Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Yok canım daha oluşmamış bende çatlak falan ama eli kulağındadır bende bebe yağı ve avondn aldığım bi çatlak kremini kullanıyorum ama benim ilk hamileliğimde karnımın altı bikini bölgemin üstünde çatlak olmuştu onlar daha duruyor bence o kadar kreme fazka para verme kakao yağı süper biişey ama gene de sen bilirsin canım

Arkadaşlar birşey soracağım. Ben bulantıyla baş edemiyorum. İstediğim gibi beslenemiyorum buyüzden. Mesela ceviz falan yemek istiyorum ama yediğim anda çıkıyor. Sabahları zaten kabus. Hamileliğin tadını çıkarmak isterken ben hasta gibi yatıyorum. Bir öneriniz var mı?

zencefil çayı önermişlerdi bana..

bende de olmadı daha ama badem yağı ve kakao yağı kullanıyorlarmış genelde.bende badem yağı alıcam.
ama badem kılları güçlendirir

çok para verdm bile :) kakaoyuda deniyim bari

bulantı için zencefil çayı önermişlerdi bana..

Kızlarr selam, bugün hamilelik takviminde yazan şey dikkatimi çekti;
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-06-2013
Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 228 gün kaldı.
Daha sonra bebeğinizin kulaklarını oluşturacak kabarıklıklar gelişmeye başladı. Bebeğinizin bağırsakları göbek kordunu içinde oluşmaya başladı. Bebeğinizin kemikleri şekillenmeye başladı. Bebek sahibi olacağınız için ne kadar mutlu olursanız olun, hamileliğinizin ilk döneminde biyokimyasal dalgalanmalar sonucunda sinirlilik ve hafif deprasyon belirtileri göstermeniz doğaldır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

İnşallah sağlıkla devam eder hamişliğimiz ve bebişlerimizi kucağımıza alırız ama şu hafif sinirlilik ve depresyon bende hiiiiicccc hafif değil malesef. Hasta gibi tüm gün yatmamında etkisi var sanırım. Siz de yaşıyor musunuz? Başa çıkmak için yollar önerebilir misiniz? Sanırım bir süredir çalışmadığım içinde ( yaklaşık 8 ay) biraz depresyonda olabilirimm

Bende de aynı durum mevcuttu bide eşim göreve gitti 1 haftadır evden dışarı adımımı atmadım sürekli yatmaktan iyice belim bacaklarım ağrıdı sonradan insan düşünüp şöyle bi silkeleniyo ben önce evi dip köşe temizlemekle başladım işe

Kızlaaar, herkese çok güzel, sevdikleriyle, mutlu bayramlar diliyorum. Umarım herkes iyidir. Bulantılar hala devam ediyor bende. Doktorumla yine konustum. Bir test yaptırmıştı bayramdan önce. Sanırım ismi kreatin gibi biseydi. Hani beslenip beslenemedigine bakılıyor kandaki seviyesine göre. O test iyi çıktı, çok şükür. Demek herşeyi çıkartmıyorsun, birazda olsa beslenebiliyorsun dedi. Kendini yiycem diye zorlama dedi. Zaten zorlayamam, kızlar sizde zorlamayın olur mu? 3. Aydan sonra aslında yediklerimizden besleniyor bebişlerimiz.

merhaba bayanlar
bende eylül hamilelerindenim...
6 hafta 4 günlük hamişim
hayırlısıyla ikinci yavrum gelecek
bende heyecanlarımı sizlerle paylaşmayı çok isterim...:

Aynı dönemlerde hamile kaldığımız için burayada selam vermek ıstedim. Allah hepimizin hamileliklerini sağlıkla huzurla geçirmeyi nasip etsın inşallah. Benimde bulantılarım bugün şiddetlendi. Sabah birkaç kez çıkardım şimdide midemin içinde kazan kaynıyor gibi. Herşeyden tiksindim canım yemek istemiyor zorla yiyorum. Midem ekşiyor. Gerçi bu durum hamileliktenmi yoksa Progesterone fitillerdenmi emin olamıyorum. Fitillerin böyle bir yan etkisi varmış çünkü. Yarın anlıcaz inşallah. yarın kontrolum var heyecan ve aynı zamanda korkuyla bekliyorum acaba kalp atışı olacakmı diye. İnşallah herşey yolundadr. İnşallah bu defa bebeğimi kaybetmem. Hep beraber kucaklarımıza aldığımız haberlerinide paylaşırız inşallah.

merhaba!
hamileliğinin kaçıncı haftası?
malesef ben de bahsettiğin durumdayım hiç iyi değilim.
sabah bulantıları için çareyi çubuk krakerde buldum.onu da gözünü açmadan yemek gerekiyor biraz kesiyor en azından.
3.aydan sonra her şey daha iyi olacak diyorlar umarım doğrudur.
bence sen yine yatmanın keyfini çıkar.ben günde 4-5 kezkusuyorum bir de üstüne çalışıyorum.yatmak için neler vermezdim

merhaba bende 1. hamileliğimde 12 şişe kullandım. kullanınca biraz rahatlatıyor. fakat daha sonra bir arkadaşım sütün iyi geldiğini söyledi. sadece bir iki yudum süt mineyi rahatlatıyor.
denemekte fayda var

merhaba beninde 1.hamileliğimde mide bulantım çok fazlaydı. fakat 3.aydan sonra geçti.
sizlere tavsiyem gece uyumadan en az 3 saat önce yeme içmeyi kesin ve başınızı biraz yüksekte yatın.
suyu yavaş yavaş yudum yudum için. az az sık sık beslenin. yağlı ve baharatlı yemeyin
inşallah 3. aydan sonra sizinde geçer

Canım hayırlı olsun

Merhaba. Benim bugün itibariyle 12 hafta bitti. Ben de tam gün çalışıyorum, eve pestil gibi gidip yatıyorum demek istemiştim. Ama rapor alıp 1 hafta dinlenmek istiyorum gelecek hafta. Kusmaktan artık boğazım tahriş oldu. Yalnız birşey öğrendim bulantı bilekliği diye birşey varmış, internetten sipariş etmeyi düşünüyorum belki faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…