kızlar nasılsınızz nasıl gecıyor benım tam bıttı derken mıde bulantılarım tekrar basladı ve burnum hamıle oldugumu ogrendıgımden beri tıkalı sınır oluyorum kendıme belim zaten agrımaya basladı sag bacagıma vuruyor biraz zor mu gecırıyorum hamılelıgı ne
kızlar günde 2 litre sıvı tüketebiliyormusunuz?hamile olmadan önce en çok su içerdim ama şimdi hiç içemiyorum sudan tiksindim içincede midem bulanıyor.onun yerine ayran meyve suyu çok açık çay şekersiz bunları içiyorum siz nasıl sıvı tüketimi yapıyorsunuz?
Ya aramızda et yemeyen var mi. ben çocukluğumdan beri yemiyodum ama doktor et yemenin çok önemli olduğumu söyledi. vicdan azabi çekiyorum ama gitmiyo boğazımdan. etin yerine geçen birşey yok mü yahu
bendede tam tersi hamilelikten önce içmezdim pek şimdi gece uykudan kalkıp içiyorum sürekli susuyorum
Ya aramızda et yemeyen var mi. ben çocukluğumdan beri yemiyodum ama doktor et yemenin çok önemli olduğumu söyledi. vicdan azabi çekiyorum ama gitmiyo boğazımdan. etin yerine geçen birşey yok mü yahu
cumartesi yine gidicem ense ölçümü ikili test için belki o zaman gösterir cinsiyetini bakalım ama bu elevit bende çok bulantı yapıyor artık emin oldum bugün 3. günüm kullanmaya başladığımdan beri hiç şikayetim yoktu içtiğimden beri bulantım var
aksam esimle kavga ederken itekledi beni nasil dusmedim bilmiyorum yemin ederim allah korudu gercekten dusebilirdim sebeb neydi biliyor musunuz canim maden sodasi istedi alirmisin dedim evimizin 4 tarafi marketle cevrili ve saat 9 du istedigimde kavga bundan cikti artik buraya yazmakta bir sakinca gormuyorum bebegimi istemiyor dussun olsun istiyor hicbirzaman bebegi sormadi onunla ilgili tek kelime konusmadi sadece hamile oldugumu soyledigim gun ne karistirdin sen gibi bir yorum yapti muhtemelen bebek ondan degil diye dusunuyor bunlari buraya yazmazsam aklimi opynatacaktim ondan yazdim bebegimi ve kendimi allaha emanet ediyorum ve bana attigi bu iftirayi allah kat be kat cikaracak onu bekliyorum
aksam esimle kavga ederken itekledi beni nasil dusmedim bilmiyorum yemin ederim allah korudu gercekten dusebilirdim sebeb neydi biliyor musunuz canim maden sodasi istedi alirmisin dedim evimizin 4 tarafi marketle cevrili ve saat 9 du istedigimde kavga bundan cikti artik buraya yazmakta bir sakinca gormuyorum bebegimi istemiyor dussun olsun istiyor hicbirzaman bebegi sormadi onunla ilgili tek kelime konusmadi sadece hamile oldugumu soyledigim gun ne karistirdin sen gibi bir yorum yapti muhtemelen bebek ondan degil diye dusunuyor bunlari buraya yazmazsam aklimi opynatacaktim ondan yazdim bebegimi ve kendimi allaha emanet ediyorum ve bana attigi bu iftirayi allah kat be kat cikaracak onu bekliyorum
onunla buyutmeyecegim hamdolsun insallah bir haftaya kadar defolup gidecek sozde kesin donus yapmisti yurtdisindan bizler icin ama zebaniye donustu tekrar oraya gitmek icin etmedigi eziyet kalmadi git dedim bende boylesi en guzeli tek tesellim gidecek olmasi sonrasi allah kerim......Şaşırdım, üzüldüm ve inan çok sinirlendim, nasıl bir insan evladıdır ya, bu dönem o kadar hassas ki daha çok ilgi görmek istiyor insan ki senin böyle şeyler yaşıyor olman cidden üzüntü verici, uzaktan konuşmak eminim kolay ama böyle bir insanla yaşamaya mecbur musun? yani büyük konuşmak istemiyorum ama bunu söyleyebilen bir adamla aynı ortamda nefes almak onunla bir çocuk büyütecek olmak...
maalesef sonradan oldu canim son 2 aydir resmen seytana donustucanım sen bebeğini ve kendini düşün.bişey sorcam eşin hep böyle bu karakterde bi insan mı yoksa sonradan mı böyle oldu
maalesef sonradan oldu canim son 2 aydir resmen seytana donustu
Şaşırdım, üzüldüm ve inan çok sinirlendim, nasıl bir insan evladıdır ya, bu dönem o kadar hassas ki daha çok ilgi görmek istiyor insan ki senin böyle şeyler yaşıyor olman cidden üzüntü verici, uzaktan konuşmak eminim kolay ama böyle bir insanla yaşamaya mecbur musun? yani büyük konuşmak istemiyorum ama bunu söyleyebilen bir adamla aynı ortamda nefes almak onunla bir çocuk büyütecek olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?