ya ben kaybediyorum burayi hep ya gidip gidip baska topiclere yaziyorum sonra da neden bu kizlar bana cevap yazmiyor diyorum
doktordan geldim simdi ve nihayet 2 hafta geriden gelme olayi bitti suan tam 12 haftalik dedi doktor o kadar sevindim ki su bunalimli halime isik oldu resmen nihayet rabbim merhamet gosterdi cunku neden 2 hafta geriden geliyor diye cok uzulup kuruntu ediyordum allahima sukurler olsun rabbim hepimize sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin bizlere hayirli saglikli sihhatli evlatlar versin insallah amin
kendi annemden uzak kayınvalideme yakın oturuyorum ve benim eş tek çocuğu.kayınvalidem de benim herşeyime karışır.kendi anneme şimdiden diyorum doğum yaptığımda yanımda kalacaksın beni yanlız bırakmıyacaksın diye.kayınvalidem kalmaz ama bizden de sadece yatmaya gider diye düşünüyorum.cok sıkıntılı günler beni bekliyor...
kızlar nasılsınızz nasıl gecıyor benım tam bıttı derken mıde bulantılarım tekrar basladı ve burnum hamıle oldugumu ogrendıgımden beri tıkalı sınır oluyorum kendıme belim zaten agrımaya basladı sag bacagıma vuruyor biraz zor mu gecırıyorum hamılelıgı ne
Merhaba arkadaşlar ben ağustosta hamile kaldım ama doğumum mayıs başı olacak arada sizlere de yazarım bende 2013 mayıs annesi olucam
mayıs ayı doğum için en güzel ay havalar ısınacak en güzeli yazın bebeğimizle gezicez her gün yıkanıcaz kışada büyümüş giricez inşallah :)
Aynı gün doğuracağız canım.Hayırlı olsun sanada:) bebeklerimiz çok güzel bir ayda doğacak. Sağlıkla büyüsünler inşallah
senin kendi annen bu duruma ne diyor? ben bu süreçte kızın annnesinin daha önemli bir rolde olduğunu düşünüyorum nitekim annene karşı her türlü kaprisi yapabiliyorsun ama kayınvalidene karşı daha dikkatli mesafeli olman gerekiyor. bu süreç zaten zor bir süreç ve sürekli doğru davranmayı düşünerek geçmemeli.
bence herkes kendi heyecanını yaşamalı. tabiii onlar da mutlu olacak ve ortak olacaklar ama bu seninle ilgili bir süreç ve sana nefes alacak yer kalmalı.
kendi annem çok heyecanını belli eden biri değildir ama sanırım kayınvalidemin biraz gerisinde kalıyo. annemin ilk torun deneyimi olacak kayınvalidemin 3. olmasına rağmen kıpır kıpır. torun sewgisinin nasıl bişey olduğunu bildiğim için çok sewiniyorum heyecanlanıyorum diyor. yapı meselesi tabi. çok iyii niyetli biridir. ama sadece benden fazla herşeyi düşünüyor olması beni biraz geri plana itiyor. sen hiç birşey alma para harcama demek istiyor aslında ama... bizim de ilk ya, sevincimde bile tecrübesizim yani :)
ikiside şehir dışında doğumda yanıma gelecekler. bi yandan içim rahatlıyo yanımda tecrübeli birileri olacak diye bi yandan da yapım gereği herşeye başkalarının karar vermesini pek yediremiyorum :)
ama herşeyde olduğu gibi... herşey geçecek :)
kızlar nasılsınızz nasıl gecıyor benım tam bıttı derken mıde bulantılarım tekrar basladı ve burnum hamıle oldugumu ogrendıgımden beri tıkalı sınır oluyorum kendıme belim zaten agrımaya basladı sag bacagıma vuruyor biraz zor mu gecırıyorum hamılelıgı ne
inşallah canım ilk bebeğin mi sende 86 lımısın?
mide bulantıları bu aralarda bu şekilde oluyor sanırım. benim de tam bitti dedim dün yine kustum öğleden sonra. ama günde 7 kez kusmalardan 1-2 defaya inmesi de çok büyük bir şey bana kalırsa.
burun tıkanıklığı durumu var bende de. buhar makinası aldım. bebek için olanlardan aldım bilerek doğunca asıl onun için de ihtiyaç olacak bir taşla iki kuş olsun dedim. buhar makinası kullanmaya başladığımdan beri de kesinlikle daha rahatım tavsiye ederim sana da. beni görsen gece nefes alamayarak uyanıyordum o yüzden anlıyorum ne hissettiğini.
seninle çok benzer bir hamilelik geçiriyoruz :) bel ağrısı olayını da yaşıyorum. doktorum kilo almakla ilgili diyor zira ben 4,5 kilo aldım 3,5 aydabel ağrıları için sabah akşam yarımşar saat yürüyüş demişti doktorum.
bu arada ben dün kasıklarımdaki ağrı ve onun bacağıma vurması sebebiyle hastaneye gittim.yanma gibi ilginç bir hissim vardı doktor ultrasona aldı tabii.. bebekte herşey yolunda dedi ve idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendi. idrar ve kan verdim. bu tarz enfeksiyonlar ileriki zamanlarda erken doğumu tetikleyebileceği için şimdiden önlem almak gerekirmiş. canımın acımasına ve sıkkın olmasına rağmen bebişi görmek de iyi geldi ne yalan söyleyeyim... bizimkinin el hep havada bu ardaa ''noluyoruz'' dermiş gibi sürekli:) Bu arada doktor cinsiyete bakalım dedi ve henüz tam oluşmamış dedi. sanırım bir şeyler gördü ama kesin olduğu için söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?