Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

kızlar adetm geçtikten 4 gün sonra bhcg 329 çıktı?nasıl sizce?bi arkadaşımın 2 gün geçtikten sonra 2700 çıkmıştı herkeste değişiyor mu bu?

kızlar adetm geçtikten 4 gün sonra bhcg 329 çıktı?nasıl sizce?bi arkadaşımın 2 gün geçtikten sonra 2700 çıkmıştı herkeste değişiyor mu bu?

Herkez de değişir canım senin değerin normal bir değer. o kişiden kişiye geç döllenme erken döllenmeye göre değişkenlik gösteriyor

canım ben folbiolu tok içiyorum. eczacı öle demişti?

Ben folidoce içiyorum. Doktorum bana tok karnına al demişti. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Sağlıkla bebişlerimize kavuşmak nasip olsun. Doktor tavsiyeleri ve kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

canım ben folbiolu tok içiyorum. eczacı öle demişti?

ben doktora sordugumda aç karınla içiceksin dedi, eczacıdan alırken onada ayrıca sordum tok mu aç karınla mı alınacak diye
oda tok karınla dedi. bende ama doktorun aç karınla içmem gerktigini söyledim. eczacıda aslında dogru olan aç karınla içilmesi ama mide yanması yaptıgı için biz genelde tok karınla için diyoruz dedi. bende çok mide yanması olmadıgı için ben aç karınla dogru olan şekilde almayı tercih ediyorum. birde sizin kullandıgınızla benimkinin ismi başka ben folidoce kullanıyorum b12 takviyeli, belki ondan farklılık olabilir

kızlar hamileyken saç boyatılır mı? boyatılmaz diyorlar ama beyazlarla başım dertte ve çalışıyorum kötü görünüyor. ama sabretmeye de razıyım tabi.fikirlerinizi bekliyorum.

nesemcim hamileligin ilk zamanlarinda adet donemin yaklasirken tum belirtileri yasiyorsun hatta her wc ye giriste adet oldum saniyorsun ama merak etme sonra geciyor bu normal yani benim sivilcem bile cikti ki hep cikar yine cikti adet gunume yakin yani kanama haric tum olaylarini yasiyorsun regl durumunun ve bu gayet normal canim

kızlar hamileyken saç boyatılır mı? boyatılmaz diyorlar ama beyazlarla başım dertte ve çalışıyorum kötü görünüyor. ama sabretmeye de razıyım tabi.fikirlerinizi bekliyorum.

canim bende senle ayni dertten muzdaribim ustelik sari benimki dip boyam geldi resmen ama boyatmayin diyorlar kuzenim hamileligini 3. ayinda ogrenmis bilmedigi icinde sacini hemde rofle yaptirmis ama ne olur bilmiyorum hayirlisi rabbimden

canim bende senle ayni dertten muzdaribim ustelik sari benimki dip boyam geldi resmen ama boyatmayin diyorlar kuzenim hamileligini 3. ayinda ogrenmis bilmedigi icinde sacini hemde rofle yaptirmis ama ne olur bilmiyorum hayirlisi rabbimden

Kızlar, doktora sormadım ama hamile arkadaşlarım boyatıyorlar. Yalnız sanırım kaliteli ya da organik falan kullanmak lazım heralde. Kına deneseniz ya eğer düşünürseniz. Kınanın bir zararı olacağını düşünmüyorum. :)

Doktor tüm tahlillerime baktı ve ilk 3 ay sadece folbiol kullanmamı önerdi ayrıca ben 6 hafta 2 günlükken kalp atışlarını gördüm çok güzel bir duyguydu.Bundan sonra kurban bayramı öncesi bir kontrol düşünüyorum çünkü bana 1 ay sonra gel dedi.

Canım benimmm, boyatılmaz diye biliyorum çoğu kişi daha doğrusu büyüklerimiz öyle söylüyor ama internetten bi kere bende bakmıştım çok havadar bir ortamda ve saçın derisine tam değmeden ve bol soğuk suyla yıkanırsa olabilirmiş diye okudum ama sen gene de doktoruna sor derim

Ayy çok teşekkür ederim canımmm

Canimm tebrikler. Daha kalp atislari icin erken diye biliyorum. Benim gelecek hafta 6. Hafta oluyor. İlk randevum olacak. Ama arastirmalarima gore 6. Haftada kese 8. Haftada kalp atislari goruluyor. O yuzden endiselenme canim benim.

Merhaba! Dayanamadim bugun doktora gittim kalp atislarini duyduk. Esimin gozleri doldu. Allah herkese nasip eder insallah. Yanliz doktor bebek kucuk yaklasik bir hafta geriden takip ediyor dedi. Yani 7 hafta 6 gunluk olmasi gerekirken 7 haftalik gorunuyor. Gec yumurtlama olabilir dedi. Hayatimda ilk kez bu kadar tedirgin hissediyorum annelik bu olsa gerek. HErsey hepimiz icin cok guzel olur umarim. Sevgiler.

Kızlaarr bu arada kilo durumlarınız nasıl?

berbat!
hamileliğe çok fazla bir kiloyla başladım zaten.daha iki ay olmasına rağmende iki kilo aldım bile.bu gidişle ne olur bilemiyorum.ilk 3 ayda kilo veren bir dolu arkadaşım oldu.ben hem ksuuyorum hem kilo alıyorum nasıl bir iş anlamadım.
58 kilodan 60 kiloya çıktım bile

Bende 2 aylığım 3 kilo aldım bide kabızlık sorunum var. Bazı arkadaşlar gazdır, şişkinliktir diyo ama ben kilolardan dolayı huzursuzum
Sürekli bişeyler yemek istiyorum. Abur cubur yemiyorum ama ne bu kilolar:18:

merhaba bende 8 haftalığım benim bebeğimin kalp atışları geçen hafta görülmedi başka doktor dün gördü ama vajinal ultrasondan ondan kalp atışları duyulmuyor mu acaba? bide rahmim biraz alttaymış

kızlar bence aldıgınız kilo degil, bende 1.5 kilo fazla görünüyorum ama karnımda şişlik var ..
çünkü ben hamile kalmadan önce daha çok yiyordum ama şimdi yiyemedigim halde 1.5 kilo fazla göstermesi bana sadece gaz ihtimalini veriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…