Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Yanlış tedavi nasıl oldu canım
Sol tüpümde sıvı birikmesi varmış farketmedi Dr. Erhan Şimşek Adana başkent hastanesi. Bana transfer yaptı ama bence kendide kalitelerini bilmiyordu yetersiz laboratuvar ve Dr. Sonra adana acıbadem de aynı ezbere işlem yapıldı embriyo gelişimleri durdu transfer olamadım. Ankara Bahçeci yine aynı ezbere işlem ve embriyo gelişimi durdu yine başarısız. Sonra Bülent hocamla tanıştım İstanbul Acıbadem Maslak Bülent Tıraş. Bence Türkiyenin en iyi Dr bu konuda. Umudumu kaybettiğim anda ben burdayım dedi isteyen herkese nasip olsun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım

Kızlar size bişey söylim bu erken gebelik testleri resmen oyun ya bugün kafam allak pullak oldu 6 tane test yaptım 3 pızitif 3 negatif nerdeyse hastaneye gidecektim
Hepsı aynı markamı canım ıyı dayanmıssın ben olsam yarın ılk ısım kan vermek olurdu
Bu arada ben dayanamayacagım cumartesı transferdensonrakı5.gunum oluyor erken gebelık testı yapacagım

Benimde aynısı vardı 2 tüpümde alındı sonra tedaviye başladım tabi bu 3 deneme

Benim progesteron düşük ondan verdi muhtemelen canımı sıkıyor oda kafaya taktım Onun

Yaa içimi rahatlatamıyorum ama umarım iyidir içeride durum Sabah akşam 2 şer tane mi seninde
Ben şuan hamileyim olumsuz düşünme olacak inşallah. Günde 6 fitil 2 Progestan dex tek enjeksiyonda birleştirip vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…