- 28 Haziran 2011
- 194
- 3
- 96
canim allah yardimcin olsun calisirken daha zor olmuyor mu? bende eksi seyler aseriyorum surekli hatta bu aralar meyveyle besleniyorum mandalina portakal ayva baska birsey yedigim yok bi normale donseydik hayirlisiylakızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik. ben çalışıyorum. uyku problemi oluyo bende bide bu arada canım ekşi şeyler istiyo
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik. ben çalışıyorum. uyku problemi oluyo bende bide bu arada canım ekşi şeyler istiyo
kizlar kabizlik sorunundan mahvoluyorumsiz de de var mi? iki kizimin gebeliginde de boyle birsey yasamadim bu cok degisik bir gebelik oldu benim icin. cok cabuk yoruluyorum sabahlari degil aksamlari bulantim oluyor ozellikle yorgunluguma anlam veremedim hemsireye yasimdan dert yakindim 32 yasindayim acaba hamilelik icin gec mi kaldim zaten karnim buyuyunce falan utanirim herhalde beni gorenler' suna bak koca zirilti birde hamile kalmis' derler gibime geliyor maa hemsire dedi ki 'simdi 30 lu yaslarda evlenip sizin yasinizda ilk bebeklerini yapiyorlar sizin 3. cocugunuz boyle dusunmeyin' dedi ama bilmiyorum beni teskin etmek icin mi soyledi ben ne olumsuzluk olsa hemen bu yasta hamile kalirsan boyle olur diyorum kendime kizlar 32 yas gec mi bana soyler misiniz?
Bende çalışıyorum. Çalışırkın biraz zor tabii. istediğin zaman uyuyamıyosun, istediğin zaman izin alamıyosunbide bu aralar iştahım çok açık. sürekli bişeyler yiyorum. şimdiden 3 kilo aldım . yardımm edin ((
O durum bende de oldu.bir anda iştahım çok açıldı ve 3 kilo aldım daha 7.haftamda.ama cumartesiden beri kusmaya başladım.şimdi kiloma söylenmeseydim keşke diyorum.kusmaktansa kilo almayı tercih ederim.sürekli pis hissediyorsun kendini bir de kustukça karnın kasılıyor ek bir ağrı oluşuyor.başka bir sebepten ötürü olsa insan çekemez bunu.bebek için katlanılıyor yoksa çok psikoloji bozan bir durum.
O durum bende de oldu.bir anda iştahım çok açıldı ve 3 kilo aldım daha 7.haftamda.ama cumartesiden beri kusmaya başladım.şimdi kiloma söylenmeseydim keşke diyorum.kusmaktansa kilo almayı tercih ederim.sürekli pis hissediyorsun kendini bir de kustukça karnın kasılıyor ek bir ağrı oluşuyor.başka bir sebepten ötürü olsa insan çekemez bunu.bebek için katlanılıyor yoksa çok psikoloji bozan bir durum.
kızlar bggün doktora gittim 9 hafta 2 günlükmüş bebiş şaşırdım,muhtemel dogum zamanı ise 20.06.2013 cıktı geçen gittigimde ayın 26sı çıkmıştı.Bu fark neyden kaynaklı bilmiyorum.Bu arada bel ağrısı için parol verdi baska agrı kesici kullanman yasak dedi.
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim bebegimin kalp atışlarını duydum 7 hafta 1 günlük dedi doktor bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra inş herşey yolunda gider.uykuya doyamıyorum çalışırken çok zor oluyo normale bi dönseydik.
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim bebegimin kalp atışlarını duydum 7 hafta 1 günlük dedi doktor bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra inş herşey yolunda gider.uykuya doyamıyorum çalışırken çok zor oluyo normale bi dönseydik.
yanlış yazmışım pardon 20.05.2013 cıktı 2 hafta önce ise 26.05.2013tü
uyku olayı bende de var ve gerçekten zor çalışırken.
akşamları erken uyumak yardımcı oluyor. ılık bir duş arkasından uyku.
bunun dışında uyku çok bastırınca bir meyve vs yemekte fayda var şeker yükseliyor insan kendine geliyor.
benim derdim de regli ağrısı gibi sancı ama belime vuruyor.daha doğrusu bu bel ağrısı mı yoksa daha içten bir ağrı mı emin olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?