Sağlık ocağına kayıt yaptırmak mecburi. tarhinize göre sizin ve bebeğinizin aşıları olucak . Sakın kayıt yaptırmayı ihmal etmeyin.
biraz zaman geçmiş ama nasıl mecburi bize hastanede hiç böyle bir bilgi vermediler ne yapmamız gerekiyor peki aile hekimine bildirmemiz gerekiyor sanırım. evrak vs ne götürücez ne yapmamız gerekiyor
selam kızlar...
ne var ne yok... haftasonu yoğun geçti hiç girip bakamadım ne durumdasınız diye..
İyi geçti canım. Bulantılar sanki azaldı:))bide bebeğimi hissetsem daha iyi olucam. bir tekmelese keşke... Sizlerin nası geçti??
ben 4-5 gün önce hissettm sanırım :) pıtır pıtır bişiler oldu gaz değildi eminim :) başka olmadı bekliorum hala..4 hadta bende beklicem yarısı gecti bebşimi görmek istiyorummm :)doktora gittim bugün testlerde kötü bişi çıkmamış çok sevindim.4 hafta sonra gel dedi ben nasıl durucm 4 hafta bebeğimi görmeden yaaaa =( bu arada bebeğinin hareketlerini hisseden oluyormu?
Bikaç hafta sonra bulantılarımız geçicez ozaman istediğimiz gibi besleniriz canım sen hiç sıkılma. zaten bebişlerimiz daha yeni bizim yediklerimizden beslenmeye başladı. Kilo durumun nası? ben 3 ayda 3 kilo almışımaslında ilk üç ay içinde kilo almamam gerekti ama olmadı (
evet mutlaka aile hekiminizi haberdar etmeniz gerekiyor.. hatta aile hekiminiz gebelik takibine başlamadığı için ceza alıyor.. ilk üç ay içinde bildirmek gerekiyor.. evrak falan götrümüyosunuz orda form dolduruyorlar gerekli bilgileri alıyolar zaten
Kızlar ben sizinle bir problemimi daha paylaşmak istiyorum. Benim gibi aynı problemden muzdarip birileri varsa ve fikir verebilirse çok sevinicem.
Gün içerisinde iç çamaşırım sürekli ıslak. ama bu akıntı gibi de değil tam. sanki su döküp ıslatmışım veya çok terlemişim gibi. Her gün düzenli iç çamaşırı değiştiriyorum duş alıyorum bana mısın demiyor.
bazı zamanlarda bazı günlerde iyice fazlalaşıyor.
günlük ped kullanımının da pek sağlıklı olmadığını duydum.
benzer problem yaşayanız var mı?
kızlar devlet hastanesinde ultrson verılmedıgı ıcın bende tıp merkezıne gıttım hem eşimde gorememıstı :) eşim ben kardeşim sülalaecek gittik bebeği görmeyemükemmel bir duygu parmaklarını gördük doktor her seyını gösterdı ama bır cinsiyetını söylemedı 16 haftalıkken ogrenıcekmısım merak etmeye başladımm artık dün bir ana dizi begendim cok güzel alıcam onu
evet mutlaka aile hekiminizi haberdar etmeniz gerekiyor.. hatta aile hekiminiz gebelik takibine başlamadığı için ceza alıyor.. ilk üç ay içinde bildirmek gerekiyor.. evrak falan götrümüyosunuz orda form dolduruyorlar gerekli bilgileri alıyolar zaten
kızlar..
belirti yaşamadan hamile kalan varmı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?