- 28 Eylül 2025
- 900
- 182
- 18
- 44
Test günün 10 gün sonra miydiBen ilk 6. Günde 11.9300 gibi bişeyle öğrendim test günüm 290 dı
Yok onu kullanmıyorumİğne kullanıyomusun ben günde 2 tane progestan dex 25 vuruyorum göbekten
Elyas kaç gün oldu kiBen test yapsam mı ki çok erken daha ama
Evet ayın 7si oluyorTest günün 10 gün sonra miydi
Test günün 7 simiEvet ayın 7si oluyor
AynenTest günün 7 simi
Hayır çok erken sakın yapma5. Gündü bugün ayın 7si kan dedi
Çünkü 5 günde zaten kesinlikle çıkmıyo moralin bozulur 7 gün bekle sonra yapHayır çok erken sakın yapma
Dimi zaten tutunmaya 6. Günden itibaren başlıyormuşHayır çok erken sakın yapma
Sol tüpümde sıvı birikmesi varmış farketmedi Dr. Erhan Şimşek Adana başkent hastanesi. Bana transfer yaptı ama bence kendide kalitelerini bilmiyordu yetersiz laboratuvar ve Dr. Sonra adana acıbadem de aynı ezbere işlem yapıldı embriyo gelişimleri durdu transfer olamadım. Ankara Bahçeci yine aynı ezbere işlem ve embriyo gelişimi durdu yine başarısız. Sonra Bülent hocamla tanıştım İstanbul Acıbadem Maslak Bülent Tıraş. Bence Türkiyenin en iyi Dr bu konuda. Umudumu kaybettiğim anda ben burdayım dediYanlış tedavi nasıl oldu canım
Elif senin hangi gün negatif çıkmıştı testÇok dua ediyorum hepimiz için
Benim bugün 7 gündü testin 3 ü pozitif 3 ü negatifÇünkü 5 günde zaten kesinlikle çıkmıyo moralin bozulur 7 gün bekle sonra yap
Hayırlı haberler olsun inşallahBen vercem canım
Yani yarın tutunmaya başlayacak bir kaos da ben yaratmıyım hele bi önce siz yapın daDimi zaten tutunmaya 6. Günden itibaren başlıyormuş
Hepsı aynı markamı canım ıyı dayanmıssın ben olsam yarın ılk ısım kan vermek olurduKızlar size bişey söylim bu erken gebelik testleri resmen oyun ya bugün kafam allak pullak oldu 6 tane test yaptım 3 pızitif 3 negatif nerdeyse hastaneye gidecektim
Onda bi bozukluk var sankiBenim bugün 7 gündü testin 3 ü pozitif 3 ü negatif
Benimde aynısı vardı 2 tüpümde alındı sonra tedaviye başladım tabi bu 3 denemeSol tüpümde sıvı birikmesi varmış farketmedi Dr. Erhan Şimşek Adana başkent hastanesi. Bana transfer yaptı ama bence kendide kalitelerini bilmiyordu yetersiz laboratuvar ve Dr. Sonra adana acıbadem de aynı ezbere işlem yapıldı embriyo gelişimleri durdu transfer olamadım. Ankara Bahçeci yine aynı ezbere işlem ve embriyo gelişimi durdu yine başarısız. Sonra Bülent hocamla tanıştım İstanbul Acıbadem Maslak Bülent Tıraş. Bence Türkiyenin en iyi Dr bu konuda. Umudumu kaybettiğim anda ben burdayım dediisteyen herkese nasip olsun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım
Ya arkadaşlar galiba o yüzden benim doktor 14. Gün beta dedi. Geç yerleşme vs işlerine karşı.Test günün 10 gün sonra miydi
Ben şuan hamileyimBenim progesteron düşük ondan verdi muhtemelen canımı sıkıyor oda kafaya taktım Onun
Yaa içimi rahatlatamıyorum ama umarım iyidir içeride durumSabah akşam 2 şer tane mi seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?