Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

bulantim olmadi hic diye cok seviniyordum az evvel olanlar oldu anlatmayayim ne yedimse cikti afedersiniz. ilk kizimda ben oyle cok yasadim ki bu durumu yani bu sefer olmayacak galiba diye sevinmistim neyse yeter ki saglikli olsun da katlaniriz bunlara ne yapalim rabbim beterinden saklasin amin

kızlar ben de gaz problemi yaşıyorum çalışıyorum heralde bütün gün üşütünce akşam patlamak üzere oluyorum.
sizin fikirlerinizle de onaylayarak saçımı boyatmıycam.
ben de 6 artı 3 ken kalp atışlarını gördüm bir buçuk ay sonra gel dedi. özel muayenedeki doktorum ama ben çok merak ediyorum ne yapıyor fıstık diye bayramdan önce giddicem özel muayeneye. onun istediği tarihte de devlete gidicem hem 2li test yapılır tam o haftaya geliyor.
izin problemi olduğu için devletteki testlerle 2li 3lü test ve aşıları aynı haftaya toplayıp 1 günde halletmeye çalışıcam. özele ise haftasonları aralarda gitmeyi düşünüyorum. zaten özel muayene ve devletteki doktorlarım karı koca. paslaşarak çalışıyorlar.

çok yazzdım kusura bakmayın...

ilaç içmeyi beceremiyorum sanırım yine ilaç içerken içim dışıma çıktı ve kustum napacağım ben ya korkuyorum nasıl baş edeceğim bu bulantıyla (

merhaba arkadaşlar nerden başlayacagım bilemiyorum 7 senedir bebek tedavileri 2 kez tüp bebek hep negatif sonuç. şimdi bebişimiz kendiliginden geldi adetlerim düzensiz oldugu için son adet tarihimi hatırlamıyorum:S ilk beta hcg 22000 cıktı o gün sadece kese gözükdü,2 gün sonraki degerim 30750 kesede bebişi gördük ama çok küçük 4.22 mm yazıyor.tahmini 7+3 günlük çarşamba doktora gidecegiz umarım büyümüştür kalp atışlarını duyabiliriz.tekrar beta hcg baktırmama gerek varmı sizce..

merhaba hayırlı olsun!
bana kalırsa her şey yolunda. ben bebeğimin kalp atışlarını duydum ama 8mm olmuştu artık.dolayısıyla duyulması da gerekiyordu. ancak doktor 6-7 hafta arası dedi bana 8mmlik hali için. belki senin bir geç döllenme olayı vs vardır.
umarım kalp atışını duyarsın.
dualarım seninle

ayy canım tebrik ederim duymuşsun bebişinin kalp atışlarını Rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah AMİN

çarşamba dr.gidecegim hayırlısı artık inşallah duyarız kalp atışlarını, bu arada çok güzel moral verdin teşekkür ederim...

Kızlar perşembe günü inşallah doktora gidip muayene olacagım gerci daha 15gün geçmiş olacak ama bayramdan önce bir muayene şart diye düşündüm.İnşallah her şey yolundadır.Bu arada bel ağrım var onu da soracagım.Sağ kalçamdan başlayıp sağ ayağıma kadar vuran bir bel ağrısı yaşıyorum inşallah fıtık değildir.Bu arada her gün yaşadığım halsizliklere biraz ara verdim çok şükür.Yeni gelişmeleri buraya yazarım şimdilik çok öptüm.

arkadaşlar kafam çok karışık medilife beylikdüzü tıp merkezine burcu hanıma gittim bir sefer, tavsiye üzerine. aslında hoşuma da gitti devam etmek istiyodum ona ancak medilife beylikdüzünde yeni doğan yoğun bakım ve anne için yoğun bakım ünitesi yokmuş. herhangi bir aksilikte sevk ediyolarmış. bu riski almak istemiyorum hastane değiştirip durmakta istemiyorum napsam bilemedim. yeni hastane daha doğrusu doktor bulmakta zor

merhaba bende beylikdüzündeyim.medicanada mehtap derelioğlu var.işini çok iyi bilen çok tatlı bir doktor.tavsiye ederim kendisini.hastaneden de çok memnunum

çarşamba dr.gidecegim hayırlısı artık inşallah duyarız kalp atışlarını, bu arada çok güzel moral verdin teşekkür ederim...

duyacağına eminim.
duyuncaya kadar yaşadığımız 'acaba?' duygusu çok normal belki de olması gereken bir şey.ama oraya yatacaksın iki dakika içerisinde aklındaki tüm soru işaretleri çözüm bulacak gönülden inanıyorum:)

canım ne güzel yazmışsın moral oluyo böyle şeyler okudukça 7 sene hiç olumlu bişey yaşamayınca şimdi inanamıyor insan.

kizlar kabizlik sorunundan mahvoluyorum siz de de var mi? iki kizimin gebeliginde de boyle birsey yasamadim bu cok degisik bir gebelik oldu benim icin. cok cabuk yoruluyorum sabahlari degil aksamlari bulantim oluyor ozellikle yorgunluguma anlam veremedim hemsireye yasimdan dert yakindim 32 yasindayim acaba hamilelik icin gec mi kaldim zaten karnim buyuyunce falan utanirim herhalde beni gorenler' suna bak koca zirilti birde hamile kalmis' derler gibime geliyor maa hemsire dedi ki 'simdi 30 lu yaslarda evlenip sizin yasinizda ilk bebeklerini yapiyorlar sizin 3. cocugunuz boyle dusunmeyin' dedi ama bilmiyorum beni teskin etmek icin mi soyledi ben ne olumsuzluk olsa hemen bu yasta hamile kalirsan boyle olur diyorum kendime kizlar 32 yas gec mi bana soyler misiniz?

Benim anneannem 40 ından sonra doğurdu geliniyle birlikte ben 21 yaşındayım bende de sendeki sıkıntıların aynısı var belki daha çoğu uykudan gözümü açamıyorum ama uyumak istesem de uyuyamıyorum, yorgunluktan mutfaktan su almaya üşeniyorum, mide bulantımın yeri ve zamanı yok bel ve bacak ağrım çok oluyor kasık ağrıları e zaten var :26: amannnn arkadaşım hamileyiz biz ya kolay değil her hamilelikte bir değil biri daha rahat olur biri daha zor yeter ki bebişler sağlıklı olsun

benimde kabızlık sorunum var.korkuyorum basur olucam diye doktor bana bi şurup verdi o iyi geldi bana. şurup evde kaldığı için ismini veremicem. sende doktoruna sor belkki aynı şurubu verir. kabızlıkk çokkk zorr

cnm yaşın gayet normal 3.çocuk hemde yaş 30 ya biz ne yapalım 4yıllık evliyiz yaş 28 çocuğumuz olmuyor tedavi görüyoruz haline şükret sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini

eskiden çookk yürürdüm şimdi yürüdükçe kasıklarım ağrıyor sizde de bu sorun varmı?mide bulantım akşam üzeri oluyor öle sabah değil ama kusmadım hiç.9+2 yim bugün günler geçtikçe çok seviniyorum=)

Bende bel ağrısı ve uyku problemi dışında hamd olsun bir sorun yok.Yarın muayeneye gitmeyi düşünüyorum.bebişimi cok özledim bir ziyaret edeyim ne alemde :):):)
fırsatımızı olsa da eve ultrason makinası alsak hergün görme şansımız olurdu bebişimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…