma hastanesi yokmu oraya gitsen onların sonucu daha doğru çıkıyo
Araştırmada transfer oldum orası bana çok uzak otobüsle sarsirmak istemiyorum Pazar orda vermiştim ben tüp bebeği de orda yaptırdım cuma gidicem bugün artış olup olmadığını bir göreyim de inşallah

Ayyy kızlae benim sağ ayağıma kram girdi inanirmisiniz zor atıyorum adımı mi görseniz çok ağrıyor sızlıyor
O bacak ağrıları ara ara bendede oldu şimdi biraz iyiyim bende dedim acaba kan sulandırıcı iğne vuruyorum ondanmıki. Ama ada bacağımı bıraktım midem ağzımda geziyorum diş macunu hamilelikte benim kabusum ya normalde günde 3 kez diş fırçalarım hamile kalınca kokusunu duyduğum an öğürüyorum ben dişimi neyle fırçalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…