Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

ya ben kaybediyorum burayi hep ya gidip gidip baska topiclere yaziyorum sonra da neden bu kizlar bana cevap yazmiyor diyorum
doktordan geldim simdi ve nihayet 2 hafta geriden gelme olayi bitti suan tam 12 haftalik dedi doktor o kadar sevindim ki su bunalimli halime isik oldu resmen nihayet rabbim merhamet gosterdi cunku neden 2 hafta geriden geliyor diye cok uzulup kuruntu ediyordum allahima sukurler olsun rabbim hepimize sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin bizlere hayirli saglikli sihhatli evlatlar versin insallah amin
 

çok sevindim senin adına!
su akar yolunu bulur, her şey olacağı düzene kavuşuyor. allah bebeğine sağlıklı mutlu bir hayat versin.
bizler gerçekten inanıp sevgi verdiğimiz sürece olmayacak şey yok.
dün bir video izledim 15 haftalık doğan bir bebeği yaşattılar,1 yaşına kadar görüntüleri vardı. o anne baba bebek parmak kadarken bile gülüyordu resimlerde. pozitif enerji her şeyin başı=)
 

hepimiz benzer bir süreçten geçeceğiz bence. sen anneni çağırmakla çok doğru yapmışsın önemli olan senin annenin yanında bulunması çünkü...
hepimize kolay gelsin=)
 
Merhaba arkadaşlar ben ağustosta hamile kaldım ama doğumum mayıs başı olacak arada sizlere de yazarım bende 2013 mayıs annesi olucam
mayıs ayı doğum için en güzel ay havalar ısınacak en güzeli yazın bebeğimizle gezicez her gün yıkanıcaz kışada büyümüş giricez inşallah :)
 
kızlar nasılsınızz nasıl gecıyor benım tam bıttı derken mıde bulantılarım tekrar basladı ve burnum hamıle oldugumu ogrendıgımden beri tıkalı sınır oluyorum kendıme belim zaten agrımaya basladı sag bacagıma vuruyor biraz zor mu gecırıyorum hamılelıgı ne
 
kızlar iki günden beri kan ilacına başladım başladığımdan beri tam yattığımda bulantım geliyo kusuyorum bu arada doktora gittim ense kalınlığına bakamadı baş aşağı duruyordu pozisyonu uygun değilmiş ama bana el salladı ellerini oynattı cinsiyetinede ense kalınlığınada hiç bişeye bakamadık
 
ben de gün sayıyorum 2 haftam kaldı bebeğimi görmeye....kan ilaçı filan vermedi bana hiç bir şey kullanmıyorum şimdilik.bir daha ki randevun ne zaman belki o zaman kendini gösterir bebişin..
 

Benim çok değişiyor mide yanmaları çoğalmaya başladı, birde bu sabah fena sırt ağrısı ile uyandım, burun tıkanıklığınında gayet normal olduğunu okumuştum bir yerde, yerinden kıpırdamaması gereken hamileleri düşününce çokta zor geçmiyordur bence iyi yönde motive edelim kendimizi:):):)
 
Tam bulantılar bitti derken benimde reflüm başladı bide öksürük yapıyor uyuyamadım gece ense ölçümünüz kaç çıktı ölçtüren arkadaşlar
 
cumartesi yine gidicem ense ölçümü ikili test için belki o zaman gösterir cinsiyetini bakalım ama bu elevit bende çok bulantı yapıyor artık emin oldum bugün 3. günüm kullanmaya başladığımdan beri hiç şikayetim yoktu içtiğimden beri bulantım var
 



Aynı gün doğuracağız canım.Hayırlı olsun sanada:) bebeklerimiz çok güzel bir ayda doğacak. Sağlıkla büyüsünler inşallah
 

kendi annem çok heyecanını belli eden biri değildir ama sanırım kayınvalidemin biraz gerisinde kalıyo. annemin ilk torun deneyimi olacak kayınvalidemin 3. olmasına rağmen kıpır kıpır. torun sewgisinin nasıl bişey olduğunu bildiğim için çok sewiniyorum heyecanlanıyorum diyor. yapı meselesi tabi. çok iyii niyetli biridir. ama sadece benden fazla herşeyi düşünüyor olması beni biraz geri plana itiyor. sen hiç birşey alma para harcama demek istiyor aslında ama... bizim de ilk ya, sevincimde bile tecrübesizim yani :)
ikiside şehir dışında doğumda yanıma gelecekler. bi yandan içim rahatlıyo yanımda tecrübeli birileri olacak diye bi yandan da yapım gereği herşeye başkalarının karar vermesini pek yediremiyorum :)

