Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

fazla takmışsın başta hep kız istiyordum eşim erkek istiyor artık hiç bir önemi yok valla ama çok merak ediyorum

merhaba bende mayıs annesi olacağım inşallah. Aynı zaman diliminde ilerlediğimiz anne adaylarıyla selamlaşmak istedim...
Allah yardımcınız olsun...

selam kızlar istanbullu hamişlerimiz var mı?.....

Ben de İstanbul'danım... Üsküdarda oturuyorum... Selamlar

Bu arada herkes kız bebek bekliyor sanırım. Benimse en başından beri erkek olacakmış gibi doğuyor içime... herkes için hayırlısı olsn.

Aile hekimine bi uğrayın derim ben de gerçekten çok ilgililer...
Ben özel hastaneye gidiyoru. ayrıca aile sağlığı merkezinde yaptırabildiğim testleri ücretsiz yaptırıyorum. hemde onlar sizinle ilgilenmek,sizi takip etmek zorunda. Bakanlık emirli :)

Son düzenleme:
yaa kızlar bu çin takvimi olayını anlamadım ben ya son adet gününe göre kız ama yumurtlama zamanına göre erkek hangisine bakıcam adet mi yumurtlama mı?:44:

yumurtlamaya göre canım hangi ayda yumurlaman olduysa o ayda hamile kaldın demektir.bir de yaşı tam hesaplamak gerekiyor

bende beylikdüzünde oturuyorum.bende testlerimi sağlık ocağında yaptırıyorum gerçekten çok ilgililer.

bende dün gece rüyamda gördüm ilk başta doktor yüzde yüz kız diyor.sonra doğum yaptırıyor bir bakıyorum erkek ....

Hamdolsun ıkı kızım var bu sebebten bır oglum olsun ısterım rabbım bılıyor ya yeterkı saglıklı sıhhatlı olsun ama 2 oglum olsaydı da bunu kız ısterdım yanı ınsan ıkısınden de tatmak ıstıyor fakat cevrenın yargısı resmen su kı eger 3. De kız olursa ben becerıksız emelıne ulasamamıs fesat oluyorum oysa ne alaka yeter kı saglıklı olsun rabbım hayırlısını versın korkumdan oglan ıstıyorum bıle dıyemıyorum kımseye

bebek cinsiyeti merak edenler batılları da denediniz mi? ben çok inanmam ama yüzük vs her şeyi denediler bende.yüzüğe göre kızım oluyor ama kayınvalidem bıçakla makas saklamış ona göre oğlum oluyor. bu iş çok karışık sanırım doktor %100 demeden hiç birimizin içine sinmeyecek tam olarak:)

mide bulantılarınız ne durumda?
benim günde 5-6 olan kusmalarım bitti ama mide bulantılarım devam ediyor. gerçi bu daha iyi. bir yandan midem bulandığı için her şey yolunda demekki diye düşünüp rahatlıyorum bir yandan da sürekli tuvalet başında kusmuyorum. nedense mide bulantısının iyi bir şey olduğuna inandım. daha tekmelemeler kıpırdanmalar başlamadığı için insan tutunacak bir şey arıyorum.
ben de bu hafta ikili testime gidiyorum bakarsınız cinsiyeti öğrenirim=)

günaydınlarrrrr...... 2 li teste öğrenenler çok olmuş ama bana erken dedi doktorum.inşallah her şey yolunda çıkar.sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alrız inşallah

Kizlar merhabaaa,
Gelecek hafta bugün inşallah bebeğimi görmeye gidicem. Aynı zamanda ikili test de o gün yapılacak. En son 19 ekimde görmüştüm bebişimi, meraktan çıldırmaya az kaldı:)) Benim bulantılar ve kusmalar malesef hala devam ediyor. Artık evde oturmaktan ve yatmaktan psikolojim bozuldu. Gün içinde kurup kurup sonra eşim eve geldiğinde surat yapıyorum. Garibimde ne olduğunu bile anlayamıyor. Televizyonda haberleri izleyemiyorum artık. Ağlamaktan içim dışıma çıkıyor. Sizde bulantılar bitti mi? Sanki çoğunuzda yok gibi. Gerçi geçen haftaya göre daha iyiyim, en azından arada canım tatlı çekiyor:) İkili testte nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapan doktorlar var sanırım ama benimki 16. Haftadan önce söylemesk daha iyi olur demişti son gittiğimizde. Sağlıklı olsunda olk bebek olduğu için benim gözümde cinsiyet yok. Gerçi daha hamile olduğumu öğrenmeden kız bebek sahibi olduğumu ruyamda gormüştüm. :) birde ablama önce kız dediler , 2 ay sonra erkek çıktı. Çok kötü oldular karı koca. Bir sürüde alışveriş yapmışlardı. O yüzden insanın kesin olana kadar kendini alıştırmaması daha iyi sanırim

Bencede alışveriş için çok erken...Canım sizin bebişiniz kaç haftalık oldu???

off ben 2li test yaptırmaktan vaz gectim sanırım... çevremdeki hamileler önermedi.. dediler ki Allah korusun kötü çıkarsa aldıracakmısın tabiki hayır dedim ozman yaptırma dediler...çok moral bozukluğu oluşuyormuş diye bende kafaya çok takan biriyim bilmiyorum napmalıyım

Son düzenleme:

Canım beta HCG ile hamilelik var mı yok mu diye bakılıyor!!! İkili test mi demek istedin??Ben ikili test yaptırdım bence korkma yaptır,önemli olan 11-14 haftalık olan ikili testi yaptırmak.Sonraki testlere gerek kalmıyor.Önemli olan erkenden, geç kalmadan bir şeyleri öğrenmek.Mesela ben yaptırmasaydım şimdi daha huzursuz olurdum.Tabiki her şey Allahın taktiri ama yinede için daha rahat olur diyee düşünüyorumm...Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahh )))

yanlış yazmısım beta hcg değil 2 li test :)

selam kızlar ben de eylül hamilesiyim 26 eylülde öğrendim hiç bulantım,kusmam olmadı çok şükür..baş ağrım ve kalça ağrm var çok,bi de uyku hali..önümüzdeki pazartesi bizim de var kontrolümüz ve ikili test yapılcak..hayırlısı olsun bakalım inş herşey yolundadır..aç karnına mı gitmek gerekiyo acaba? hepinizi tek tek tebrik ederim,rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşllahh..birlikte güzel paylaşımlar yapmak dileğiyle,beni de aranıza alırsanız sevinirim

Ne demek aramıza almak, halayın başını sana veriyoruz :))Hyırlı olsun bebeğiniz...İkili test için aç tok fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…