nilova sen öğretmen misin?
uyku olayı bende de var ve gerçekten zor çalışırken.
akşamları erken uyumak yardımcı oluyor. ılık bir duş arkasından uyku.
bunun dışında uyku çok bastırınca bir meyve vs yemekte fayda var şeker yükseliyor insan kendine geliyor.
benim derdim de regli ağrısı gibi sancı ama belime vuruyor.daha doğrusu bu bel ağrısı mı yoksa daha içten bir ağrı mı emin olamıyorum.
meraba canım ya sana bi soru sormak istiyorum bende 5buçuk haftalık hamileyim dr gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik haftaya gel hem görürüz hemde kalp atışlarını duyarız dedi sende böle bişey yaşadınmı
canım ben ilk doktora gittigim gün keseyi görük sendeki gibi bebek gözükmedi 2 gün sonraki beta hcg 30750 cıkınca dr bebkde gözükür kalp atışıda dedi ama ne bebek gözükdü nede kalp atışı 1 hafta sonraya yani bugüne randevu verdi bugün detaylı ultrasyona gönderdi orda hem kendisini hemde kalp atışlarını gördük.canım sabırsızlanıyorsun seni çok iyi anlıyorum ama 8. haftaya kadar hiç sıkıntı etme kese varsa korkma birazcık naz ediyor bebişler gözükür kalbide atar hiç merak etme.
kızlar benim arada karın ağrım oluyor normal mi sizce?
ayrıca haftasonu gidicem doktora çok merak ediyorum...bugün 9. haftaya başladık hayırlısı...
inşallah bende haftaya senın gibi sevincımı yaşarım ben bundan 6 ay evvelde boş gebelik geçırdım birazda bundan dolayı korkuyorum şuanda canım
inş canım allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin isteyen herkese biraz ferahladım saolcanım hiç korkma boş gebelik geçiren birinin 2. gebeliginin normal olması çok yüksek bi oranmış sen içini ferah tut.
O ağrılardan bende de var cnaım ya bazen korkuyorum çok içten bi ağrı gibi geliyor, bu aralar bel ve bacak ağrım çok fazla var bidaki doktora gidişimde soracağım bakalım neyin nesiymiş belki ilaç falan verirsenin nasıl gidiyo canım kalp atışını duydun artık için biraz rahat mı
kızlar benim arada karın ağrım oluyor normal mi sizce?
ayrıca haftasonu gidicem doktora çok merak ediyorum...bugün 9. haftaya başladık hayırlısı...
kalp atışı mucizesinden sonra içim çok rahat olur diye düşünüyordum ama ara ara kaygılarım var yine.evde cihazım olsa her gün dinlesem diye düşünüyorum,her sabah kalp atışıyla başlasam :=)
benim doktorum mide bulantısı için ilaç verdi.etkisi yeterli olmazsa serum takılacak.bel kasık ağrılarımı da buna bağladı.kusarken kendini kasıyorsun ondan kaynaklanıyor dedi.
verdiği ilaç mide bulantımı biraz azalttı ama tam kestiğini söyleyemeyeceğim.bir de dr günde 3 al dese de benim gönlüm razı olmuyor kendimle çelişip duruyorum.
hamile kalmadan hep söz veriyordum rahat bir hamile sonra da rahat bir anne olacağım diye. kendime olan güvenim sarsıldı rahatlık falan uçtu gitti
Ben bugün doktora gittim her şey normal 2 hafta sonra ikili teste gel dedi.Nasıl oluyor bu test kan mı alıyorlar?ben ilk hamileliğim daha önce yaptıranlar var mı?bir de ek ücret alıyorlar mı?ben özel hastaneye gidiyorum bu teste mi özele giriyor?beni bilgilendirirseniz cok sevinirim...
evet sınıf öğretmeniyim.
sen de özür mağdurusun değil mi benim gibi.diğer forumdan ismini hatırlıyorum ücretsiz izne ayrılmıştın sen yanlış hatırlamıyorsam.bende hamileyim sınıf öğretmeniyim özür tayini olmadı ücretsiz izne ayrılacağım inş
arkadaşlar merhaba... ben adetim 2 gün geçtikten sonra test yaptırdım beta hcg 392 çıktı.. bugün 4 gğn geçmiş durumda ve doktora gidicem.. yalnız hala daha içimde bir korku var bu beta değerim düşmüşse ve kimyasal gebelik yaşamış olabilirmiyim diye... konu hakkında fikri olanlar yardımcı olursa inan ki çok sevinirim.. çünkü saat 6 da randevum doktorla ama bi türlü 6 yu edemedim :)
aynen öyle Allah yüzüme baktı da hamile kaldım bu sene hamilelikle geciricem sanırım günlerimi seneye ne olur Allah kerim.Suan ücretsiz izindeyim,bizim tayin işi ancak cocuk 10 yasına gelince olur
bende de oluyor canım, iki gündür de belimde çok ağrı var sen bi git bakalım daha benim gitmeme 2 haftadan çok var çok merak ediyorum ultrasonda ne zaman hareket ederken görücm diye, sen görürsen haber ver şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?