• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Hepsı aynı markamı canım ıyı dayanmıssın ben olsam yarın ılk ısım kan vermek olurdu
Bu arada ben dayanamayacagım cumartesı transferdensonrakı5.gunum oluyor erken gebelık testı yapacagım :KK55:
Ama çıkan pızitife sevinmedim negatif ede üzülmedim çünkü her zaman önemli olan kan değeri

Hepsı aynı markamı canım ıyı dayanmıssın ben olsam yarın ılk ısım kan vermek olurdu
Bu arada ben dayanamayacagım cumartesı transferdensonrakı5.gunum oluyor erken gebelık testı yapacagım :KK55:
Benim 8de çıkmadı aşırı bozuldum sakın yapma. Bak hepimiz aynı şeyi yazıyoruz erken test noo en az 8.9 gün

11 Eylül 15.00 te transfer olmuştu 22 Eylül test günümdü
11 gün sonra test istemiş benim doktorumda 10 gün dedi daha öncekikerde 13 gün demişlerdi ama bu doktorum 10 günde herşey belli olur dedi olumsuz bi sonuç çıkarsa boşu boşuna ilaç kullaanmasın dedi aslında mantıklı

Bende bağlattım sol tüpümü adana acıbadem de ki dr farkedebildi neyse ki ama süreç olumsuzdu ordada o ayrı
Benim komple ikisinide aldılar lakoroskopik oldum kapalı ameliyat çünkü bebek olur ama 3 ayda tüpten akan sıvı bebeği öldürür dedi onun için en garantı hasta organları temizlemek dedi

Benim 8de çıkmadı aşırı bozuldum sakın yapma. Bak hepimiz aynı şeyi yazıyoruz erken test noo en az 8.9 gün
Canım benım 3yıl oncekı tedavımde 5.gun yapmıstım normal ıdrar testı cok ama cok sılık cıkmıstı kör olur derecesınde gıdıp gelıp bakıyordum ısık vurdum karanlıkta telefon fenerı actım ogun bıtmedı :KK48: 6.ve7.gunlerde bırazdaha rahat gorebıldıgım sılıklık oldu ve 8.gun 101 10.gun180 ve12.gun 409 la sonuclandırmıstım oyuzden varsa bence benım vucudum gosterır dıye dusunuyorum gercı keseyı gordum kalp atısı duymak nasıp olmamıstı hayırlısı budefa inşaAllah dogumla sonuclanor saglıcakla

Bugün benimde artık gece 12.00 oldu 6.gunum oluyor bir ayağım git test ver azda çıksa sonic kan günüme kadar kafa rahat beklerim diyorum ama cesaret edemiyorum korkuyorum. Adaselin aklıma geliyor kadincagiz ne hale geldi psikolojisi böyle olmakta istemiyorum

5. Gün idrar testi yaptım benimle aynı gün transfer olan biri daha vardı onun pozitifti bi kaç saat sonra hayalet çizgi gördüm ama ikna olmadım kuruma çizgisidir diye. 6.gün tekrarladım negatif. Sonra yetinmedim kan verdim 🙈 ama siz bana bakmayın geç yerleşme olabilir herkeste farklı olur. En az 8 gün bekleyin ya da direk test gününü bekleyin
Hayırlıs olsun 🥰 sen kaçıncı gün yaptın testi bize örnek olması açısından 😅

5. Gün idrar testi yaptım benimle aynı gün transfer olan biri daha vardı onun pozitifti bi kaç saat sonra hayalet çizgi gördüm ama ikna olmadım kuruma çizgisidir diye. 6.gün tekrarladım negatif. Sonra yetinmedim kan verdim 🙈 ama siz bana bakmayın geç yerleşme olabilir herkeste farklı olur. En az 8 gün bekleyin ya da direk test gününü bekleyin
En mantıklısı test günü ben o testlerden korkuyorum yıkılmamak için

Yani anlayacagınız tüp bebeğe başlamadan önce bisürü büyük küçük operasyon geçirdim Rabbim beterinden korusun ama baya bi emek verdik inşallah sonuç güzel olur
Amin Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah bu yaşıma kadar duymadığım bilmediğim herşeyle karşılaştım bende ameliyat vs oldum ama Allah azmimizin karşılığını verir inşallah 🙏

Bugün benimde artık gece 12.00 oldu 6.gunum oluyor bir ayağım git test ver azda çıksa sonic kan günüme kadar kafa rahat beklerim diyorum ama cesaret edemiyorum korkuyorum. Adaselin aklıma geliyor kadincagiz ne hale geldi psikolojisi böyle olmakta istemiyorum
6 gün erken canım benim yarın 8 bi kafa diyo git bi kafa diyo gitme kararsızım zaten test günüme 2 gün kaldı ama evde test yap dicem oda doğru sonuç vermiyo

Sonra bende cin3 çıktı kanserin bi önceki adımı rahim ağzını aldılar
geçmiş olsun çok üzüldüm çok şükür atlatmışsın bununla erken tanı çok önemli. Peki şu an son durum nedir transferin kaçıncı günü? İnşallah burda ki herkes için dua ediyorum sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza

Seninle aynı gün transfer olmuşuz desene ☺️

Oncekı tedavıden kıdemlı oldugumdan dusunuyorum ben :KK48: Senı yanlıs yonlendırmeyeyım bırde embrıyo gunude onemlı 3.gunse cıkmaz 5.gunse eger erken tutmussa cıkar yoksa gec cıkabılır bu senı etkkıleyecekse yapma erken negatıfı gorsende etkılenmezsen yaptır sana baglı canım

Back
X