ama herşeyde olduğu gibi... herşey geçecek :)
 

aynen öyleee... hem bu bizim zamanımız, tadına varmamız gerek. hiiiiç kim ne yaptı ne dedi kafamıza bile takılmasın. eminim doğum gerçekleşip bebeğimizi ilk gördüğümüz an başka hiç bir şey umrumuzda olmayacak zaten :)
 


mide bulantıları bu aralarda bu şekilde oluyor sanırım. benim de tam bitti dedim dün yine kustum öğleden sonra. ama günde 7 kez kusmalardan 1-2 defaya inmesi de çok büyük bir şey bana kalırsa.
burun tıkanıklığı durumu var bende de. buhar makinası aldım. bebek için olanlardan aldım bilerek doğunca asıl onun için de ihtiyaç olacak bir taşla iki kuş olsun dedim. buhar makinası kullanmaya başladığımdan beri de kesinlikle daha rahatım tavsiye ederim sana da. beni görsen gece nefes alamayarak uyanıyordum o yüzden anlıyorum ne hissettiğini.
seninle çok benzer bir hamilelik geçiriyoruz :) bel ağrısı olayını da yaşıyorum. doktorum kilo almakla ilgili diyor zira ben 4,5 kilo aldım 3,5 ayda bel ağrıları için sabah akşam yarımşar saat yürüyüş demişti doktorum.

bu arada ben dün kasıklarımdaki ağrı ve onun bacağıma vurması sebebiyle hastaneye gittim.yanma gibi ilginç bir hissim vardı doktor ultrasona aldı tabii.. bebekte herşey yolunda dedi ve idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendi. idrar ve kan verdim. bu tarz enfeksiyonlar ileriki zamanlarda erken doğumu tetikleyebileceği için şimdiden önlem almak gerekirmiş. canımın acımasına ve sıkkın olmasına rağmen bebişi görmek de iyi geldi ne yalan söyleyeyim... bizimkinin el hep havada bu ardaa ''noluyoruz'' dermiş gibi sürekli:) Bu arada doktor cinsiyete bakalım dedi ve henüz tam oluşmamış dedi. sanırım bir şeyler gördü ama kesin olduğu için söylemedi.
 
kızlar günde 2 litre sıvı tüketebiliyormusunuz?hamile olmadan önce en çok su içerdim ama şimdi hiç içemiyorum sudan tiksindim içincede midem bulanıyor.onun yerine ayran meyve suyu çok açık çay şekersiz bunları içiyorum siz nasıl sıvı tüketimi yapıyorsunuz?
 
Hanımlar, ben çalışmıyorum evlenirken çıktım işten 2. ayda da hamile kaldım, haliyle zamanım evde geçiyor çok kilo almaktan korkuyorum zaten 4 kilo fazlayla hamile kaldım , şimdilik gayet normal gramlarla falan ilerliyor ama gelecek günler korkutuyor Hamile platesine gitmeyi düşünüyorum var mı başlayan ya da başlamak isteyen
 

evet cok benzer hammilelik yaşıyoruz fakat ben 1 kilo almıstım onuda verdim geri zateno yüzden bebekden kaynaklanan bir agrı benımkı canım son zamanlarda yemek yemek de istemıyor hatta hiç bir sey yemek ıstemıyorum geceleri cok kotu oluyorum uyuyamıyorum ki zaten yüzüstü yatmayı özledim ayrıca uyuyamıyorum sagıma soluma dönüp sırt ustu zaten bebek rahat edemıyor dıye uyumuyorum yani anlayacagın zor bir hamılelık gecırıyorum bakalım bebişimiz sağlıklı olsunda katlanırız bunlara :)

bakalım cinsiyetini henüz söylemedi bana aralıgın 6sında randevum var bekliyorum 16 haftalıkken hem 3lü testim yapılır hemde cinsiyetini söyler artık herhalde :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…