Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Sağlık ocağına kayıt yaptırmak mecburi. tarhinize göre sizin ve bebeğinizin aşıları olucak . Sakın kayıt yaptırmayı ihmal etmeyin.

biraz zaman geçmiş ama nasıl mecburi bize hastanede hiç böyle bir bilgi vermediler ne yapmamız gerekiyor peki aile hekimine bildirmemiz gerekiyor sanırım. evrak vs ne götürücez ne yapmamız gerekiyor

Sağlık ocağına kayıt yaptırmak için evrağa falan ihtiyaç yok. siz bağlı olduğunuz aile hekiminize gidin o sizi yönlendirecektir.

biraz zaman geçmiş ama nasıl mecburi bize hastanede hiç böyle bir bilgi vermediler ne yapmamız gerekiyor peki aile hekimine bildirmemiz gerekiyor sanırım. evrak vs ne götürücez ne yapmamız gerekiyor

evet mutlaka aile hekiminizi haberdar etmeniz gerekiyor.. hatta aile hekiminiz gebelik takibine başlamadığı için ceza alıyor.. ilk üç ay içinde bildirmek gerekiyor.. evrak falan götrümüyosunuz orda form dolduruyorlar gerekli bilgileri alıyolar zaten

İyi geçti canım. Bulantılar sanki azaldı:))bide bebeğimi hissetsem daha iyi olucam. bir tekmelese keşke... Sizlerin nası geçti??

çok şükür bebeğim annesine zorluk çıkarmadığı için bulantım zaten pek olmadı.. darısı sizin bulantısız günlerin başına (= onun dışında da bi sıkıntı yok çok şükür.. döndürüp döndürüp kayıda aldığımız hareket ettiği ultrason görüntülerini izliyorum (=

ayrıca sana katılıyorum ya bi tekmelerini hissetmeye başlasak şu kerataların yaaaaaaaaaaaaaaaaa

doktora gittim bugün testlerde kötü bişi çıkmamış çok sevindim.4 hafta sonra gel dedi ben nasıl durucm 4 hafta bebeğimi görmeden yaaaa =( bu arada bebeğinin hareketlerini hisseden oluyormu?
ben 4-5 gün önce hissettm sanırım :) pıtır pıtır bişiler oldu gaz değildi eminim :) başka olmadı bekliorum hala..4 hadta bende beklicem yarısı gecti bebşimi görmek istiyorummm :)

ben ne yapsam? 3 ayda 4,5 kilo... böyle giderse ne olur bilemiyorum. işin kötüsü evlendikten sonra da 5 kilo almıştım bununla birlikte 10a tamamladım. bir yandan kendime kızıyorum bir yandan da şu gırtlağı tutamıyorum. daha da kötüsü ben epey kusmalı 2 ay geçirdim. ama yedikten 1,5-2 saat sonra kustum hep. yani yediğim vücuda yaradı kusunca da tekrar tekrar acıktım. normalde kusup kilo verilir ben de tam aksi işledi.
şu hamileliği 15 kiloyla bitirsem başka şey istemem!

Kızlar ben sizinle bir problemimi daha paylaşmak istiyorum. Benim gibi aynı problemden muzdarip birileri varsa ve fikir verebilirse çok sevinicem.
Gün içerisinde iç çamaşırım sürekli ıslak. ama bu akıntı gibi de değil tam. sanki su döküp ıslatmışım veya çok terlemişim gibi. Her gün düzenli iç çamaşırı değiştiriyorum duş alıyorum bana mısın demiyor.
bazı zamanlarda bazı günlerde iyice fazlalaşıyor.
günlük ped kullanımının da pek sağlıklı olmadığını duydum.
benzer problem yaşayanız var mı?

teşekkür ederim canım acaba eşim gidip form dolduramazmı doktor için izin aldım hafta sonuna randevu bulamadım bide bunu dersem topa tutarlar beni

bende öyle değil ama iç çamaşırım ıslaklık olmadan akıntı var sararıyo günde bir değiştiriyodum sabah giyiyorum akşama hafif bi sarılık oluyor yine değiştirtiriyorum

bendede çok oluyor akıntı ama ben peçete koyuyorum sürekli günlük ped koyma dedi sağlık ocağındaki doktor.şikayetlerim gün geçtikçe azaldı.sadece akşamları mide yanmam devam ediyor.hareketleri içinde gün sayıyorum akalım ne zaman hissedeceğim.

arkadaşlar cinsiyet öğrenen yok sanırım bu cuma 13. haftama giricem pazarteside kontrol var ikili test falan yapılacak çok ümitliyim inşallah gösterir çok merak ediyorum. Henüz hissetme yok bendede

ben 13 haftalik hamileyim ve bebegimin hareketlerini hissediyirum bundan onceki gebeliklerimden biliyorum hep ayni yerde goz segirmesi gibi

bende 12 haftalık hamileyim.baş ağrısı ve mide yanması hazımsızlık gibi şikayetler devem ediyor daha arkadaşlar.dün doktor konrolüm vardı.ikili test için kan verdim.birde ense ölçümüne baktı doktor 0,7 dedi şuan herşey normalmiş çok şükür.sadece cinsiyeti nedir diye onu merak ediyoruz...

kızlar devlet hastanesinde ultrson verılmedıgı ıcın bende tıp merkezıne gıttım hem eşimde gorememıstı :) eşim ben kardeşim sülalaecek gittik bebeği görmeye mükemmel bir duygu parmaklarını gördük doktor her seyını gösterdı ama bır cinsiyetını söylemedı 16 haftalıkken ogrenıcekmısım merak etmeye başladımm artık dün bir ana dizi begendim cok güzel alıcam onu

devlette ultrason yokmu ben ikili test için okmeydanına gidicem bakmayacakmı bana ultrasonla belki cinsiyetini öğreniriz diy:18dum

mutlaka aile hekimine haber vermek gerekiyor diye bir şey yok bu isteğe bağlı olan bir durum. sanki yasal zorunluluk varmış gibi paylaşılmamalı diye düşünüyorum. zira aile hekimim benim hiç görmediğim biri ve ona da gitmiyorum. bu kadar özel bir bilgiyi paylaşma zorunluluğu da hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…