merhaba arkadaşlar nerden başlayacagım bilemiyorum 7 senedir bebek tedavileri 2 kez tüp bebek hep negatif sonuç. şimdi bebişimiz kendiliginden geldi adetlerim düzensiz oldugu için son adet tarihimi hatırlamıyorum:S ilk beta hcg 22000 cıktı o gün sadece kese gözükdü,2 gün sonraki degerim 30750 kesede bebişi gördük ama çok küçük 4.22 mm yazıyor.tahmini 7+3 günlük çarşamba doktora gidecegiz umarım büyümüştür kalp atışlarını duyabiliriz.tekrar beta hcg baktırmama gerek varmı sizce..
merhaba hayırlı olsun!
bana kalırsa her şey yolunda. ben bebeğimin kalp atışlarını duydum ama 8mm olmuştu artık.dolayısıyla duyulması da gerekiyordu. ancak doktor 6-7 hafta arası dedi bana 8mmlik hali için. belki senin bir geç döllenme olayı vs vardır.
umarım kalp atışını duyarsın.
dualarım seninle
çarşamba dr.gidecegim hayırlısı artık inşallah duyarız kalp atışlarını, bu arada çok güzel moral verdin teşekkür ederim...merhaba hayırlı olsun!
bana kalırsa her şey yolunda. ben bebeğimin kalp atışlarını duydum ama 8mm olmuştu artık.dolayısıyla duyulması da gerekiyordu. ancak doktor 6-7 hafta arası dedi bana 8mmlik hali için. belki senin bir geç döllenme olayı vs vardır.
umarım kalp atışını duyarsın.
dualarım seninle
arkadaşlar kafam çok karışık medilife beylikdüzü tıp merkezine burcu hanıma gittim bir sefer, tavsiye üzerine. aslında hoşuma da gitti devam etmek istiyodum ona ancak medilife beylikdüzünde yeni doğan yoğun bakım ve anne için yoğun bakım ünitesi yokmuş. herhangi bir aksilikte sevk ediyolarmış. bu riski almak istemiyorum hastane değiştirip durmakta istemiyorum napsam bilemedim. yeni hastane daha doğrusu doktor bulmakta zor
çarşamba dr.gidecegim hayırlısı artık inşallah duyarız kalp atışlarını, bu arada çok güzel moral verdin teşekkür ederim...
canım ne güzel yazmışsın moral oluyo böyle şeyler okudukça 7 sene hiç olumlu bişey yaşamayınca şimdi inanamıyor insan.duyacağına eminim.
duyuncaya kadar yaşadığımız 'acaba?' duygusu çok normal belki de olması gereken bir şey.ama oraya yatacaksın iki dakika içerisinde aklındaki tüm soru işaretleri çözüm bulacak gönülden inanıyorum:)
kizlar kabizlik sorunundan mahvoluyorumsiz de de var mi? iki kizimin gebeliginde de boyle birsey yasamadim bu cok degisik bir gebelik oldu benim icin. cok cabuk yoruluyorum sabahlari degil aksamlari bulantim oluyor ozellikle yorgunluguma anlam veremedim hemsireye yasimdan dert yakindim 32 yasindayim acaba hamilelik icin gec mi kaldim zaten karnim buyuyunce falan utanirim herhalde beni gorenler' suna bak koca zirilti birde hamile kalmis' derler gibime geliyor maa hemsire dedi ki 'simdi 30 lu yaslarda evlenip sizin yasinizda ilk bebeklerini yapiyorlar sizin 3. cocugunuz boyle dusunmeyin' dedi ama bilmiyorum beni teskin etmek icin mi soyledi ben ne olumsuzluk olsa hemen bu yasta hamile kalirsan boyle olur diyorum kendime kizlar 32 yas gec mi bana soyler misiniz?
kizlar kabizlik sorunundan mahvoluyorumsiz de de var mi? iki kizimin gebeliginde de boyle birsey yasamadim bu cok degisik bir gebelik oldu benim icin. cok cabuk yoruluyorum sabahlari degil aksamlari bulantim oluyor ozellikle yorgunluguma anlam veremedim hemsireye yasimdan dert yakindim 32 yasindayim acaba hamilelik icin gec mi kaldim zaten karnim buyuyunce falan utanirim herhalde beni gorenler' suna bak koca zirilti birde hamile kalmis' derler gibime geliyor maa hemsire dedi ki 'simdi 30 lu yaslarda evlenip sizin yasinizda ilk bebeklerini yapiyorlar sizin 3. cocugunuz boyle dusunmeyin' dedi ama bilmiyorum beni teskin etmek icin mi soyledi ben ne olumsuzluk olsa hemen bu yasta hamile kalirsan boyle olur diyorum kendime kizlar 32 yas gec mi bana soyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?