Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

benm bulantılarım tekrar basladı sizinde öyle mi ya?

şimdi bunu yazmaya gelmiştim ki sen benden önce davranmışsın...
bugün bulantılar devam ediyor kusmalar bitti yazmıştım ya içim dışıma çıktı kusmaktan. başa sardık yani... bir de kussam ayrı kafaya takıyorum kusmasam ayrı.
hamileliğinde de porselen bebek gibi görünen, kusmayan, gazı olmayan kadınlar hep kurmacaymış bunu anladım! suratımda sivilceler, koca karnım ve kusmuklarım...

hepimize kolay gelsin=)

selam hanımlar bende hamişliğimi eylül ayında öğrendim 2.çocuk olucak 7 yaşında bi oğlum var .ne kadar haziran gibi gözüksede mayıs olucak doğumum sezeryan olacağı için bütün yarışmacılara başarılar dilerim bu zorlu ve güzel yarışta

Hoş geldin canım:)

arkadaşlar benim 9. haftam 6 haftalıkken kalp atışı aldık yanlız şöyle bir durum söz konusu daha önce 4 düşük yaptım hepsi 4 haftalık falanken ilk defa uzun sürüyor bu kadar kan sulandırıcı igne kullanıyorum ama bende şu anda hiçbir hamilelik belirtisi yok ne mide bulantısı nede baş dönmesi yarın doktor kontrolüm var bir şey olsaydı içerde kanama başlardı değilmi ? çok korkuyorum

canım içini ferah tut aklına kötü seyler getirme hamılelıkte psıkolojı çok önemli..bendede daha önce 5 haftalık bir düşük olmustu kalp atısı yoktu...ama şimdi Rabbime çok şükür bir kızım olacak ve hareketlerini bile hissediyorum artık:))))sen kafanı rahat tut,iş yapma yat sürekli,ve en önemlisi Rabbime dua et..herşey yolunda gidecek inşallah....

Bencede alışveriş için çok erken...Canım sizin bebişiniz kaç haftalık oldu???
Tatlım benim için erken evet. Yarına 12. Haftaya gircem inşallah. Ablam yurt dışında yaşıyor. Ona 14. Haftada söylediler 23. Haftada aa yanlışmış dediler. Onların da ilk çocuk, elbette biraz heyecanlıydılar. :)
Canım tabiiki bu anne ve babanın kararı, kesinlikle sana katılıyorum. Ben yaptırmak taraftarıyım çünkü bende aldırmayı düşünmem ama hazırlanmak o duruma alışmak, şoku bebişinin gelmesinden önce atlatmak bence önemli. Herşey allahtan canım. Allah kimseyi zor kararlar vermek zorunda bırakmasın ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Hoşgeldin canım. En erken ben öğrendim heralde. Haziranda beklenen doğum tarihi ama 22 eylülde biliyordum ben:))ikili testte aç tok olma durumu önemli değilmiş canım. Hatta bence tok git, hem ultrasonda bebeğin hareketli olur hemde kan alacaklar sonuçta:)

sürekli birşeyler araştırıyoruz , iyi kötü birçok bilgiye ulaşabildiğimiz için mi hep birşey olacakmış gibi düşünüyoruz yoksa hamileliğin verdiği bir psikolojii mi ? Herkes farklı yaşıyor hamileliğini benim sadece yorgunluk şikayetim vardı,sürekli uyuyordum ki ilk günlerde olduğu kadar olmasa da yine var, o kadar fazla miğde bulantısı ya da başka birşey yaşamadım, hem dediğin gibi kanama olurdu, iyi düşünüyoruz ki iyi oluyor herşey inşallahhhh

şu an nne anlatıyorsan aynı kendimi dinler gibi oldum

Merhaba arkadaşlar,
Bende sizlere yeni katıldım.Çok şükür herşey yolunda gidiyor.2li testte iyi çıktı.Ama bende cinsiyetini bilmiyorum daha.Bu arada karnınız için çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı aranızda?

selam kızlar sizde sık sık gaz sancısı çekiyormusunuz.bende öyle bşr oluyor ki alttan alttan vuruyor bazen korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oluyor diye sanki doğum yapan kadınlar gibi 5 dk ya bir sancım oluyor

maşallah allah bağışlasın,2. de sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah..benim de haziranın1'i gözüküyo ama sanırım mayıs sonu olur,normal düşünüyorum tabi kısmet,ilk bebeğim daha
içini ferah tut cnm benim de hiç doğru dürüst belirtim yok,çok şükür herşey yolunda,rahat geçicek inşallah

test konusunda aynen katılıyosum sana:13: hoşbulduk canım benim de haziran görünüyo ama mayıs sonu bekliyorum ben kuzumu doğru söylüyosun tok gidiyim,en son 9 haftalıkken görmüştüm,çok özledim miniğimi

Ben hiç sormadan doktorum babe antı-stretch mark diye bir kremi verdi , benim cildim fena halde müsait çatlaklara aktarada sormuştum bir karışım var çatlaklar için onuda arada bir kullanıyorum ama eczacıya sordum o tarz ürünler sadece cildinizi yumuşatır faydalı olacak olan krem dedi ne kadar doğru bilmiyorum artık ...

aslında pek fazla kafama takmadım o gün çok konusmustuk bilinc altıma öyle yerleşmiş sanırım sağlıklı olsunlarda :))

aynen sağlıklı olsun görmek nasip olsunda bende rüyamda kanamam olmuştu düşük yapıyorum diye korkuyodum kan rüyayı bozar derler önemsemiyorum hiç rüyamı bilinç altıma yerleşmesinde

Ben de dün sordum eczaneye o da bana babe nin kremini önerdi. Fiyatı 90 TL ama bana pahalı geldi pregnacare cream diye bir krem de varmış o 30 tl. Bunu da önerdi ben ondan alıcam .

Ben de dün sordum eczaneye o da bana babe nin kremini önerdi. Fiyatı 90 TL ama bana pahalı geldi pregnacare cream diye bir krem de varmış o 30 tl. Bunu da önerdi ben ondan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…