Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Kızlar selam, umarım herkes iyidir ve tabiiki bebişlerde. Benim 1 hafta önce dolgum düştü. Şimdilik ağrım yok ama doktora sordum lokal anestezi yapılabilir sorun olmaz dedi. Benim çürükler hep derin olmuştur. Hamile kalacak arkadaşlar mutlaka hamile kalmadan diş bakımlarını yaptırsınlar. Ben yaptırmıştım ama demekki yeterli olmamış. Dişçi ile de konuştum. Bilinenin aksine ilk 3 ay dahil 9 ay boyunca nerdeyse her türlü işlemi yapabiliyoruz aslında dedi. Düşük tehlikesi aslinda sadece korkusu olanlar için oluyor yoksa kullandığımız ilaçlara bağlı değil dedi. Böyle dişçiye giden oldu mu kızlar aranızda?

neden tekrar başladı acep yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu ilaçlar beni mahfediyor içiyorum kusuyorum içiyorum kusuyorum korkar oldum artık içemiyorum kan ilacına başladım bu hafta onun yerine başka şeylerden vitamn alamammı acaba kan üzümü, pekmez gibi şeyler içsem olmazmı acaba

Bende hiçç ilaç içemem canım elevit hap kullanıyorum her içtiğimde kusma tehlikesi geçiriyorum hem hap büyük hemde kötü kokuyo kan ilacına yeni başladım onda bi sıkıntı olmuyo bende pekmez hep yerdim ama genede ilaç verdi doktor bebeğe çok yararlıymış bebeğin için zorlıcan kendini

birbirimizden mi etkileniyoruz ne? :)

Olabilir ama ilaçlardan büyük ihtimalle, benim ilk aylarımda doktor bana elevit ve folik asiti birlikte verdi ilk zamanlar iyiydim sonraları eleviti içtiğimde midem bulanmaya başlıyordu ve bırakmıştım, şimdide aynı durum olabiilir mi acaba? kan ilacı,elevit,kalsiyum,ve magnezyum kullanıyorum.
Ayrıca bir sorum var ki benim doktorum 3. aydan sonra hepatit b aşısı yaptıracaksın dedi , sağlık ocağında yapılıyormuş, dün gittim ve doğumdan sonra yaptıklarını söylediler, doktorum benim imzam var altında yapmaları gerekiyor falan dedi sonra devlet işleri işte böyle yürüyor, doğumdan sonra o zaman dedi. Etrafımda kimse yaptırmamış zaten hamileyken , sanmıyorum ama aranızda aynı durumu yaşayan var mı?

o kadar vicdan azabı duyuyorum ki ne ilaç kullanabiliyorum nede güzel beslenebiliyorum.ama napayım bulantılarım geçmiyor çok yoruldum artık.güçsüz kaldım dua etmekten başka elimden bişi gelmiyor.sadece rabbimesığınıyorum bebebğim iyi olsun diye.her doktora gidişimde korkuyorum.doktor,bu bebek gelişmiyo diyecek diye.ama elhamdülillah bebeğim iyi.tek isteğim biran evvel iyileşip bebeğimi güzel güzel beslemek.rabbim diğer arkadaşları da sıkıntıdan kurtarsın inşallah

mrb kızlar...2 hafta önce kontrolümde yüzde seksen kız demişti doktorum,bugün yine 3lü test için gittik ve kesin erkek dedi:)))kız diye düşünürken :)))))Rabbim saglıklısını versin inşallah hepimize...bu arada çin takvimide kız diyordu bende tutmadı yanii.....başka cinsiyetini öğrenen varmı???????

bende merakla bekliyorum doktorumla randevum 3 hafta sonra bakalım söyleyecek mi cinsiyetini?

ben de 12. haftada kontrole gitmiştim bana erkek olabilir demiştir,10 gün sonra gittiğimde bu sefer kesin erkek bebek dedi. Allah saglık versin de hayırlı evladım olsun da ,kızmış erkekmiş hiç fark etmez.

elevit berbat yaaaaaaaaaaaa bende aile hekimime aşı kartı için gittim 3hafta sonra asıya gelmemi söyledi ama ne aşısı onu sormadım 2 hafta sonra doktor kontrolm var doktoruma bi soruyum gerekli mi die haber veririm sana unutmazsam tabi :)

ben de 12. haftada kontrole gitmiştim bana erkek olabilir demiştir,10 gün sonra gittiğimde bu sefer kesin erkek bebek dedi. Allah saglık versin de hayırlı evladım olsun da ,kızmış erkekmiş hiç fark etmez.

hayırlı olsun canım,Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin hepimize..

folik asitten sonra bana herhangi bir ilaç vermedi doktorum 1 ay bir şey kullanmıcaz dedi.

kan testi yaptımı peki direkmi gerek görmedi bana test filan yapmadan folik asitten sonra kan ilacı yazdı içmekte istiyorum sonuçta bebeğimin ihtiyacı olmasa vermezdi dr ama içtiğim gibi çıkarıyorum o yüzden içemiyorum

günaydın kızlar

birazdan çıkıcam ben de 9:30 da randevum var,miniğimi görcem çook özledim 2li test yaptırcaz bide..bana da elevit vercek doktorum,neyse bi gidip geliyim de yazarım size hadi görüşürüz

canım çoğu hamileye veriyolarmış zaten,başka bi kan ilacı mı kullansan acaba ama hamileler de herşeyi içemiyo ki

Ben folik asitten sonra demir ilacına başladım. Adı maltofer fol. Doktorum bana kan ilacına gerek duymadığını söyledi maşallah kan değerlerim süpermiş:)) sadece akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için demir hapı kullanmamı söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…