kızlar adetm geçtikten 4 gün sonra bhcg 329 çıktı?nasıl sizce?bi arkadaşımın 2 gün geçtikten sonra 2700 çıkmıştı herkeste değişiyor mu bu?
hamileligin ilk 3 ayında aç karınla içilmesi gerekiyor,
canım ben folbiolu tok içiyorum. eczacı öle demişti?
canım hap acaba büyüktü de boğazına değince tiksindin mi ? çünkü ben de büyük ilaç içemiyorum eşime 2 ye bölüdürüp 1 litre suyla anca içiyorummo kadar kötüyüm yani.. bide canım doktor vermişse bir bildiği vardır mutlaka zorda olsa içmeye çalış derim ben
folbiol canım
Canım salı günü doktora gittigimde kistim yuzunden ağrım olabileceğini söylemişti bana, ama normalde de ağrı oluyormuş. Kafana cok takma bence ama özellikle belinde ağrıyorsa ve ağrı sürekliyse bence doktora git. Birde doktorum bana kendimi sıcak tutmamı önerdi. Üşütme hem ağrılara hem de gaza ( dolayısıyla gaz ağrısına) yol açıyormuş.ayyy inşallahhh görürsün arkadaşım merak etmee
hayırlı uğurlu olsun canımmcanım bişey sorucam eğer hamile olmasaydım bi kaç gün sonra adet günüme denk geliyodu ve karnım dünden beri adet olmadan önceki gibi ağrıyor acaba bişeymi oldu, doktora gitsem mi
Ben folidoce içiyorum. Doktorum bana tok karnına al demişti. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Sağlıkla bebişlerimize kavuşmak nasip olsun. Doktor tavsiyeleri ve kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.[/QUOTE
Merhaba canım hoşbulduk :) ben doktora sordugumda aç karınla içiceksin dedi, eczacıdan alırken onada ayrıca sordum tok mu aç karınla mı alınacak diye
oda tok karınla dedi. bende ama doktorun aç karınla içmem gerktigini söyledim. eczacıda aslında dogru olan aç karınla içilmesi ama mide yanması yaptıgı için biz genelde tok karınla için diyoruz dedi. bende çok mide yanması olmadıgı için ben aç karınla dogru olan şekilde almayı tercih ediyorum.
canım ben folbiolu tok içiyorum. eczacı öle demişti?
kızlar hamileyken saç boyatılır mı? boyatılmaz diyorlar ama beyazlarla başım dertte ve çalışıyorum kötü görünüyor. ama sabretmeye de razıyım tabi.fikirlerinizi bekliyorum.
canim bende senle ayni dertten muzdaribim ustelik sari benimki dip boyam geldi resmen ama boyatmayin diyorlarkuzenim hamileligini 3. ayinda ogrenmis bilmedigi icinde sacini hemde rofle yaptirmis ama ne olur bilmiyorum hayirlisi rabbimden
kızlar hamileyken saç boyatılır mı? boyatılmaz diyorlar ama beyazlarla başım dertte ve çalışıyorum kötü görünüyor. ama sabretmeye de razıyım tabi.fikirlerinizi bekliyorum.
nesemcim hamileligin ilk zamanlarinda adet donemin yaklasirken tum belirtileri yasiyorsun hatta her wc ye giriste adet oldum saniyorsun ama merak etme sonra geciyor bu normal yani benim sivilcem bile cikti ki hep cikar yine cikti adet gunume yakin yani kanama haric tum olaylarini yasiyorsun regl durumunun ve bu gayet normal canim
Canimm tebrikler. Daha kalp atislari icin erken diye biliyorum. Benim gelecek hafta 6. Hafta oluyor. İlk randevum olacak. Ama arastirmalarima gore 6. Haftada kese 8. Haftada kalp atislari goruluyor. O yuzden endiselenme canim benim.
Kızlaarr bu arada kilo durumlarınız nasıl?
berbat!
hamileliğe çok fazla bir kiloyla başladım zaten.daha iki ay olmasına rağmende iki kilo aldım bile.bu gidişle ne olur bilemiyorum.ilk 3 ayda kilo veren bir dolu arkadaşım oldu.ben hem ksuuyorum hem kilo alıyorum nasıl bir iş anlamadım.
58 kilodan 60 kiloya çıktım bile
Bende 2 aylığım 3 kilo aldımbide kabızlık sorunum var. Bazı arkadaşlar gazdır, şişkinliktir diyo ama ben kilolardan dolayı huzursuzum
Sürekli bişeyler yemek istiyorum. Abur cubur yemiyorum ama ne bu kilolar:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?