Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Canım merhaba, bende bir sure kullandım progesteronu ama jel olarak. Miden bu kadar bulanıyorsa jel olarak kullanabilirsin, istersen doktoruna telf acip sor tatlım. İnşallah bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almak nasip olsun.

devlet hastanesine gidiyorum ben özele bir kez gittim bi daha gitmem diye almadım tlfn numarasını ( İlacı görünce bile miğdem bulanıyo sakladım ilacı görmim diye ( İnş cnm sağol..

Ayy canım ya sen burda yazıyosun ya sanki karşılıklı çok yakın bi arkadaşımla konuşuyor gibi oluyorum canım benim SAT 22 ağustos dün bana göre 6+6 olmam gerekiyordu fakat ultrason kağıdında 8w0d yazıyo yani 8+o :26: sat'tan bir hafta öncesine denk geliyo acaba üstüne görmemi oldum ben neyse benden de kalp atışını duyduktan sonra istedi kan ve idrar tahlili şükür temiz çıktı bide benim çok mide bulantım oluyordu ona da ilaç yazdı fakat ben almadım ilacı böyle birşey için ilaç kullanmakt istemiyorum yavrum için herşeye razıyım ben,hadi bakalım 10 gün sonra göstersin bebişin kendini [/QUOTE]

Öncelikle canım tebrik ediyorum:))darısı başımıza inşallah. Kocaman bir maşallah sana ve bebişine. :nazar Canım aynen bende buraya yazarken sanki yakın arkadaşıma anlatmış gibi rahatlıyorum, üzüntüm varsa paylaşmadan duramıyorum. İyiki kadınlar klübü ve sizler varsınız. 2 gün giremedim, kendimi kötü hissettim yahu:))Bu arada bizim dün akşam evlilik yıldönümümüzdü. Bebişin tutunmuş olması ve keseyi görmemiz bize en büyük hediyeydi. Allah isteyen herkese versin inşallah

canimm keseyi gordum resmini de verdi bir karalti halinde cikmis 20 gun sonra kontrole cagirdi kalp atisini o zaman gorurum insallah istedigini sor canim benim cevaplarim bu arada benim 3. cocugum daha kidemliyim yani kiz:) ama inan ki heyecan ayni heyecan rabbim hepimize sag saglim kucagimiza almak nasip etsin hayirli ve saglikli olarak insallah

Merhaba arkadaşlar.Konu başlığının yeni gördüm. 8+5 haftalık hamileyim. Bende Mayıs ayı annesiyim:)

selam kızçeler başlıgı dün gördüm yazmak için hemen üye oldum :) bende mayıs annesiyim ve çokkkkk mutluyum :)))

[Z_kar
çokkk mutluyummm :)

selam kızçeler başlıgı dün gördüm yazmak için hemen üye oldum :) bende mayıs annesiyim ve çokkkkk mutluyum :)))

Hayırlı olsun :) tahmini doğum ne zaman?

[Z_kar
çokkk mutluyummm :)

Hayırlı olsun :) tahmini doğum ne zaman?

cnm 30 mayıs 2013 seninde bebişin hayırlı olsun :)

Bende folbiol kullanıyorum. ama acaba yeterlimi diye düşünüyorum???/

canım ben şunu farkettim, doktorlara bolca soru sormak ve vitamin alımı konusunda biraz bilmişlik yapmak gerekiyor

çünkü doktorlar karşısındaki hasta pek konuşmuyorsa ek ilavelerde bulunmuyorlar tabi hepsi aynı degildir ama gözlemdiklerim böyleler.

onun için mutlaka doktoruna sor, ek vitamin almam gerkir mi diye

kızlar ne zamana kadar kullanılır folikasit bilen var mı?benim midemden sorunlarım vardı o yüzden folikasit beni kötü etkiliyor...

kızlar ne zamana kadar kullanılır folikasit bilen var mı?benim midemden sorunlarım vardı o yüzden folikasit beni kötü etkiliyor...

hamileligin ilk 3 ayında aç karınla içilmesi gerekiyor,

merhaba.. Ben bu siteye yeni üye oldum, yeni hamileyim ve doğum mayıs ayı görünüyor. Sizlerle tanışmak istedim.

merhaba.. Ben bu siteye yeni üye oldum, yeni hamileyim ve doğum mayıs ayı görünüyor. Sizlerle tanışmak istedim.

merhaba hoşgeldin bende yeni üye oldum zaten :) bebişin hayırlı olsun canım.

canım hap acaba büyüktü de boğazına değince tiksindin mi ? çünkü ben de büyük ilaç içemiyorum eşime 2 ye bölüdürüp 1 litre suyla anca içiyorumm o kadar kötüyüm yani.. bide canım doktor vermişse bir bildiği vardır mutlaka zorda olsa içmeye çalış derim ben

Kızlar Folik asit olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?

folbiol canım

Öncelikle canım tebrik ediyorum:))darısı başımıza inşallah. Kocaman bir maşallah sana ve bebişine. :nazar Canım aynen bende buraya yazarken sanki yakın arkadaşıma anlatmış gibi rahatlıyorum, üzüntüm varsa paylaşmadan duramıyorum. İyiki kadınlar klübü ve sizler varsınız. 2 gün giremedim, kendimi kötü hissettim yahu:))Bu arada bizim dün akşam evlilik yıldönümümüzdü. Bebişin tutunmuş olması ve keseyi görmemiz bize en büyük hediyeydi. Allah isteyen herkese versin inşallah[/QUOTE]

Allah bir yastıkta kocatsın canım rabbim bebeğinizle uzun güzel ömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…