merhaba kizlar
sabah 8.30 da doktordaydim bu devlet hastanesi beni daima hayal kirikligina ugratmistir artik ozelden baskasina gitmeyecegim zaten neyse girdim tartil dedi hemsire tartildim 74 kg tansiyonuma bakti o hep dusuktur zaten sonra son adet tarihimi sordu 28 agustos dedim genel seyleri sordu falan derken'' uzanin alttan bakacagiz bebege'' dedi ben de hayir ben boyle bir muayene istemiyorum dedim yani istemedigim seyi yaptirtmamaya hakkim var degilmi? ''siz iki dogum yapmissiniz neden korkuyorsunuz'' dedi sebebini burda soyleyerek kimseyi korkutmak istemezdim ama benim ilk dogumum 20 saat surdu acilar icinde gecti ikincisini sirf bu sebebten istegimle sezeryan yaptirmistim bana diyor ki ''gebeliginizden emin olmaliyim'' bende dedim ki test yaptirdim ben gebeyim''bebegin kesesini kalp atislarini falan gormeliyim' dedi halbuki normalde bolca su icip lavabo ihtiyaciyla dolup usg ye yatiyorduk benim bildigim. neyse kizlar uzatmayayim bana dedi ki'' bunu yaptirmayacaksaniz neden geldiniz buraya'' ben de dedim ki "ben dusundum ki kan veririm degerlerime bakilir gerekirse vitamin vs verirsiniz diye geldim dedim kabul etmiyorsaniz cikarim ben dedim kabul etmedi muayene etmedi yani kan falanda almadi ciktim bende ozel bir klinigi aradim ordan randevu almak icin ve anlattim ''siz istemiyorsaniz bakilmaz farkli muayene yapilir'' dedi sabah sabah yasadigim sinir bozuklugunu anlatamam ben gerekirse beklerim biraz daha zaman gecsin ama o sekilde bir muayene yaptirmam asla iste sabah sabah bunlari yasadim kizlar bilmiyorum siz ne dersiniz ama ben hakliyim korktum cunku cok korktum buyuk kizim 10 yasinda ama ben yasananlari unutmadim tabii yanlis anlasilmasin herkes zor dogum yapacak diye birsey yok benim 30 dakika icinde dogum yapan arkadaslarimda oldu fakat ben ilk hamileligimde tam 31 kg almistim belki de bu sebebten bilmiyorum cok zor bir dogum oldu hayatimin en kotu gunleriydi bitti hamdolsun neyse hepinizi optum hayirli sabahlar
Canım ben senin yerinde olsam o hemşireyi bi güzel şikayet ederdim, muayene etmemekte ne demekmiş şu saçmalığa bak yaaayrıca sen şimdi 6. haftanın içindesin sanırım karından bakılınca keseni rahatlıkla görürsün, belki kalp atışını bile :26: kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz hele muayene olmadan seni o odadan çıkartmak ne oluyor, madem hasta vajinal muayene istemiyorsa, alır karından bakar ve gayet net olarakta görür.. en güzeli özele git canım zaten çok fazla miktar değil ben özel bir tıp merkezine gidiyorum ve 20.5 tl veriyorum, inşallah bundan sonraki seçtiğin hastanen iyi olur tatlım
canim cok afedersin o sinirle birsey atlamisim sen yazinca farkettim hemsire benim tansiyonumu olctu ve doktora yonlendirdi yani bu konusmalar doktorla benim aramda gecti kendisi kadin dogum uzmani murat ulger diye bir doktor zubeyde hanim dogumevinde. bu arada eve gelince aklima geldi neden sikayet etmedim ki onu ben neyse allaha havale ediyorum yarin sabah icin ozelden randevu aldim oraya gidecegim 9.30 da bakalim hayirlisi rabbimden
selamlar bende aranıza yeni katıldım bugün idrar testi yaptım sonuç pozitif adetimi 5 gün geçti gerçekten hamileysem bende sezeryan olacagımdan ötürü ikinci bi sefer mayıs annesi olacagım inş...birde sorum var saglık ocakları gebelik için kan tahlili yapıyormu bilgisi olan varmı acaba şimdiden teşk.
kızlar adet günümün üstünden 4 gün geçti kanda bhcg 329 çıktı normal mi acaba?
