Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Canım ben senin yerinde olsam o hemşireyi bi güzel şikayet ederdim, muayene etmemekte ne demekmiş şu saçmalığa bak yaa ayrıca sen şimdi 6. haftanın içindesin sanırım karından bakılınca keseni rahatlıkla görürsün, belki kalp atışını bile :26: kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz hele muayene olmadan seni o odadan çıkartmak ne oluyor, madem hasta vajinal muayene istemiyorsa, alır karından bakar ve gayet net olarakta görür.. en güzeli özele git canım zaten çok fazla miktar değil ben özel bir tıp merkezine gidiyorum ve 20.5 tl veriyorum, inşallah bundan sonraki seçtiğin hastanen iyi olur tatlım

canim cok afedersin o sinirle birsey atlamisim sen yazinca farkettim hemsire benim tansiyonumu olctu ve doktora yonlendirdi yani bu konusmalar doktorla benim aramda gecti kendisi kadin dogum uzmani murat ulger diye bir doktor zubeyde hanim dogumevinde. bu arada eve gelince aklima geldi neden sikayet etmedim ki onu ben neyse allaha havale ediyorum yarin sabah icin ozelden randevu aldim oraya gidecegim 9.30 da bakalim hayirlisi rabbimden

Merhaba bende 7 haftalık hamileyim. 1 kızım var inşallah buda sağlıklı sıhatli dünyaya gelir.
Allahım olmayan isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba bende 7 haftalık hamileyim. 1 kızım var inşallah buda sağlıklı sıhatli dünyaya gelir.
Allahım olmayan isteyen herkese nasip etsin.

184 doktor şikayet hattı var canım

selamlar bende aranıza yeni katıldım bugün idrar testi yaptım sonuç pozitif adetimi 5 gün geçti gerçekten hamileysem bende sezeryan olacagımdan ötürü ikinci bi sefer mayıs annesi olacagım inş...birde sorum var saglık ocakları gebelik için kan tahlili yapıyormu bilgisi olan varmı acaba şimdiden teşk.

hayırlı olsun .... evet istanbuldakiler yapıyo

Slm ben 6 haftalik hamileym ogrenir ogrenmez kendime hmn bur kadin dogum uzmani buldum.kendisi benden bir takim tahliller ustedi . Rubella,smear,toxoplazma ve İdrar kulturu. Fakat internette arastirdim bunlar genellikle hamile kalmadan once anne adaylarindan istenilen testlermis.allah korusun diyelimku test sonuclarim biraz kotu bunun scaba hamile kaldiktan sonra mudahale ediliyor mu ve bebek 0 zararla buyumesine dvm ediyor mu doktorunuz sizden ne gbi tahliller istediler paylasirsaniz sevinirm

kızlar adet günümün üstünden 4 gün geçti kanda bhcg 329 çıktı normal mi acaba?

Normal gibi gözüküyor canım 2 gün sonra bida yaptır test 2 katına çıkıyosa normal seyrediyordur gebeliğin, hayırlı olsun bu arada

nihayet ozele gittim ve doktor buldum kendime cokta memnun kaldim tatli bir bayan ilgilendi sagolsun bebegimin usg resmini de verdi bir fotografimiz var artik:) hersey normal dedi tahliller verdi birde folik asit verdi bayramdan sonra gelin dedi iste ozelin gozunu seveyim neydi dun ki sinir bozuklugum ya

keseyimi gördün, bebişi mi canım hı bide kalp atışını gördün mü ay çok soru sordum tatlım ya.. banada dün bi sürü tahlil yapmışlardı onların sonucunu aldım temiz herşey artık kontrollerimiz ayda bir bi sıkıntı olmzsa Allahın izniyle

Bayanlar hepinize merhaba!
bu başlığı yeni gördüm ben de geleceğin mayıs annesi olarak hemen yazayım istedim.
bu cumartesi bebeğimin kalp atışları için hastaneye gidiyorum ama içimde nasıl endişeler var anlatamam size.o kalp atışını duyana kadr benim kalbim fırlamaz umarım yerinden.
benim bir de kanamam oldu bundan 10 gün evvel.bir süre istihrahat ettim.kesenin çevresinde herhangi bir kanamada görmediler ama insan ister istemez endişeleniyor işte.
umarım bu haftasonu kalp atışlarını duyarım.
henüz duymamış olan herkese de bu mutluluğu nasip etsin allah.

arkadaşlarr merhaba bütün anne adaylarını tebrik ederim Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bi avazda kurtulalım.. ben de mayıs annesi olacağım Allahın izniyle:)) mommytobe ben de haftaya salı duyucam inşallah kalp atışlarını inan ben de senin gibiyim okadar korkuyorumki inşallah duyacağız hayırlısıyla Allah olmayan herkese nasip etsin...

