kızlar bişi sorcam 11 haftalık hamileym ve çatlaklar olusmaya basladı..49 kilo ile hamile kaldım yaklaşık 50.5 kiloyum suan gecen hafta lierac adında çatlak kremi almıstım kullanıodum ayrıca banyolardan sonra bebe yağı kullanıyorum..sizde de çatlamalar başladı mı? yoksa benm bünye çok mu aceleci :)
zencefil çayı önermişlerdi bana..Arkadaşlar birşey soracağım. Ben bulantıyla baş edemiyorum. İstediğim gibi beslenemiyorum buyüzden. Mesela ceviz falan yemek istiyorum ama yediğim anda çıkıyor. Sabahları zaten kabus. Hamileliğin tadını çıkarmak isterken ben hasta gibi yatıyorum. Bir öneriniz var mı?
ama badem kılları güçlendirirbende de olmadı daha ama badem yağı ve kakao yağı kullanıyorlarmış genelde.bende badem yağı alıcam.
çok para verdm bile :) kakaoyuda deniyim bariYok canım daha oluşmamış bende çatlak falan ama eli kulağındadırbende bebe yağı ve avondn aldığım bi çatlak kremini kullanıyorum ama benim ilk hamileliğimde karnımın altı bikini bölgemin üstünde çatlak olmuştu onlar daha duruyor bence o kadar kreme fazka para verme kakao yağı süper biişey ama gene de sen bilirsin canım
bulantı için zencefil çayı önermişlerdi bana..
Kızlarr selam, bugün hamilelik takviminde yazan şey dikkatimi çekti;
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-06-2013
Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 228 gün kaldı.
Daha sonra bebeğinizin kulaklarını oluşturacak kabarıklıklar gelişmeye başladı. Bebeğinizin bağırsakları göbek kordunu içinde oluşmaya başladı. Bebeğinizin kemikleri şekillenmeye başladı. Bebek sahibi olacağınız için ne kadar mutlu olursanız olun, hamileliğinizin ilk döneminde biyokimyasal dalgalanmalar sonucunda sinirlilik ve hafif deprasyon belirtileri göstermeniz doğaldır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.
İnşallah sağlıkla devam eder hamişliğimiz ve bebişlerimizi kucağımıza alırız ama şu hafif sinirlilik ve depresyon bende hiiiiicccc hafif değil malesef. Hasta gibi tüm gün yatmamında etkisi var sanırım. Siz de yaşıyor musunuz? Başa çıkmak için yollar önerebilir misiniz? Sanırım bir süredir çalışmadığım içinde ( yaklaşık 8 ay) biraz depresyonda olabilirimm
Arkadaşlar birşey soracağım. Ben bulantıyla baş edemiyorum. İstediğim gibi beslenemiyorum buyüzden. Mesela ceviz falan yemek istiyorum ama yediğim anda çıkıyor. Sabahları zaten kabus. Hamileliğin tadını çıkarmak isterken ben hasta gibi yatıyorum. Bir öneriniz var mı?
kızlar aranızda gaviscon kullanan varmı?benim midem çok kötü ne yediysem ağzıma geliyor özellikle akşamları duramıyorum yanmadan maden suyu leblebi denedim ama faydası olmadı.gaviscon kullanıyordum gebelikten önce şimdi kendimi zor tutuyorum.aranızda kullanan var mı?mide yanmasına ne iyi gelir?
merhaba!
hamileliğinin kaçıncı haftası?
malesef ben de bahsettiğin durumdayım hiç iyi değilim.
sabah bulantıları için çareyi çubuk krakerde buldum.onu da gözünü açmadan yemek gerekiyor biraz kesiyor en azından.
3.aydan sonra her şey daha iyi olacak diyorlar umarım doğrudur.
bence sen yine yatmanın keyfini çıkar.ben günde 4-5 kezkusuyorum bir de üstüne çalışıyorum.yatmak için neler vermezdim
kızlar bugün doktora gittim ve ikiz olduklarını gördüm hala şoktayım. tek yumurta ikizleri. kalp atışlarını da duydum çok heyecanlandım hatta ağladım hamile olduğumu öğrendiğimde ağlamayan ben 2 tane görünce çok geçirdim. doktor da çok mutlu oldu. hemen vitamin ve demir hapı verdi. senin hamileliğinin çok zor geçmesi lazım dedi. bende de mide bulantısı felen yok dedim hatta bazen şüpheleniyorum dedim hamile değil miyim acaba diye. neyse eğlenceli geçti.
çok şükür iyiler ikisi de. bayramda çifte mutluluk yaşayacağız...
merhaba!
hamileliğinin kaçıncı haftası?
malesef ben de bahsettiğin durumdayım hiç iyi değilim.
sabah bulantıları için çareyi çubuk krakerde buldum.onu da gözünü açmadan yemek gerekiyor biraz kesiyor en azından.
3.aydan sonra her şey daha iyi olacak diyorlar umarım doğrudur.
bence sen yine yatmanın keyfini çıkar.ben günde 4-5 kezkusuyorum bir de üstüne çalışıyorum.yatmak için neler vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?