Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

kızlar benim arada karın ağrım oluyor normal mi sizce?
ayrıca haftasonu gidicem doktora çok merak ediyorum...bugün 9. haftaya başladık hayırlısı...

akşamları erken yatıyorum ama sonra çok uyuşuk oluyorum 8 de uyunurmu ya ben uyuyorum
bendede bel agrısı kasık agrısı vardı ama şuan yok şükür sadece bulantı birde çok çabuk yoruluyorum halsizlik var.7 seneden sonra kaltlanıcam valla ne yapalım bunlarda tatlı heyecanlar.

canım ben ilk doktora gittigim gün keseyi görük sendeki gibi bebek gözükmedi 2 gün sonraki beta hcg 30750 cıkınca dr bebkde gözükür kalp atışıda dedi ama ne bebek gözükdü nede kalp atışı 1 hafta sonraya yani bugüne randevu verdi bugün detaylı ultrasyona gönderdi orda hem kendisini hemde kalp atışlarını gördük.canım sabırsızlanıyorsun seni çok iyi anlıyorum ama 8. haftaya kadar hiç sıkıntı etme kese varsa korkma birazcık naz ediyor bebişler gözükür kalbide atar hiç merak etme.

inşallah bende haftaya senın gibi sevincımı yaşarım ben bundan 6 ay evvelde boş gebelik geçırdım birazda bundan dolayı korkuyorum şuanda canım

ayrıca haftasonu gidicem doktora çok merak ediyorum...bugün 9. haftaya başladık hayırlısı...

bende de oluyor canım, iki gündür de belimde çok ağrı var sen bi git bakalım daha benim gitmeme 2 haftadan çok var çok merak ediyorum ultrasonda ne zaman hareket ederken görücm diye, sen görürsen haber ver şekerim

inşallah bende haftaya senın gibi sevincımı yaşarım ben bundan 6 ay evvelde boş gebelik geçırdım birazda bundan dolayı korkuyorum şuanda canım

canım hiç korkma boş gebelik geçiren birinin 2. gebeliginin normal olması çok yüksek bi oranmış sen içini ferah tut.

kalp atışı mucizesinden sonra içim çok rahat olur diye düşünüyordum ama ara ara kaygılarım var yine.evde cihazım olsa her gün dinlesem diye düşünüyorum,her sabah kalp atışıyla başlasam :=)
benim doktorum mide bulantısı için ilaç verdi.etkisi yeterli olmazsa serum takılacak.bel kasık ağrılarımı da buna bağladı.kusarken kendini kasıyorsun ondan kaynaklanıyor dedi.
verdiği ilaç mide bulantımı biraz azalttı ama tam kestiğini söyleyemeyeceğim.bir de dr günde 3 al dese de benim gönlüm razı olmuyor kendimle çelişip duruyorum.
hamile kalmadan hep söz veriyordum rahat bir hamile sonra da rahat bir anne olacağım diye. kendime olan güvenim sarsıldı rahatlık falan uçtu gitti

karın ağrısı çok normal.bende kasık karın bel hepsi var.doktoruma sorunca o kadar rahat şekilde normaldir diyor ki ben de rahat ediyorum.zaten ters giden bir şey olsa öyle duramayız ağrıdan

Canım bende rahatlarım diyordum kalp atışından sonra ama yok olmuyor şimdi de bazen midem bulanmasa diyorum acaba bişey mi oldu, karnım çok ağrısa gene mi bişey oldu vs vs :18: hep bi kaygı olacak sanırım galiba içimizde sağ salim doğsalar da doya doya öperek alsak bu günlerin acısını bu arada bana da doktor mide bulantısı için ilaç yazdı ama ben almadım ilk 12 saatte bir alacaksın dedi sonra günde bir olmazsa iğne olursun dedi ama ben ilacı almadım canım çok pimpirikleniyorum sanırım

Ben bugün doktora gittim her şey normal 2 hafta sonra ikili teste gel dedi.Nasıl oluyor bu test kan mı alıyorlar?ben ilk hamileliğim daha önce yaptıranlar var mı?bir de ek ücret alıyorlar mı?ben özel hastaneye gidiyorum bu teste mi özele giriyor?beni bilgilendirirseniz cok sevinirim...

Bende 2 hafta sonra 2'li test için gidicem canım az önce biraz araştırdım da ultrasonda bebeğin ense kalınlığına bakılıyomuş bide baş popo mesafesine, bide anneden kan alıyolarmış, benim burda özel tıp merkezine yaptıran arkadaşlarım var ilk gittiği hastane 90 tl istemiş sonra başka tıp merkezine gitmiş sadece 20 tl muayene ücreti almışlar başka ek ücret almamışlar ama özel hastanelerde ek ücret alınıyor diye duymuştum görümcem 110 tl ye yaptırmış bakalım ben ne kadara yaptırıcam :26:

arkadaşlar merhaba... ben adetim 2 gün geçtikten sonra test yaptırdım beta hcg 392 çıktı.. bugün 4 gğn geçmiş durumda ve doktora gidicem.. yalnız hala daha içimde bir korku var bu beta değerim düşmüşse ve kimyasal gebelik yaşamış olabilirmiyim diye... konu hakkında fikri olanlar yardımcı olursa inan ki çok sevinirim.. çünkü saat 6 da randevum doktorla ama bi türlü 6 yu edemedim :)

evet sınıf öğretmeniyim.

sen de özür mağdurusun değil mi benim gibi.diğer forumdan ismini hatırlıyorum ücretsiz izne ayrılmıştın sen yanlış hatırlamıyorsam.bende hamileyim sınıf öğretmeniyim özür tayini olmadı ücretsiz izne ayrılacağım inş

aynen öyle Allah yüzüme baktı da hamile kaldım bu sene hamilelikle geciricem sanırım günlerimi seneye ne olur Allah kerim.Suan ücretsiz izindeyim,bizim tayin işi ancak cocuk 10 yasına gelince olur

canım hiç endişe etme değerin gayet iyi.bende de 4 gün geçtikten sonra 329 çıktı.iki gün sonra 890 çıktı.bhcg değerinin 2 günde en az ikiye katlaması gerekli.sende de öyle olacak inş.sonra tekrar baktırmadım 5 gün sonra da keseyi gördük.şimdi haftaya kalp atışlarını duymaya gideceğiz.içini ferah tut gayet güzel olacak.

aynen öyle Allah yüzüme baktı da hamile kaldım bu sene hamilelikle geciricem sanırım günlerimi seneye ne olur Allah kerim.Suan ücretsiz izindeyim,bizim tayin işi ancak cocuk 10 yasına gelince olur

evet ben de hamileyim çok şükür.3 ay ücretsiz izne ayrılacağım sonra da izinlerimle bu yılı kapatacağım inş

110 tl de çok değil mi ya ayrıca 35 tl de muayene parası veriyorum her gittiğimde.bakalım hayırlısı aman iyi çıksın da sonuç...

bana da 1 ay sonra gel dedi ama ben meraktan bayramı geçiremicem çalıştığım için de hafta içi gitmem zor ... inşl hayırlı şeyler yazatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…