Kızlaaar selam, bende dün akşam doktordaydım. Kesemizi gördük çok sükür. Doktor bana dün 5+2 sin dedi. Nesemmm sen nasil 8 haftalik ciktin yahu? Sat tarihini mi yanlış hesapladın acaba? :)) ay insallah saglikla pit pitlari duyariz. 10 gun sonraya randevumuz var kalp atışları icin, şimdiden içim içime sığmıyor:) Bu arada kizlar sol yumurtalığımda yine 5-6 cmlik kist oluşmuş. Doktor çok önemli değil olabilecek birşey dedi ama dikkat etmem gerekiyormuş. Eşimle 10 gün boyunca yani kalp atışını duyana kadar en azından yakınlaşmamızı yasakladı. En ufak kanamada haberim olsun dedi. Umarım kanamam olmaz ve bebisim saglıkla buyur. Bu arada kızlar, benden şimdilik hiç tahlil istemedi. Sanırım 10 gün sonraki randevuda isteyecek. Ayrıca miden bulanmıyorsa herşeyi yiyebilirsin dedi( tabii abartmadan:). Alkol, sigara, kafein yasak tabiikide. Malesef şimdilik türk kahvesi de yasak dedi. Maydanoz için eger tüm bir bağı tüketiyorsan ya da suyunu kaynatip iciyorsan zararli olabilir ama normal ölçülerde yersen hicbirsey olmaz dedi. Aynı şeyi nar içinde söyledi. Ton balığı ve diğer dip balıkları türkiyede üretilmişse rahatlıkla yiyebilirsin dedi. Ayrica benim biraz bogazim agriyordu. 2 gündür elevit alıyordum. Bunu söylediğimde ise bana kızdı. Gerek duyulmadıkça bu tür vitaminlerin alımı ilaç gibi düşünülmesi gerekiyormuş. Ben sana vermedikçe folik asit haricinde hiç bir şey kullanmayacaksın dedi:)) İnşallah hepimiz beraberce çok güzl bir hamilelik geçiririz. :)

Ayyy hiç merak etme arkadaşımmmm Rabbimin izniyle bebeğinin kalp atışlarını göreceksin bende de öyle çok endişe ve korku vardı ki hep kendi kendimi yiyip bitirdim Allaha dualar ettim ve mutlu sonnn dün bebişimin kalbini, kendiisini herbişeyini gördüm artık ayda bir randevumuz var biz büyüyoruz teyzesi inşallah cumartesi sende buraya yazarsın bebeğin kalp atışını gördüğünü Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım AMİNNN

Ayy canım ya sen burda yazıyosun ya sanki karşılıklı çok yakın bi arkadaşımla konuşuyor gibi oluyorum canım benim SAT 22 ağustos dün bana göre 6+6 olmam gerekiyordu fakat ultrason kağıdında 8w0d yazıyo yani 8+o :26: sat'tan bir hafta öncesine denk geliyo acaba üstüne görmemi oldum ben neyse benden de kalp atışını duyduktan sonra istedi kan ve idrar tahlili şükür temiz çıktı bide benim çok mide bulantım oluyordu ona da ilaç yazdı fakat ben almadım ilacı böyle birşey için ilaç kullanmakt istemiyorum yavrum için herşeye razıyım ben,hadi bakalım 10 gün sonra göstersin bebişin kendini

meraba kızlar bende yeni üyeyim o yüzden yanlış yerlere yazıyor olabilirim =) sizlere bir sorum olacak bende hamileyim 8 haftalık folik asit kullanıyorum ama mideme cok dokunuyor mide yanması yapıyor çok fazla.ne zamana kadar kullanmam lazım folikasiti?

folik asitle ilgisi olduğunu sanmıyorum canım hamilelikte oluyor mide yanması, bende de çok oluyor

slm kızlar bende 7+3günlük hamileyim folbiol ve progestan kullanıyodum bebeğin kesesini görmeye gittiğim gün biraz kahverengi lekem gelmişti doktora söylemiştim progestan verdi bana 1.kutum bugün bitecekti 2 tane kaldı ama dün akşam içtikten sonra miğdem bulandı kustum ama ilk defa böyle kustum ne yediysem çıktı 2 günlük yediğim şeyler bile çıktı resmen miğdem boşaldı ilacı görünce miğdem bulanıyo bende bugün içmedim doktora salı günü gitcem o güne kadar progestanı içmek istemiyorum tekrar öyle kusacaım diye korkuyorum ama bebeğim düşer diye de korkuyorum ne yapayım bi akıl verin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…