devlette ultrason yokmu ben ikili test için okmeydanına gidicem bakmayacakmı bana ultrasonla belki cinsiyetini öğreniriz diy:18dum
mutlaka aile hekimine haber vermek gerekiyor diye bir şey yok bu isteğe bağlı olan bir durum. sanki yasal zorunluluk varmış gibi paylaşılmamalı diye düşünüyorum. zira aile hekimim benim hiç görmediğim biri ve ona da gitmiyorum. bu kadar özel bir bilgiyi paylaşma zorunluluğu da hissetmiyorum
Bikaç hafta sonra bulantılarımız geçicez ozaman istediğimiz gibi besleniriz canım sen hiç sıkılma. zaten bebişlerimiz daha yeni bizim yediklerimizden beslenmeye başladı. Kilo durumun nası? ben 3 ayda 3 kilo almışımaslında ilk üç ay içinde kilo almamam gerekti ama olmadı (
Kızlar ben sizinle bir problemimi daha paylaşmak istiyorum. Benim gibi aynı problemden muzdarip birileri varsa ve fikir verebilirse çok sevinicem.
Gün içerisinde iç çamaşırım sürekli ıslak. ama bu akıntı gibi de değil tam. sanki su döküp ıslatmışım veya çok terlemişim gibi. Her gün düzenli iç çamaşırı değiştiriyorum duş alıyorum bana mısın demiyor.
bazı zamanlarda bazı günlerde iyice fazlalaşıyor.
günlük ped kullanımının da pek sağlıklı olmadığını duydum.
benzer problem yaşayanız var mı?
mrb kızlar...2hafta önce doktor kontrolumuz vardı,doktor yüzde seksen kız dedi..yaklasık 2 haftadırda hareketlerını hıssedıyorum:))))))çok güzel bi duygu Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun bizi......
hayırlı olsun canım.doktor bana da kız gibi dedi.heyecanlandım.bir de ben hep solda hissediyorum.benmim çin takvimine göre kız çıkıyor sen baktınmı doğru çıktımı
bende genelde solda hissediyordum canım,çin takvimide kız çıkmıştı ama en önemlisi ben hep kız hissediyordum...içimemi doğdu ne:)))kız erkek Rabbim sağlıklısını versin....
benimde içime kız gibi doğuyor.rabbim hayırlarla beraber sağlıklısını versin inşallah
selam kızlar istanbullu hamişlerimiz var mı?.....
Herkese merhaba, İstanbullu hamişlerdenim:) başka bir başlık altında zaman kaybettim sanırım, şükür geç kalmamışım size, aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşımlarda bulunmak iyi geliyor bana,bol sağlıklı günler hepimize...
canım eksik yazmısım kusura bakma ultrason resmi vermediği için tıp merkezine gittim
hayırlı olsun canım.doktor bana da kız gibi dedi.heyecanlandım.bir de ben hep solda hissediyorum.benmim çin takvimine göre kız çıkıyor sen baktınmı doğru çıktımı
mutlaka aile hekimine haber vermek gerekiyor diye bir şey yok bu isteğe bağlı olan bir durum. sanki yasal zorunluluk varmış gibi paylaşılmamalı diye düşünüyorum. zira aile hekimim benim hiç görmediğim biri ve ona da gitmiyorum. bu kadar özel bir bilgiyi paylaşma zorunluluğu da hissetmiyorum
günaydın kızlaar...
biraz ağır giden bi topiğimz var sanırım (= kızlar eşim de ben de en başından beri şiddetle kız hissediyoruz.. geçen haftaki kontrolde dr. bişey demek istemedi erken diye ama biz sorunca sanki kız gibi dedi (= bu sene baya bi kız bebiş var sanırım.. kızlarımız evde kalmasın da sorun yok (=
şimdi oldu bende dedim o zaman bebeğin neyine nasıl bakıyor diye endişeye kapılmıştım. Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?