nihayet ozele gittim ve doktor buldum kendime cokta memnun kaldim tatli bir bayan ilgilendi sagolsun bebegimin usg resmini de verdi bir fotografimiz var artik:) hersey normal dedi tahliller verdi birde folik asit verdi bayramdan sonra gelin dedi iste ozelin gozunu seveyim neydi dun ki sinir bozuklugum ya
arkadaşlarr merhaba bütün anne adaylarını tebrik ederim Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bi avazda kurtulalım.. ben de mayıs annesi olacağım Allahın izniyle:)) mommytobe ben de haftaya salı duyucam inşallah kalp atışlarını inan ben de senin gibiyim okadar korkuyorumki inşallah duyacağız hayırlısıyla Allah olmayan herkese nasip etsin...Bayanlar hepinize merhaba!
bu başlığı yeni gördüm ben de geleceğin mayıs annesi olarak hemen yazayım istedim.
bu cumartesi bebeğimin kalp atışları için hastaneye gidiyorum ama içimde nasıl endişeler var anlatamam size.o kalp atışını duyana kadr benim kalbim fırlamaz umarım yerinden.
benim bir de kanamam oldu bundan 10 gün evvel.bir süre istihrahat ettim.kesenin çevresinde herhangi bir kanamada görmediler ama insan ister istemez endişeleniyor işte.
umarım bu haftasonu kalp atışlarını duyarım.
henüz duymamış olan herkese de bu mutluluğu nasip etsin allah.
Bayanlar hepinize merhaba!
bu başlığı yeni gördüm ben de geleceğin mayıs annesi olarak hemen yazayım istedim.
bu cumartesi bebeğimin kalp atışları için hastaneye gidiyorum ama içimde nasıl endişeler var anlatamam size.o kalp atışını duyana kadr benim kalbim fırlamaz umarım yerinden.
benim bir de kanamam oldu bundan 10 gün evvel.bir süre istihrahat ettim.kesenin çevresinde herhangi bir kanamada görmediler ama insan ister istemez endişeleniyor işte.
umarım bu haftasonu kalp atışlarını duyarım.
henüz duymamış olan herkese de bu mutluluğu nasip etsin allah.
Kızlaaar selam, bende dün akşam doktordaydım. Kesemizi gördük çok sükür. Doktor bana dün 5+2 sin dedi. Nesemmm sen nasil 8 haftalik ciktin yahu? Sat tarihini mi yanlış hesapladın acaba? :)) ay insallah saglikla pit pitlari duyariz. 10 gun sonraya randevumuz var kalp atışları icin, şimdiden içim içime sığmıyor:) Bu arada kizlar sol yumurtalığımda yine 5-6 cmlik kist oluşmuş. Doktor çok önemli değil olabilecek birşey dedi ama dikkat etmem gerekiyormuş. Eşimle 10 gün boyunca yani kalp atışını duyana kadar en azından yakınlaşmamızı yasakladı. En ufak kanamada haberim olsun dedi. Umarım kanamam olmaz ve bebisim saglıkla buyur. Bu arada kızlar, benden şimdilik hiç tahlil istemedi. Sanırım 10 gün sonraki randevuda isteyecek. Ayrıca miden bulanmıyorsa herşeyi yiyebilirsin dedi( tabii abartmadan:). Alkol, sigara, kafein yasak tabiikide. Malesef şimdilik türk kahvesi de yasak dedi. Maydanoz için eger tüm bir bağı tüketiyorsan ya da suyunu kaynatip iciyorsan zararli olabilir ama normal ölçülerde yersen hicbirsey olmaz dedi. Aynı şeyi nar içinde söyledi. Ton balığı ve diğer dip balıkları türkiyede üretilmişse rahatlıkla yiyebilirsin dedi. Ayrica benim biraz bogazim agriyordu. 2 gündür elevit alıyordum. Bunu söylediğimde ise bana kızdı. Gerek duyulmadıkça bu tür vitaminlerin alımı ilaç gibi düşünülmesi gerekiyormuş. Ben sana vermedikçe folik asit haricinde hiç bir şey kullanmayacaksın dedi:)) İnşallah hepimiz beraberce çok güzl bir hamilelik geçiririz. :)
meraba kızlar bende yeni üyeyim o yüzden yanlış yerlere yazıyor olabilirim =) sizlere bir sorum olacak bende hamileyim 8 haftalık folik asit kullanıyorum ama mideme cok dokunuyor mide yanması yapıyor çok fazla.ne zamana kadar kullanmam lazım folikasiti?
hayırlı olsun .... evet istanbuldakiler yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?