slm kızlar bende 7+3günlük hamileyim folbiol ve progestan kullanıyodum bebeğin kesesini görmeye gittiğim gün biraz kahverengi lekem gelmişti doktora söylemiştim progestan verdi bana 1.kutum bugün bitecekti 2 tane kaldı ama dün akşam içtikten sonra miğdem bulandı kustum ama ilk defa böyle kustum ne yediysem çıktı 2 günlük yediğim şeyler bile çıktı resmen miğdem boşaldı ilacı görünce miğdem bulanıyo bende bugün içmedim doktora salı günü gitcem o güne kadar progestanı içmek istemiyorum tekrar öyle kusacaım diye korkuyorum ama bebeğim düşer diye de korkuyorum ne yapayım bi akıl verin lütfen...
Canım merhaba, bende bir sure kullandım progesteronu ama jel olarak. Miden bu kadar bulanıyorsa jel olarak kullanabilirsin, istersen doktoruna telf acip sor tatlım. İnşallah bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almak nasip olsun.
keseyimi gördün, bebişi mi canım hı bide kalp atışını gördün müay çok soru sordum tatlım ya.. banada dün bi sürü tahlil yapmışlardı onların sonucunu aldım temiz herşey artık kontrollerimiz ayda bir bi sıkıntı olmzsa Allahın izniyle
Ayyy hiç merak etme arkadaşımmmmRabbimin izniyle bebeğinin kalp atışlarını göreceksin bende de öyle çok endişe ve korku vardı ki hep kendi kendimi yiyip bitirdim Allaha dualar ettim ve mutlu sonnn dün bebişimin kalbini, kendiisini herbişeyini gördüm artık ayda bir randevumuz var biz büyüyoruz teyzesi inşallah cumartesi sende buraya yazarsın bebeğin kalp atışını gördüğünü Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım AMİNNN
umarım umarım dediğin gibi olur!
o kalp atışını duyduğun an ki duyguyu herkes anlatıyor ama sanırım yaşamadan anlayamayacağım.
son iki gün :)
Kızlar Folik asit olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
[Z_kar
çokkk mutluyummm :)
selam kızçeler başlıgı dün gördüm yazmak için hemen üye oldum :) bende mayıs annesiyim ve çokkkkk mutluyum :)))
Hayırlı olsun :) tahmini doğum ne zaman?
Bende folbiol kullanıyorum. ama acaba yeterlimi diye düşünüyorum???/
kızlar ne zamana kadar kullanılır folikasit bilen var mı?benim midemden sorunlarım vardı o yüzden folikasit beni kötü etkiliyor...
merhaba.. Ben bu siteye yeni üye oldum, yeni hamileyim ve doğum mayıs ayı görünüyor. Sizlerle tanışmak istedim.
slm kızlar bende 7+3günlük hamileyim folbiol ve progestan kullanıyodum bebeğin kesesini görmeye gittiğim gün biraz kahverengi lekem gelmişti doktora söylemiştim progestan verdi bana 1.kutum bugün bitecekti 2 tane kaldı ama dün akşam içtikten sonra miğdem bulandı kustum ama ilk defa böyle kustum ne yediysem çıktı 2 günlük yediğim şeyler bile çıktı resmen miğdem boşaldı ilacı görünce miğdem bulanıyo bende bugün içmedim doktora salı günü gitcem o güne kadar progestanı içmek istemiyorum tekrar öyle kusacaım diye korkuyorum ama bebeğim düşer diye de korkuyorum ne yapayım bi akıl verin lütfen...
Kızlar Folik asit olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
umarım umarım dediğin gibi olur! o kalp atışını duyduğun an ki duyguyu herkes anlatıyor ama sanırım yaşamadan anlayamayacağım. son iki gün :)[/QUOTE .!.:ayyy inşallahhh görürsün arkadaşım merak etmee
canimm keseyi gordum resmini de verdi bir karalti halinde cikmis 20 gun sonra kontrole cagirdi kalp atisini o zaman gorurum insallah istedigini sor canim benim cevaplarim bu arada benim 3. cocugum daha kidemliyim yani kiz:) ama inan ki heyecan ayni heyecan rabbim hepimize sag saglim kucagimiza almak nasip etsin hayirli ve saglikli olarak insallah
hayırlı uğurlu olsun canımmcanım bişey sorucam eğer hamile olmasaydım bi kaç gün sonra adet günüme denk geliyodu ve karnım dünden beri adet olmadan önceki gibi ağrıyor acaba bişeymi oldu, doktora gitsem mi
Ayy canım ya sen burda yazıyosun ya sanki karşılıklı çok yakın bi arkadaşımla konuşuyor gibi oluyorumcanım benim SAT 22 ağustos dün bana göre 6+6 olmam gerekiyordu fakat ultrason kağıdında 8w0d yazıyo yani 8+o :26: sat'tan bir hafta öncesine denk geliyo acaba üstüne görmemi oldum ben neyse benden de kalp atışını duyduktan sonra istedi kan ve idrar tahlili şükür temiz çıktı bide benim çok mide bulantım oluyordu ona da ilaç yazdı fakat ben almadım ilacı böyle birşey için ilaç kullanmakt istemiyorum yavrum için herşeye razıyım ben,hadi bakalım 10 gün sonra göstersin bebişin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?