Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

bebeğin dogdukdan sonraki aşılarını gerekli bakımlarını saglık ocakları karsılıyor yanı belkı arkadaş yardımcı olmak amaclı yazmısdır

eger aile hekimine zamaninda haber vermezseniz sorun cikiyor arti bebegin gelisim ve asi takibini mecburen bagli bulundugunuz saglik ocaginda yaptirabiliyorsunuz sadece bu yuzden hemen kayit olmalisiniz

ne güzel sen almışsın ben 50 kiloydum 45 kiloya düştüm.hiçsu içemiyorum bu yüzden idrarımda bakteri çıktı.serum alıp duruyorum eskisine göre istifralarım 1 kereye düştü.hala yemeklerde gıdım gıdım yiyorum.bende normal bir insan gibi yemek istiyorum artık.bu arada bugün ilk defa hareketini hissettim bebişin.ilk başta gaz mı de dedim aynı yerde 3 kere atınca şaşırdım pıt pıt atıyordu :))

canım eğer su gibiyse bir dokrtoruna sorsaydı.Allah korusunu kimisinin kesedeki suyu geliyormuş ihmal etme de sor olur mu.

mrb kızlar...2hafta önce doktor kontrolumuz vardı,doktor yüzde seksen kız dedi..yaklasık 2 haftadırda hareketlerını hıssedıyorum:))))))çok güzel bi duygu Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun bizi......

hayırlı olsun canım.doktor bana da kız gibi dedi.heyecanlandım.bir de ben hep solda hissediyorum.benmim çin takvimine göre kız çıkıyor sen baktınmı doğru çıktımı

hayırlı olsun canım.doktor bana da kız gibi dedi.heyecanlandım.bir de ben hep solda hissediyorum.benmim çin takvimine göre kız çıkıyor sen baktınmı doğru çıktımı

bende genelde solda hissediyordum canım,çin takvimide kız çıkmıştı ama en önemlisi ben hep kız hissediyordum...içimemi doğdu ne:)))kız erkek Rabbim sağlıklısını versin....

bende genelde solda hissediyordum canım,çin takvimide kız çıkmıştı ama en önemlisi ben hep kız hissediyordum...içimemi doğdu ne:)))kız erkek Rabbim sağlıklısını versin....

benimde içime kız gibi doğuyor.rabbim hayırlarla beraber sağlıklısını versin inşallah

günaydın kızlar...maşallah hissedenler var ben ne zaman hissedeceğim acaba yaaa....cinsiyetinide merak ediyorum 4 hafta sonra dedi doktor sabırsızlıkla bekliyorum.doktorlar belli bir dönemden sonra kabul etmiyor mu öyle birşey duydum.eskişehir den yazan var mı?

yaa kızlar bu çin takvimi olayını anlamadım ben ya son adet gününe göre kız ama yumurtlama zamanına göre erkek hangisine bakıcam adet mi yumurtlama mı?:44:

ablama sordum bu durumdan benimde haberim yoktu o haber vermemiş gittiği doktor bildirimde bulunuyormuş. Ve eve kontrole gelmişler aşı tarihlerini haber veriyorlarmış tarih veriyorlarmış şu gün gelin diye anneninde aşıları varmış ilerleyen aylarda tetenoz aşısı olacakmışız onları yaptırıyormuşuz

günaydın kızlaar...

biraz ağır giden bi topiğimz var sanırım (= kızlar eşim de ben de en başından beri şiddetle kız hissediyoruz.. geçen haftaki kontrolde dr. bişey demek istemedi erken diye ama biz sorunca sanki kız gibi dedi (= bu sene baya bi kız bebiş var sanırım.. kızlarımız evde kalmasın da sorun yok (=

günaydınn , nedense ben cinseyet konusunda hiçbir fikrim yok ama eşim sürekli erkek erkek diyor, gerçi hamileliğinde birçok duygusunu benden fazla yaşıyor:):):) geçen hafta doktor erkeğe benziyor dedi, ikili testte % 70 erkek dediler ama dün test sonuçlarını doktoruma göstermek için gittiğimde kız olabilir dedi:) hayırlısı olsun hepimiz için inşallah sağlıklı sıhatli olsunlar en önemlisi.....

şimdi oldu bende dedim o zaman bebeğin neyine nasıl bakıyor diye endişeye kapılmıştım. Teşekkür ederim canım

rica ederim tatlım . . .

Evet cok ağır giden bir topiğimiz var , kimse konuşmuyor halbukii konuşulsa süper olaacakkkk .

şu cinsiyet merakım fazlalasmaya basladı dün rüyamda gördüm dogum yapmısım eve gelmişiz hala cinsiyetini bilmiyorum söylememişler hahah ne kadar kafama takmısım değilmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…