sagol canim allah razi olsun gittim geldim hersey normal dedi doktor bu arada ilk defa normal usg de kalp atisi duyuldu nihayet:) insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim canim. doktor 9 haftalik dedi ben 11 haftaligiz dedim gec yumurtlama olmus olabilir dedi ilerleyen zamanlarda belli olur dedi.....sana gelince canim bazi saglik ocaklarinda var bazilarinda yok usg mesela benim bagli oldugumda yoktu bende gidip degistirdim saglik ocagimi aile hekimimi yani simdi evime biraz uzak ama hafta 1 kez usg var aratir canim. saglik ocagina kayit yaptirmak elbette mecburi gittiginde goreceksin cok siki takip yapiyorlar gider gitmez sizin bir hemsireniz oluyor telefonunu falan veriyor size ve hastanede yapilan tum tetkikleri falan istiyor sizden dahasi bebek dogunca onun asisi gelisimi vs takibi de orda yapilacak acilen bir saglik kurulusuna kayit ol canim zaten suan birine kayitlisin tc numaranla aile hekimi sorgula google dan bulursun cok optumcanım benim, güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah kucağınada sağlıkla alıcaksın, buna inanıyorum. Benim randevuma daha çoook var, meraktan çatlıyorum. Sağlık ocağına gitsem varmıdır acaba orda ultrason? Bir de sağlık ocağına kayıt yaptırmak mecburi mi?
canım benim, güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah kucağınada sağlıkla alıcaksın, buna inanıyorum. Benim randevuma daha çoook var, meraktan çatlıyorum. Sağlık ocağına gitsem varmıdır acaba orda ultrason? Bir de sağlık ocağına kayıt yaptırmak mecburi mi?
Selam kızlar...
başka bir topiği takip ediyordum ama o kadar kalabalık oldu ki ve de millet kolay kolay cevap vermiyo yazdığına.. burayı da yeni gördüm ve muhabbetinizi çok sevdim... umarım beni de alırsınız aranıza (=
Hoşgeldin aramıza:)
Güzel haberlerle dönersin inşallah canım. Haberlerini bekliyoruz.herkesın şikayetı bulantılar oldugu gibi benimde en büyük sorunum mide bulantısı cok kotu bır durumdayım bulantılardan12.30 da cıkcam ikili test sonucumu almak için dua edinn bize kızlar umarım bir sorun yoktur
Selam kızlar...
başka bir topiği takip ediyordum ama o kadar kalabalık oldu ki ve de millet kolay kolay cevap vermiyo yazdığına.. burayı da yeni gördüm ve muhabbetinizi çok sevdim... umarım beni de alırsınız aranıza (=
Ben de çok sabırsızlanıyorum. cinsiyetini öğrendin mi? buarada hangi ilaçları kullanıyorsun?
Güzel haberlerle dönersin inşallah canım. Haberlerini bekliyoruz.
Hoşgeldin canım. Hep beraber bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Ben senden geriyim ama bildiklerimizi paylaşalım. Kk benim yoldaşım oldu. Burda hem rahatlıyorum, hem de yalnız hissetmiyorum. :))
canım benim, güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah kucağınada sağlıkla alıcaksın, buna inanıyorum. Benim randevuma daha çoook var, meraktan çatlıyorum. Sağlık ocağına gitsem varmıdır acaba orda ultrason? Bir de sağlık ocağına kayıt yaptırmak mecburi mi?
kızlar ben çok havuç yiyorum bazen bugun üstüste 3 tane yedim.. araştırdım netten sadece bir yerde bi arkadas yorum olarak fazla yemeğin demiş ama çoğu sitede yararlıdır dr lar öneriyor diyor.. sizce yemeğe devam edim mii.. yiyince çok mutlu oluyorum :)
Ye canım yee canın ne istiyosa onu ye:) bende bol bol şerbetli tatlı yiyorum. herkes çok kilo alacaksın diyo ama ben yiyorum.deli gibi şerbetli tatlı canım çekiyo:))) bide elma çok yiyorum. diğer kızlar da durum nasıl acaba?
geçtiğimiz çarş. randevumuz vardı tam 12 haftayı doldurduğum gündü.. dr.a sordum cinsiyeti henüz çok erken sizi yanıltmak istemiyorum ama kız gibi görünüyor dedi.. ki en başından beri eşim de ben de şiddetle kız hissediyoruz hatta neredeyse eminiz.. ama kısmet tabi oğluşum da olsa yine çok sevinirim (= dr. folik asiti bırakabilirsin dedi, demir magnezyum+kalsiyum hapları verdi.. ilk defa bebişim gerçekten bebişe benziyodu ve acayşp heyecan vericiydi ya harektlerini görmek miicik burnunu ağzını görmek (= sen ne durumdasın naslsın??
