Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Merhabaaa ben bir tek benim tikali saniyordumm demekki tek ben degilim, hamileligimin ilk gununden beri burun tikanikligi cekiyorummm, cok kotu bisey bu.. Ne kullansamda fayda etmiyor malesef, insAllah cabuk gecer..

bendede tam tersi hamilelikten önce içmezdim pek şimdi gece uykudan kalkıp içiyorum sürekli susuyorum

Ya aramızda et yemeyen var mi. ben çocukluğumdan beri yemiyodum ama doktor et yemenin çok önemli olduğumu söyledi. vicdan azabi çekiyorum ama gitmiyo boğazımdan. etin yerine geçen birşey yok mü yahu

Ya aramızda et yemeyen var mi. ben çocukluğumdan beri yemiyodum ama doktor et yemenin çok önemli olduğumu söyledi. vicdan azabi çekiyorum ama gitmiyo boğazımdan. etin yerine geçen birşey yok mü yahu

bende ceviz yiyemiyorum su içemiyorum.nolcak bu halimiz bende çok vicdan azabı çekiyorum =(

bende süt içemiyorum.Vicdan azabı duyuyorum ama ne çare.zaten sevmezdim iyice tiksindim.kırmızı etin yerine yeşil mercimek tüketmeye çalış.ama ne kadar yenir o baska

Merhaba topiğimizin en güzel anneleri az önce yazdıklarınızın bir kısmını okudum da bende de çoook burun tıkanıklığı var resmen nezle gibiyim hep, bide bu ara kasıklarım da ağrı oluyo bide bugün elimi az bastırınca, eğilince falan ağrı oluyo acaba neden kötü bişeyden mi doktora da daha geçen hafta gittim acaba gene mi gitsem :18:

Al benden de o kadar canım bende eleviti ne zaman içsem o an geri çıkarıyorum daha bi kutu bitmeden doktor bitane daha yazdı

merhaba kızlar benimde mide bulantılarım azaldı çok şükür ama tansiyonum biraz yükseldi onunla uğraşıyoruz başına böyle bişey gelen varmı acaba

Benim durumumda karışık arkadaşlar,mide bulantım elevitten sonra başladı şimdi idare eder,burun tıkanıklığım var benim de,bel ağrım ya azaldı ya da alıştım ağrısına :))
Onun dışında bir arkadaş tansiyondan bahsetti,benim de yükseliyor hiç yoktan çocuk için tehlikeli o yüzden tuzsuz gıdalar tütketmeliyiz.
Hareketlerini bir hissetseydik içimiz rahatlardı,inanın aklına türlü türlü şeyler geliyor en ufak bir şey de...

aksam esimle kavga ederken itekledi beni nasil dusmedim bilmiyorum yemin ederim allah korudu gercekten dusebilirdim sebeb neydi biliyor musunuz canim maden sodasi istedi alirmisin dedim evimizin 4 tarafi marketle cevrili ve saat 9 du istedigimde kavga bundan cikti artik buraya yazmakta bir sakinca gormuyorum bebegimi istemiyor dussun olsun istiyor hicbirzaman bebegi sormadi onunla ilgili tek kelime konusmadi sadece hamile oldugumu soyledigim gun ne karistirdin sen gibi bir yorum yapti muhtemelen bebek ondan degil diye dusunuyor bunlari buraya yazmazsam aklimi opynatacaktim ondan yazdim bebegimi ve kendimi allaha emanet ediyorum ve bana attigi bu iftirayi allah kat be kat cikaracak onu bekliyorum

dikkT ET KENDİNE O İSTEDİĞİNİ SÖYLESİN SEN KENDİNDEN EMİNSİN YA BOŞ VER..ALLAH SABIR VERSİN VE BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN..

Şaşırdım, üzüldüm ve inan çok sinirlendim, nasıl bir insan evladıdır ya, bu dönem o kadar hassas ki daha çok ilgi görmek istiyor insan ki senin böyle şeyler yaşıyor olman cidden üzüntü verici, uzaktan konuşmak eminim kolay ama böyle bir insanla yaşamaya mecbur musun? yani büyük konuşmak istemiyorum ama bunu söyleyebilen bir adamla aynı ortamda nefes almak onunla bir çocuk büyütecek olmak...

onunla buyutmeyecegim hamdolsun insallah bir haftaya kadar defolup gidecek sozde kesin donus yapmisti yurtdisindan bizler icin ama zebaniye donustu tekrar oraya gitmek icin etmedigi eziyet kalmadi git dedim bende boylesi en guzeli tek tesellim gidecek olmasi sonrasi allah kerim......

canım sen bebeğini ve kendini düşün.bişey sorcam eşin hep böyle bu karakterde bi insan mı yoksa sonradan mı böyle oldu

Allah sabır versin, geçmeyen gün yok eminim geçecek er ya da geç pişman olacak ama ne olur hanımlar hepimiz kendi ayaklarımız üzerinde duralım bu benim içinde geçerli evlenirken işten çıktım eşim çok iyi ama ileride değişmeyeceğinin garantisi yok, o yüzden şimdiden ileriye dönük planlar yapmaya başladım muhtaç olmayalım kimseye, canım umarım düzelir herşey dua etmekten başka bir şey gelse keşke elimden

Canım sabırlı davran sadece kendini ve çocuğunu düşün hiçbir şeyi kafana takma.Unutma karnındaki bebeğin her şeyi hissediyor.Zamana ve ALLAH a bırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…