hamileliğinin 3. ayında hiç ilaç kullanmayan varmı aranızda
kan testi yaptımı peki direkmi gerek görmedi bana test filan yapmadan folik asitten sonra kan ilacı yazdı içmekte istiyorum sonuçta bebeğimin ihtiyacı olmasa vermezdi dr ama içtiğim gibi çıkarıyorum o yüzden içemiyorum
. Ne guzel yaa bukadar erken ogreniyorsunuz :)) Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin oglusunu :)kızlar geldim doktordan%80 erkek 2li testi yaptırdık 10 gün sonra sonucu almaya gidicez,yine görcem miniğimi..ense kalınlığı normal,burun kemiğini de gördük herşey yolunda çok şükür
. Ne guzel yaa bukadar erken ogreniyorsunuz :)) Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin oglusunu :)
Merhaba kızlar bende elevit ve kan ilacı kullanıyorum eleviti içmek bana çok zor geliyor çünkü kokusu kötübenimde bebiş büyük ihtimalle erkekmiş hadi bakalım darısı diğer hamişlerin başına cinsiyetler ne acaba
kızlar geldim doktordan%80 erkek 2li testi yaptırdık 10 gün sonra sonucu almaya gidicez,yine görcem miniğimi..ense kalınlığı normal,burun kemiğini de gördük herşey yolunda çok şükür
Sağlıkl doğsun inşallah ama değişebiliyor cinsiyet konusu, bana da ikili testte % 70 erkek dedi doktor, kendi doktorumda erkeğe benziyor demişti, ikili testten 1 hafta sonra göstermeye gittiğimde doktor kızda olabilir erkekte dedi :):) hatta uyardı bu olasılık bizim aramızda kalmalı eşe dosta söylemeyin kesinleşmeden :) tabi mümkün mü, anneler, babalr bizden daha çok meraklı:):)
tabi mümkün mü, anneler, babalr bizden daha çok meraklı:):)
katılıyorum. kayınvalidem önümüzdeki 6 aylık planını bize göre yaptı ve ona göre gelmek için çabalıyor. şimdiden hastane çıkışını bile almış. ne diyeyim bilemiyorum.
bana hiçbişey bırakmıyor. sizce normal mi davranıyor. çünkü benden daha heyecanlı.
katılıyorum. kayınvalidem önümüzdeki 6 aylık planını bize göre yaptı ve ona göre gelmek için çabalıyor. şimdiden hastane çıkışını bile almış. ne diyeyim bilemiyorum.
bana hiçbişey bırakmıyor. sizce normal mi davranıyor. çünkü benden daha heyecanlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?