bende geçen hafta cumartesi gittim tam 12. haftayı doldurduğum gündü. dr.a sana dediği gibi cinsiyet henüz erken dedi ama erkek görüyorum dedi hayırlısı olsun:) bu sene kız senesi diyolar ama :)) bende folik asiti bıraktım . Maltofer Fol diye bir demir hapı kullanıyorum.maşallah kan değerlerim çok iyiymiş ondan başka hap falan vermedi. şuan herşey yolunda çok şükür. bide tekmelerini, hareketlerini bir hissetmeye başlasam :)) çok istiyorum
geçtiğimiz çarş. randevumuz vardı tam 12 haftayı doldurduğum gündü.. dr.a sordum cinsiyeti henüz çok erken sizi yanıltmak istemiyorum ama kız gibi görünüyor dedi.. ki en başından beri eşim de ben de şiddetle kız hissediyoruz hatta neredeyse eminiz.. ama kısmet tabi oğluşum da olsa yine çok sevinirim (= dr. folik asiti bırakabilirsin dedi, demir magnezyum+kalsiyum hapları verdi.. ilk defa bebişim gerçekten bebişe benziyodu ve acayşp heyecan vericiydi ya harektlerini görmek miicik burnunu ağzını görmek (= sen ne durumdasın naslsın??
bende geçen hafta cumartesi gittim tam 12. haftayı doldurduğum gündü. dr.a sana dediği gibi cinsiyet henüz erken dedi ama erkek görüyorum dedi hayırlısı olsun:) bu sene kız senesi diyolar ama :)) bende folik asiti bıraktım . Maltofer Fol diye bir demir hapı kullanıyorum.maşallah kan değerlerim çok iyiymiş ondan başka hap falan vermedi. şuan herşey yolunda çok şükür. bide tekmelerini, hareketlerini bir hissetmeye başlasam :)) çok istiyorum
tatlı yemenle dr un erkek görmesinin bi alakası varmıdır acaba :)?
hahahha (= hakkaten ya ye tatlıyı çıkar hakkıyı tezini doğrular mı bu durum dersiniz (= benim aşırı düşkünlüğümün olduğu bişey olmadı ama makarna tarzı şeyleri istiyo canım daha çok... ya kızlar kaç kiloyla kapatıcaz acaba bu işi.. evlendikten sonra zaten bi yılda 10 kilo aldım :/tatlı yemenle dr un erkek görmesinin bi alakası varmıdır acaba :)?
evet ya tekmelerini hissetmek kimbilir ne kadar heyecan verici olur.. ultrason boyunca benim bebiş uyudu dr. zorladı uyansın diye ama yok uyanmadı.. sonra siz 2 dk. bekleyin ben gelicem o srada da uyanır zaten bizimki dedi.. zaten bebeğe benzeyen bi bebiş gördüğüm için mutluydum ama dr. bu güzel anları hareketlerini görmeden bitirmek istemiyorum dedi.. geldi bi baktık nasıl zıplıyo anlatamam eller oynuyo ayaklar oynuyo zıplıyo.. hakkaten uçtum o görüntüyü görünce.. müthiş müthiş müthişti.. 12 haftanın en heyecan verici anıydı.. hele ki tekmelerini hissetmeye başlarsak nasıl olur bilmem..
Allah isteyen heeeerrrkese nasib etsin bu duygularıııı
evet ya tekmelerini hissetmek kimbilir ne kadar heyecan verici olur.. ultrason boyunca benim bebiş uyudu dr. zorladı uyansın diye ama yok uyanmadı.. sonra siz 2 dk. bekleyin ben gelicem o srada da uyanır zaten bizimki dedi.. zaten bebeğe benzeyen bi bebiş gördüğüm için mutluydum ama dr. bu güzel anları hareketlerini görmeden bitirmek istemiyorum dedi.. geldi bi baktık nasıl zıplıyo anlatamam eller oynuyo ayaklar oynuyo zıplıyo.. hakkaten uçtum o görüntüyü görünce.. müthiş müthiş müthişti.. 12 haftanın en heyecan verici anıydı.. hele ki tekmelerini hissetmeye başlarsak nasıl olur bilmem..
Allah isteyen heeeerrrkese nasib etsin bu duygularıııı
2li test yaptırdın mı?
2li test yaptırdın mı?
dr burun ve ense kalınığına baktı sorun yok dedi ama ikili test yaptırmadım henüzz..
merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve 3 bebegim olacak işallah benide aranıza alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?