bebegımın cınsıyetını ögrenıcem ıns bu ay cok heycanlıyımmm sız ögrendızı mı ?
2li test için gitmiştim ama doktor bi süpriz yapıp kesin olmamakla birlikte kız dedi :) hareketlerini de gördüm bebişimin önce ayak salladı sonra el yüzünü de gördüm canım yaaaaa:)
evvelki gece agridan duramadim ve gene doktordaydim kalp atisi duyamiyorum dedi ve solugu alttan usg de aldik bakildi ve saglikli denildi 2. defa yasadim bunu ilkini anlatmistim. her defasinda kahroluyorum yuregim agzima geliyor ben bu bebegi cok istiyorum rabbim bana ve tum gebelere saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip etsin doktora gitmekten korkar oldum hersey normal dedi doktor oyle saskinim ki
yaaa kaçınçı haftanda söledi cinsiyetini ben çok heycanlıyım haftaya gidicem doktora 2 li test için acaba belli olr mu cinsiyeti?
2li test için gitmiştim ama doktor bi süpriz yapıp kesin olmamakla birlikte kız dedi :) hareketlerini de gördüm bebişimin önce ayak salladı sonra el yüzünü de gördüm canım yaaaaa:)
yaaa kaçınçı haftanda söledi cinsiyetini ben çok heycanlıyım haftaya gidicem doktora 2 li test için acaba belli olr mu cinsiyeti?
evvelki gece agridan duramadim ve gene doktordaydim kalp atisi duyamiyorum dedi ve solugu alttan usg de aldik bakildi ve saglikli denildi 2. defa yasadim bunu ilkini anlatmistim. her defasinda kahroluyorum yuregim agzima geliyor ben bu bebegi cok istiyorum rabbim bana ve tum gebelere saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip etsin doktora gitmekten korkar oldum hersey normal dedi doktor oyle saskinim ki
kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktum(cumartesi akşamı)doktorumu arasam mı aramasam mı diye düşündüm.ayaklarıma sıcak su koyup dinlendim ve geçti...aranızda kanaması olan var mı?böyle durumlarda neler yapılmalı?acaba nedeni nedir ki?yorgunluktan mı fazla ayakta kalmaktan mı?anlamadım ama çok korktum.
kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktum(cumartesi akşamı)doktorumu arasam mı aramasam mı diye düşündüm.ayaklarıma sıcak su koyup dinlendim ve geçti...aranızda kanaması olan var mı?böyle durumlarda neler yapılmalı?acaba nedeni nedir ki?yorgunluktan mı fazla ayakta kalmaktan mı?anlamadım ama çok korktum.
artik dayanamayip solugu psikiyatrimda aldim gebelik dolayisiyla tedavim yarim kalmisti ama kendimi cok berbat hissediyordum doktorum depresyon geciriyorsunuz ama 3 aydan evvel ben size ilac veremem dedi passiflora diye bir surup verdi tamamen bitkiselmis ben bu mide ile su bile icemiyorken surup hayatta icemem o kadar kotuyum ki yemek ismi bile duysam cikartiyorum midem surekli oynuyor sanki hep bulantiliyim her an kusacak gibiyim depresyonumda cabasi rabbim gunah yazmasin ama cok pismanim hamile kaldigima
Canım, kendini çok yorduysan olabilir. Bence mutlaka doktorunla görüş, belki bir ilaç ya da başka birşey söyler. Bu gibi durumlarda doktorları bilgilendirmek önemli diye düşünüyorum, çünkü sonrasında ona göre kontrol ve tedavi uyguluyorlar. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?