Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

bebegımın cınsıyetını ögrenıcem ıns bu ay cok heycanlıyımmm sız ögrendızı mı ?

yok canım henüz öğrenmem için çok erken bu ayın sonunda belki öğrenirim farketmez öğrenmesemde olur tek düşündüğüm ikili test yaptırdınız mı ?

2li test için gitmiştim ama doktor bi süpriz yapıp kesin olmamakla birlikte kız dedi :) hareketlerini de gördüm bebişimin önce ayak salladı sonra el yüzünü de gördüm canım yaaaaa:)

2li test için gitmiştim ama doktor bi süpriz yapıp kesin olmamakla birlikte kız dedi :) hareketlerini de gördüm bebişimin önce ayak salladı sonra el yüzünü de gördüm canım yaaaaa:)

Hadi hayırlı olsun şeker, darısı başımıza. :) bu arada ikili test haftasında alttan bakılıyor ultrasonla değil mi?

evvelki gece agridan duramadim ve gene doktordaydim kalp atisi duyamiyorum dedi ve solugu alttan usg de aldik bakildi ve saglikli denildi 2. defa yasadim bunu ilkini anlatmistim. her defasinda kahroluyorum yuregim agzima geliyor ben bu bebegi cok istiyorum rabbim bana ve tum gebelere saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip etsin doktora gitmekten korkar oldum hersey normal dedi doktor oyle saskinim ki

Canım inşallah saglıkla kucağına alırsın bebişini. Doktor değiştirsen acaba? Bazı doktorlar böyle yapabiliyor,bence doktorun deneyimi ve moral vermesi, senle konuşma tarzı çok önemli. Hele bir can taşırken normalde katlandığın şeyler katlanılmaz oluyor. Umarım hepimiz sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçiririz.

2 li testte alttan bakılmıyor sanrım kan alınıyor birde ense ölçümü yapılıyor.korkutma beni...bende haftaya gidicm 2 li teste.acaba cinsiyetimiz belli olur mu...içimden hep erkek geliyor...sonra hep Allah a sağlıklı ve sıhhatli olsun farketmez diyerek dua ediyorum...

Ben de 2'li test yapturdum ve de ayrıntılı ultrason. Alttan bakılmıyor, karından bakılıyor. Ense kalınlığı ölçülüyor, ve de ayrıntılı bakıldığı için içiniz çok rahat oluyor. benim aynı gün kanamam olmuştu, sonrasında bakıldığı için çok rahatladım. Hatta cinsiyetini bile söyledi. Çok şükür sonuçlarım da iyi çıktı. İnşallah herkesin öyle olur.

yaaa kaçınçı haftanda söledi cinsiyetini ben çok heycanlıyım haftaya gidicem doktora 2 li test için acaba belli olr mu cinsiyeti?

yaaa kaçınçı haftanda söledi cinsiyetini ben çok heycanlıyım haftaya gidicem doktora 2 li test için acaba belli olr mu cinsiyeti?

Ben şuan 12+1 deyim. 2 gün önce yaptırdım, büyük olasılıkla diye söyledi cinsiyetini. Aslında çok erken. Ben bu yüzden fazla kaptırmamaya çalışıyorum kendimi. Ama çok iyi göremeseydi söylemezdi diye de düşünüyorum. Hayırlısı bakalım..

kesin değil ama benzio dedi ben sormamıstım bile..ayrıca kan testi ve ense ölçünü yapılıo ultrasonra incelio heryerini alttan değil normal karından korkulacak bişi yok bayanlar :)

korkma canım ama streste yapma rahim büyüyordur ağrıların ondan olabilir..bende bazen adet agrısı gibi hissediyorum korkuyorum ama geçiyor..

kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktum(cumartesi akşamı)doktorumu arasam mı aramasam mı diye düşündüm.ayaklarıma sıcak su koyup dinlendim ve geçti...aranızda kanaması olan var mı?böyle durumlarda neler yapılmalı?acaba nedeni nedir ki?yorgunluktan mı fazla ayakta kalmaktan mı?anlamadım ama çok korktum.

