- 28 Eylül 2025
- 897
- 182
- 18
- 44
Allah razı olsun canım inşallah devamı gelir pozitif olanların olmayanlarında inisllah bidahaki transferde pozitifi görürsünüzKızlar pozitif görenlerin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim hepinizin adına tutunmayanların adına da çok üzüldüm çok zorlu meşakkatli bi süreç hepinizi çok iyi anlıyorum Rabbim tez vakkite ben dahil tüm bekleyenlere nasip etsin güzel haberler almamız dileğiyle
Belki geç tutunma olmuş olabilir. Sonuçtansa iki günde bir olan artış önemli. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herkese.Benimde kahve leke dün gece başladı T+8 deyim daha yeni yani beta 30 çıktı ama düşük bekleyip
Sabah 8 akşam 8 kan sulandırıcıyı öğlen yapıyodumGünlük saat kaçta vurdun abla diğer transferim için bilgi alıyorum
Progesteron dexSabah 8 akşam 8 kan sulandırıcıyı öğlen yapıyodum
Evet canmProgesteron dex
Abla sol kasığıma kramplar giriyorEvet canm
Bende öyleyim doktora dedim normal diyoAbla sol kasığıma kramplar giriyor
Abla ben düzenli kullanmadım ondan mı acabaBende öyleyim doktora dedim normal diyo
Yok canım ya ondan değil benim ilk gebelikte daha dikkatliydim kimyasal oldu onlar alakası yok kendini suçlamaAbla ben düzenli kullanmadım ondan mı acaba
Kız sen hep buralardasın ha valla telefona bakmak istemiyorum benYok canım ya ondan değil benim ilk gebelikte daha dikkatliydim kimyasal oldu onlar alakası yok kendini suçlama
Bana doktorumun tek dediği şey sabah 9 da içtiysen diğer günde 9 da iç en önemli şey ilaç saatleri demişti kuzumAbla ben düzenli kullanmadım ondan mı acaba
Ne zaman gideceksin teste bidahaSabah 8 akşam 8 kan sulandırıcıyı öğlen yapıyodum
Yapacak başka işim yok iyiki varsınız yoksa kimle uğrasıtım benKız sen hep buralardasın ha valla telefona bakmak istemiyorum ben
Ben öyle iciciydim heralde bu bebe sigaraya karşı bıraktırdı bana sağolsun darısı başınıza kızlarDoktor dedi sigara içiyomusun dedim o konuya hiç girmeyelim kırıcı olabiliriz gerek yok
bizi bizden başka kimse anlamıyor bacımmmm bacımmmYapacak başka işim yok iyiki varsınız yoksa kimle uğrasıtım ben
Bana hiç öyle demedi hemşire aynı saat dilimlerde kullandım ama bire bir dksi auni olmadı yaniBana doktorumun tek dediği şey sabah 9 da içtiysen diğer günde 9 da iç en önemli şey ilaç saatleri demişti kuzum
Yeşil aycı olacak senin çocuk bizimkiler bize çekmişBen öyle iciciydim heralde bu bebe sigaraya karşı bıraktırdı bana sağolsun darısı başınıza kızlar
Dkkası değil yani her gün aynı saat kaçırma bana dedi Mersin’deki doktorum da Kıbrıs’takş doktorum daBana hiç öyle demedi hemşire aynı saat dilimlerde kullandım ama bire bir dksi auni olmadı yani
Yok canım ben de yapmıştım elimde test yoktu çamaşır suyuylaKizlar gülmeyin kayağı yedim heralde ben netten kocakarı gebelik testlerine baktım birşey gördüm orda onu yaptımaslında sabah ilk idrarla diyor ama dış macununun içine az miktar idrar koyup bekliyorum rengi değişirse hamile oluyormuş hafif pembe oldu sabah ilk idrarla deneyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?