Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik. ben çalışıyorum. uyku problemi oluyo bende bide bu arada canım ekşi şeyler istiyo

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik. ben çalışıyorum. uyku problemi oluyo bende bide bu arada canım ekşi şeyler istiyo
canim allah yardimcin olsun calisirken daha zor olmuyor mu? bende eksi seyler aseriyorum surekli hatta bu aralar meyveyle besleniyorum mandalina portakal ayva baska birsey yedigim yok bi normale donseydik hayirlisiyla

ilk zamanlar bende ekşi şeyler yiyordum ama şimdi normale döndüm biraz sabretmen gerekli.şimdilik bir problemim kalmadı ama insanın yarım saati yarım saatine uymuyor.iyiyim diyorsun yarım saat sonra yatıyorsun.Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.ben yarın doktora gidicem çok heycanlıyım.

Bende çalışıyorum. Çalışırkın biraz zor tabii. istediğin zaman uyuyamıyosun, istediğin zaman izin alamıyosun bide bu aralar iştahım çok açık. sürekli bişeyler yiyorum. şimdiden 3 kilo aldım . yardımm edin ((

sen bu mesajı şaka olarak yazdın diye düşünüyorum.32 yaş daha çok genç bir yaş ne demek geç olması?bir çok insan senin söylediğin yaşta evleniyor.ikinci çocuğunu 40ına yakın yapan bir dolu insan var,lütfen böyle şeyler düşünme.insan kaç yaında olursa olsun karnındaki bebekten utanır mı hem?bence senin hormonların duygularını etkilemiş biraz :)
kabızlık konusuna gelince.... kuru kayısı ve hurmayı alıp kaynatıyorsun suyunu da içiyorsun.eğer miden kalrırırsa kayısılardan da bir iki yiyorsun.bitti gitti:)

O durum bende de oldu.bir anda iştahım çok açıldı ve 3 kilo aldım daha 7.haftamda.ama cumartesiden beri kusmaya başladım.şimdi kiloma söylenmeseydim keşke diyorum.kusmaktansa kilo almayı tercih ederim.sürekli pis hissediyorsun kendini bir de kustukça karnın kasılıyor ek bir ağrı oluşuyor.başka bir sebepten ötürü olsa insan çekemez bunu.bebek için katlanılıyor yoksa çok psikoloji bozan bir durum.

ayni sey bendede oldu ne tesaduf 7. haftaya girdim ve inanilmaz bicimde tersine dondu hersey istah gitti hersey heryer bana pis gorunuyor istedigim her an kusabilirim ama tutuyorum bu sabah buyuk kizimi okula birakirken yolda kustum engel olamadim . birde yemek yemegi birak mutfaga girmek bile istemiyorum allahtan kayinvalidem bugun yola cikiyor gelecek ve benim icin mutlu gunler baslayacak bu bebegi en cok o istemisti simdi bana prensesler gibi bakacaktir elinden gelse tuvalete de benim yerime gidecek diger iki kizimda da oyle hamileliklerimi ve lohusaligimi onun sayesinde mutluluktan yerde mi gokte mi oldugumu bilmeden gecirdim o benim canimdir gercek annemden ileridir az kaldi bebegim dayanalim babaanne gelecek:)

ayni sey bendede oldu ne tesaduf 7. haftaya girdim ve inanilmaz bicimde tersine dondu hersey istah gitti hersey heryer bana pis gorunuyor istedigim her an kusabilirim ama tutuyorum bu sabah buyuk kizimi okula birakirken yolda kustum engel olamadim . birde yemek yemegi birak mutfaga girmek bile istemiyorum allahtan kayinvalidem bugun yola cikiyor gelecek ve benim icin mutlu gunler baslayacak bu bebegi en cok o istemisti simdi bana prensesler gibi bakacaktir elinden gelse tuvalete de benim yerime gidecek diger iki kizimda da oyle hamileliklerimi ve lohusaligimi onun sayesinde mutluluktan yerde mi gokte mi oldugumu bilmeden gecirdim o benim canimdir gercek annemden ileridir az kaldi bebegim dayanalim babaanne gelecek:)

Slmm :) Bende Mayıs annesi olcam inş, siteye yeni üye oldum ve bu ilk paylaşımım burada günlerdir sizin gönderilerinizi okuyorum cok güzel bir paylaşım alanı burası umarım bende tüm hamileliğim boyunca hep yazarım.Henüz 2 aylık hamileyim 9haftalık ve cok zor geciyor günler mide bulantıları inş bir an önce düzelir gecer bu günlerde bende hamileliğimin tadını cıkartırım.

kızlar bggün doktora gittim 9 hafta 2 günlükmüş bebiş şaşırdım,muhtemel dogum zamanı ise 20.06.2013 cıktı geçen gittigimde ayın 26sı çıkmıştı.Bu fark neyden kaynaklı bilmiyorum.Bu arada bel ağrısı için parol verdi baska agrı kesici kullanman yasak dedi.

kızlar bggün doktora gittim 9 hafta 2 günlükmüş bebiş şaşırdım,muhtemel dogum zamanı ise 20.06.2013 cıktı geçen gittigimde ayın 26sı çıkmıştı.Bu fark neyden kaynaklı bilmiyorum.Bu arada bel ağrısı için parol verdi baska agrı kesici kullanman yasak dedi.

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim bebegimin kalp atışlarını duydum 7 hafta 1 günlük dedi doktor bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra inş herşey yolunda gider.uykuya doyamıyorum çalışırken çok zor oluyo normale bi dönseydik.

canım ilk aylarda bir iki hafta şaşacak hep. bir ileri bir geri gidecek.benim kuzenim doğum yaptı yakın zamanda.o doktora bir gidiyordu 9 hafta üç hafta sonra gidiyordu 10 hafta diyordu. oturması bir hayli zaman almıştı.zaten internetten de bakarsan hep 2 haftalık şaşırma payı verirler.

uyku olayı bende de var ve gerçekten zor çalışırken.
akşamları erken uyumak yardımcı oluyor. ılık bir duş arkasından uyku.
bunun dışında uyku çok bastırınca bir meyve vs yemekte fayda var şeker yükseliyor insan kendine geliyor.
benim derdim de regli ağrısı gibi sancı ama belime vuruyor.daha doğrusu bu bel ağrısı mı yoksa daha içten bir ağrı mı emin olamıyorum.

kızlaar mrb yeni katıldım aranıza.bir düşük ve çikolata kisti ameliyatından sonra bende hamileyimmmmm :) 8+2 miş.düşük riskim war bugün tam 12 tüp kan werdim kan pıhtılaşmasına falan bakacaklardı inş bi sorun çıkmazzz

meraba canım ya sana bi soru sormak istiyorum bende 5buçuk haftalık hamileyim dr gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik haftaya gel hem görürüz hemde kalp atışlarını duyarız dedi sende böle bişey yaşadınmı

O ağrılardan bende de var cnaım ya bazen korkuyorum çok içten bi ağrı gibi geliyor, bu aralar bel ve bacak ağrım çok fazla var bidaki doktora gidişimde soracağım bakalım neyin nesiymiş belki ilaç falan verir senin nasıl gidiyo canım kalp atışını duydun artık için biraz rahat mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…