Canım, kendini çok yorduysan olabilir. Bence mutlaka doktorunla görüş, belki bir ilaç ya da başka birşey söyler. Bu gibi durumlarda doktorları bilgilendirmek önemli diye düşünüyorum, çünkü sonrasında ona göre kontrol ve tedavi uyguluyorlar. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

benim de 2 defa kanamam oldu. Aynen ben de çok korktum. ikisinde de hemen doktorumu aradım, hiç kalkmadan yat dedi. Devam etmediği sürece sorun olacağını sanmıyorum dedi. 3 gün rapor alıp yattım. Çok şükür ikisinde de bir sorun olmadı. Ama ben farkediyorum yorulduğumda oluyor. Ayakta kalmamak lazım. Zaten yorulunca karın ağrısı da oluyor. Böyle zamanlarda hemen yatıyorum, dinlenince geçiyor. Daha önce düşük yaptığı için ben de korkuyorum tabiki. Kendimize iyi bakmak zamanı..

benim de 2 defa kanamam oldu. Aynen ben de çok korktum. ikisinde de hemen doktorumu aradım, hiç kalkmadan yat dedi. Devam etmediği sürece sorun olacağını sanmıyorum dedi. 3 gün rapor alıp yattım. Çok şükür ikisinde de bir sorun olmadı. Ama ben farkediyorum yorulduğumda oluyor. Ayakta kalmamak lazım. Zaten yorulunca karın ağrısı da oluyor. Böyle zamanlarda hemen yatıyorum, dinlenince geçiyor. Daha önce düşük yaptığı için ben de korkuyorum tabiki. Kendimize iyi bakmak zamanı..

benim de 2 defa kanamam oldu. Aynen ben de çok korktum. ikisinde de hemen doktorumu aradım, hiç kalkmadan yat dedi. Devam etmediği sürece sorun olacağını sanmıyorum dedi. 3 gün rapor alıp yattım. Çok şükür ikisinde de bir sorun olmadı. Ama ben farkediyorum yorulduğumda oluyor. Ayakta kalmamak lazım. Zaten yorulunca karın ağrısı da oluyor. Böyle zamanlarda hemen yatıyorum, dinlenince geçiyor. Daha önce düşük yaptığım için ben de korkuyorum tabiki. Kendimize iyi bakmak zamanı..

artik dayanamayip solugu psikiyatrimda aldim gebelik dolayisiyla tedavim yarim kalmisti ama kendimi cok berbat hissediyordum doktorum depresyon geciriyorsunuz ama 3 aydan evvel ben size ilac veremem dedi passiflora diye bir surup verdi tamamen bitkiselmis ben bu mide ile su bile icemiyorken surup hayatta icemem o kadar kotuyum ki yemek ismi bile duysam cikartiyorum midem surekli oynuyor sanki hep bulantiliyim her an kusacak gibiyim depresyonumda cabasi rabbim gunah yazmasin ama cok pismanim hamile kaldigima

artik dayanamayip solugu psikiyatrimda aldim gebelik dolayisiyla tedavim yarim kalmisti ama kendimi cok berbat hissediyordum doktorum depresyon geciriyorsunuz ama 3 aydan evvel ben size ilac veremem dedi passiflora diye bir surup verdi tamamen bitkiselmis ben bu mide ile su bile icemiyorken surup hayatta icemem o kadar kotuyum ki yemek ismi bile duysam cikartiyorum midem surekli oynuyor sanki hep bulantiliyim her an kusacak gibiyim depresyonumda cabasi rabbim gunah yazmasin ama cok pismanim hamile kaldigima

bu dönemlerde geçicek...öyle düşünme sakın...ne yiyebiliyorsan onu ye kendini zorlama,dinlen...hiç geçmicek gibi yaşıyorsun ama geçiyor bol bol dua et...kötü şeyler de düşünme...

bu hafta 2 li test için gidicem o zaman söyleyeceğim yaşadıklarımı.şimdi şükür hiç bir şeyim yok.sürekli dinleniyorum ayakta fazla kalmamaya dikkat ediyorum.cinsiyetimizide merak ediyorum bakalım sölücek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…